• Seropram 20mg και σπαστικότητα

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #58458  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 22, 2011 8:02 pm
Οταν πρωτοξεκινησα miorel ,μετα απο ωση(δυσχρηστο ποδι), ο νευρολογος μου συστησε να κανω και φυσικοθεραπεια,λογω του ποδιου ,παθητικες κινησεις και κινησιομαλαξεις .Εκανα και ηπια γυμναστικη .Το φαρμακακι,το συνεχισα για....χρονια...7 νομιζω !!!!Ολο αυτο το διαστημα,εκανα πολλη γυμναστικη!ΚΑΙ μηχανηματα ΚΑΙ διαδρομο ΚΑΙ ελλειπτικο ΚΑΙ χορο...!Εκανα ΚΑΙ υδρομασαζ ΚΑΙ μασαζ...!!!!Ολα αυτα,με την ''ευχη'' του νευρολογου !!!ΑΡΑ....ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: :banana-jumprope: Ξεκινα,λοιπον :happy-bouncymulticolor:
 #58515  από Κώστας
 Τρί Αύγ 23, 2011 3:50 pm
podiki έγραψε:Το βότανο του Αγίου Ιωάννη εγώ το χω βρει και στην Ελλάδα , στα φαρμακεία που πουλάνε ομοιοπαθητικά βρίσκεις πάρα πολλά . Επίσης εγώ θα ξαναπώ πως η ομοιοπαθητική με βοήθησε πάρα πολύ , μπορεί να μην μου ξεβούλωσε τα αγγεία , όμως βελτίωσε άλλες καταστάσεις και προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί .
Ποντίκι μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής με την ομοιοπαθητική. Ποιες είναι οι καταστάσεις που σου βελτίωσε (αν θέλεις να μας πεις)
Επίσης όλα αυτά (βελτιώσεις), έγιναν με την χορήγηση από τον ομοιοπαθητικό σου ενός ή περισσοτέρων χαπιών φυτικής προέλευσης ή έκανες κι΄ άλλα πράγματα;
Συγνώμη που αποσυντονίζω λίγο τη συζήτηση και το αρχικό της θέμα, αλλά η ομοιοπαθητική επειδή δεν βασίζεται σε φάρμακα αλλά σε φυσικά σκευάσματα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για να την δοκιμάσει κάποιος αφού δεν έχει να χάσει τίποτα περισσότερο από κάποια χρήματα.
 #58522  από EFFIE
 Τρί Αύγ 23, 2011 7:57 pm
Κώστας έγραψε:
podiki έγραψε:Το βότανο του Αγίου Ιωάννη εγώ το χω βρει και στην Ελλάδα , στα φαρμακεία που πουλάνε ομοιοπαθητικά βρίσκεις πάρα πολλά . Επίσης εγώ θα ξαναπώ πως η ομοιοπαθητική με βοήθησε πάρα πολύ , μπορεί να μην μου ξεβούλωσε τα αγγεία , όμως βελτίωσε άλλες καταστάσεις και προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί .
Ποντίκι μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής με την ομοιοπαθητική. Ποιες είναι οι καταστάσεις που σου βελτίωσε (αν θέλεις να μας πεις)
Επίσης όλα αυτά (βελτιώσεις), έγιναν με την χορήγηση από τον ομοιοπαθητικό σου ενός ή περισσοτέρων χαπιών φυτικής προέλευσης ή έκανες κι΄ άλλα πράγματα;
Συγνώμη που αποσυντονίζω λίγο τη συζήτηση και το αρχικό της θέμα, αλλά η ομοιοπαθητική επειδή δεν βασίζεται σε φάρμακα αλλά σε φυσικά σκευάσματα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για να την δοκιμάσει κάποιος αφού δεν έχει να χάσει τίποτα περισσότερο από κάποια χρήματα.
να πω και εγω την γνωμη μου για την ομοιαπαθητικη, που την θεωρω αρκετα ευεργετικη για την περιπτωση μας,το μονο σιγουρο ειναι η θα σου κανει καλο η δε θα σου κανει τιποτα.
Εγω 2 χρονια εχω ΣΚΠ και μεχρι περυσι που την σταματησα ολα ηταν κομπλε, και ψυχολογικα και απο αποψη υγειας.Ειδικα οταν μου εκανε μια θεραπεια για τονωση του ανοσοποιητικου ουτε φτερνισμα δεν ειχα.Φετος τσακιστηκα, και πυρετο εκανα και την πρωτη μου βαρβατη ωση.Δε ξερω αν ειναι τυχαιο παντως ανυπομονω να ξαναρχισω και εμπιστευομαι για ενα λογο πιο πολυ τον ομοιοπαθητικο μου γιατι κ αυτος εχει και ΣΚΠ.Εμενα μ εκανε να καψω τα στεντον που επαιρνα για 6 χρονια και δε το πιστευω ακομα..Μακαρι οσοι μπορουν να κατευθυνθουν σ΄εναν καλο ομως ομοιοπαθητικο :greetings-waveyellow:
 #58648  από ΛΕΝΑ
 Πέμ Αύγ 25, 2011 10:08 pm
:greetings-waveyellow: seropram ειχα παρει πολύ παλιά δεν είχα καμια παρενέργεια
μαλιστα με βοηθησε αρκετα τοτε, ομως αποφευγω οσο μπορώ τα φαρμακα θα δοκιμασω
το βαλσαμο οπως δοκιμασα και την βαλεριανα καληνυχτα και να εισαι καλα Γιαννη