Την προηγούμενη Δευτέρα ένοιωσα την ανάγκη να ζητήσω από μια ψυχίατρο να μου προτείνει ένα αντικαταθλιπτικό και μου έδωσε το seropram 20mg. Από την Τρίτη μου εμφανίστηκε μια τρελή σπαστικότητα στα πόδια και οφείλω να σας ενημερώσω και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο μιας και είναι πολύ κοινό φάρμακο και το προτείνουν απ' ότι ξέρω γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Προχθές το σταμάτησα.
Γιάννης έγραψε:Την προηγούμενη Δευτέρα ένοιωσα την ανάγκη να ζητήσω από μια ψυχίατρο να μου προτείνει ένα αντικαταθλιπτικό και μου έδωσε το seropram 20mg. Από την Τρίτη μου εμφανίστηκε μια τρελή σπαστικότητα στα πόδια και οφείλω να σας ενημερώσω και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο μιας και είναι πολύ κοινό φάρμακο και το προτείνουν απ' ότι ξέρω γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Προχθές το σταμάτησα.καλησπερα Γιαννη
εγω το seropram το επαιρνα πριν βεβαια διεγνωσθει η M/S και μπορω να πω ειναι απ τα καλα φαρμακα χωρις παρενεργειες, φανταζομαι βεβαια οτι κ η σκλυρηνση δεν εμφανιζετεται απ την μια μερα στην αλλη αρα οσο καιρο τα επαιρνα δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα μ ανεβαζανε οπως κ οσο επρεπε απλα το αλλαξα πια γιατι δε μ επιανε στον αγχος μου εμενα.Ρωτα τον νευρολογο σου γιατι μπορει να ειναι και τυχαιο.