• Εξωιδρυματικο επιδομα??

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #58570  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 24, 2011 4:50 pm
Γιάννης έγραψε:Παιδιά κατατέθηκε το εξωιδρυματικό του Αυγούστου ξέρει κανείς;
:twocents-mytwocents: :twocents-mytwocents: :twocents-mytwocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents: ΠΩ !!! ΠΩ !!! ΠΩ !!!!!!!!....ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ....!!! Ειναι το εξωιδρυματικο μου...!!!....Μου το κατεθεσαν στις 19 Αυγουστου ,αργα το απογευμα !!!....Γιαννη...!!!...ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ,ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ !!! ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!!! Τρεχα!!!...Και...σε καλη μεριά... :obscene-drinkingbuddies: :twocents-twocents: :twocents-twocents: :twocents-twocents:
 #58598  από NikoleScully
 Πέμ Αύγ 25, 2011 11:19 am
Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και την βοηθεια σας !!!!!!
Τωρα το καταλαβα....αργω λιγο αλλα το θεμα ειναι οτι τα πιανω...καλιο αργα παρα ποτε :character-oldtimer: !!!!!!
Ναι Αννα μου μονο 100 ενσημα εχω...αστα να πανε!!!!!!!Μια κοπελα εντωμεταξυ μου ειπε οτι υπαρχει ενα προγραμμα μεσω οαεδ για την συνταξιοδοτηση(με εχουν γραμμενη(ειμαι γραμμενη ανεργη))..υπαρχει κατι τετοιο η κουραφεξαλα???!!!!!Αν και εκει δεν μου εχουν πει τιποτα οι κεραταδες!!!!!!
 #58616  από Γιάννης
 Πέμ Αύγ 25, 2011 12:19 pm
Επειδή σε κατανοώ απόλυτα, θα σου έλεγα ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πλακωθείς στο ψάξιμο μέσω ίντερνετ, σύμφωνα με τα προσωπικά σου δεδομένα (ταμείο, αριθμός ενσήμων κλπ) που μόνο εσύ γνωρίζεις. Παίρνοντας πληροφορίες μόνο από το φόρουμ θα μπερδευτείς γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικά δεδομένα και αυτά παραθέτει. Το φόρουμ σαφώς και βοηθάει σε πρώτη φάση, αλλά θέλει και άλλου είδους ψάξιμο (ασφαλιστικά ταμεία, πρόνοια, προϋποθέσεις, νομολογία κλπ).