• Seropram 20mg και σπαστικότητα

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #58047  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 15, 2011 12:32 pm
Την προηγούμενη Δευτέρα ένοιωσα την ανάγκη να ζητήσω από μια ψυχίατρο να μου προτείνει ένα αντικαταθλιπτικό και μου έδωσε το seropram 20mg. Από την Τρίτη μου εμφανίστηκε μια τρελή σπαστικότητα στα πόδια και οφείλω να σας ενημερώσω και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο μιας και είναι πολύ κοινό φάρμακο και το προτείνουν απ' ότι ξέρω γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Προχθές το σταμάτησα.
 #58052  από EFFIE
 Δευ Αύγ 15, 2011 2:55 pm
Γιάννης έγραψε:Την προηγούμενη Δευτέρα ένοιωσα την ανάγκη να ζητήσω από μια ψυχίατρο να μου προτείνει ένα αντικαταθλιπτικό και μου έδωσε το seropram 20mg. Από την Τρίτη μου εμφανίστηκε μια τρελή σπαστικότητα στα πόδια και οφείλω να σας ενημερώσω και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο μιας και είναι πολύ κοινό φάρμακο και το προτείνουν απ' ότι ξέρω γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Προχθές το σταμάτησα.
καλησπερα Γιαννη
εγω το seropram το επαιρνα πριν βεβαια διεγνωσθει η M/S και μπορω να πω ειναι απ τα καλα φαρμακα χωρις παρενεργειες, φανταζομαι βεβαια οτι κ η σκλυρηνση δεν εμφανιζετεται απ την μια μερα στην αλλη αρα οσο καιρο τα επαιρνα δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα μ ανεβαζανε οπως κ οσο επρεπε απλα το αλλαξα πια γιατι δε μ επιανε στον αγχος μου εμενα.Ρωτα τον νευρολογο σου γιατι μπορει να ειναι και τυχαιο. ;) ;)
 #58063  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 15, 2011 7:08 pm
Γιάννης έγραψε:Την προηγούμενη Δευτέρα ένοιωσα την ανάγκη να ζητήσω από μια ψυχίατρο να μου προτείνει ένα αντικαταθλιπτικό και μου έδωσε το seropram 20mg. Από την Τρίτη μου εμφανίστηκε μια τρελή σπαστικότητα στα πόδια και οφείλω να σας ενημερώσω και να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο μιας και είναι πολύ κοινό φάρμακο και το προτείνουν απ' ότι ξέρω γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Προχθές το σταμάτησα.
Καλησπερα Γιαννη :greetings-waveyellow: Λοιπον seropram,δεν εχω παρει ποτε...Άλλα εχω παρει...με πειραξαν ΟΛΑ...τα εκοψα...Ενα απ'αυτα ηταν το zoloft που το εκοψα γιατι με παχαινε,χωρις να τρωω πολυ!!!!!Οταν το ξαναρχισα,με ΕΝΤΟΝΗ εντολη νευρολογου......ξυπνησα ενα πρωι και,σχεδον,δεν μπορουσα να περπατησω...ασταθεια,αδυναμια και ολιγη σπαστικοτητα.....Το ειχα παρει μονο για δυο μερες και σε μικρη δοση....ΑΥΤΑ!!!!!!...Ρωτα και την ψυχιατρο, που σου τα εδωσε...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ :greetings-waveyellow:
 #58064  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 15, 2011 7:16 pm
Δυστυχώς αυτά τα κωλόχαπα δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα οπότε σε εμάς μπορεί να έχουν πολλές παρενέργειες. Το συγκεκριμένο αποφάσισα να το πάρω μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ελεφρύ και προτείνεται ευρέως.
Άννα να σε ρωτήσω, ήταν η πρώτη φορά που σου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που περιγράφεις;
 #58067  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 15, 2011 7:33 pm
Γιάννης έγραψε:Δυστυχώς αυτά τα κωλόχαπα δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα οπότε σε εμάς μπορεί να έχουν πολλές παρενέργειες. Το συγκεκριμένο αποφάσισα να το πάρω μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ελεφρύ και προτείνεται ευρέως.
Άννα να σε ρωτήσω, ήταν η πρώτη φορά που σου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που περιγράφεις;
ΝΑΙ!!!!Στην προηγουμενη φαση....απλως...με εκαναν....χοντρηηηηηηη....!!!!Τωρα που το σκεφτομαι....σε μας ολα αυτα τα φαρμακα εχουν διαφορετικη επιδραση απ'οτι σε αλλους !!!!Αυτο εχω δει εγω,τουλαχιστον!!!!! :greetings-waveyellow:
 #58083  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 15, 2011 8:40 pm
podiki έγραψε:Υπάρχει ένα βότανο , λέγεται βότανο του Αγίου Ιωάννη ή αλλιώς βάλσαμο , έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες , όποιος δεν θέλει να βιώνει τις παρενέργειες των χημικών μπορεί να το δοκιμάσει .
:text-thankyouyellow: Ποντικακι :text-thankyouyellow:
 #58084  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 15, 2011 8:43 pm
podiki έγραψε:Υπάρχει ένα βότανο , λέγεται βότανο του Αγίου Ιωάννη ή αλλιώς βάλσαμο , έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες , όποιος δεν θέλει να βιώνει τις παρενέργειες των χημικών μπορεί να το δοκιμάσει .
:text-thankyoublue:
 #58110  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 16, 2011 11:56 am
Τελευταία νέα 16/8. Διέκοψα το seropram την Παρασκευή, από χθες το πρωί ξεκίνησα μισό Myorel την ημέρα και η σπαστικότητα έχει σχεδόν υποχωρήσει. Ευτυχώς, γιατί χέστηκα από το φόβο μου.
 #58134  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 16, 2011 6:04 pm
Γιάννης έγραψε:Τελευταία νέα 16/8. Διέκοψα το seropram την Παρασκευή, από χθες το πρωί ξεκίνησα μισό Myorel την ημέρα και η σπαστικότητα έχει σχεδόν υποχωρήσει. Ευτυχώς, γιατί χέστηκα από το φόβο μου.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ !!!!!! Ευχομαι να συνελθεις τελειως....γρηγορα....!!!!!!
 #58144  από pelopidas
 Τρί Αύγ 16, 2011 8:29 pm
st john's wort
ειναι αυτο που λεει το ποντικι, το βρισκεις στην αγγλια
επισης απο τα αντικαθλιπτικα σε χαπια (της δυτικης ιατρικης) προτιμηστε το δοκιμασμενο ladose (prozac στην αμερικη), ενα την ημερα
δεν παχαινει, κοβει την ορεξη, μερικοι το παιρνουν για να τους κοψει την ορεξη
ειναι 15 ετων χαπι, το πρωτο απο την κατηγορια αυτου του ειδους αντικαταθλιπτικων

προσοχη: αρχιζει να λειτουργει μετα απο 20-30 ημερες
και σ΄αυτο το διαστημα μπορει να σου κανει καποια αυπνια
πρεπει να το παρεις για 6 μηνες περιπου
και το κοβεις σταδιακα, ας πουμε ενα καθε μερα παρα μερα για δυο βδομαδες και μετα ενα καθε τρεις μερες για αλλες δυο βδομαδες και μετα στοπ.

προσοχη2: δεν χρειαζεται συνταγη ιατρου, πας στο φαρμακειο και το παιρνεις