• Εξωιδρυματικο επιδομα??

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #58475  από NikoleScully
 Δευ Αύγ 22, 2011 11:00 pm
Απορια εχω τι ειναι ακριβως το εξωιδρυματικο επιδομα??
Μπορει καποιος να μου εξηγησει?
 #58476  από kate2002
 Δευ Αύγ 22, 2011 11:17 pm
γεια!
ειναι επιδομα που παιρνει καποιος απο το ταμειο που ειναι ασφαλισμενος, αφου δουλευει. πρεπει να περασεις απο επιτροπη αβαθμια και να σου δωσει για το λογο αυτο 67%+ αναπηρια. νομιζω ειναι μεγαλυτερο απο το προνοιακο, αλλα δεν ξερω να σου πω τη διαφορα. καθε δυο χρονια-ως τωρα τουλαχιστον- ξαναπερνας απο την επιτροπη να σου ανανεωνει το... δικαιωμα. γιατι ενδεχομενως στην διετια μεσα να...ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙς! ελπιζω καπως να σε...φώτισα...
 #58479  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 22, 2011 11:55 pm
...ΑΚΡΙΒΩΣ...ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ! Μπορεις να το παρεις και σαν εμμεσα ασφαλισμενη !Ειναι 660,80 το μηνα ,μειον 4% κρατησεις ! Το δινουν και σε εργαζομενους και συνταξιουχους !Λεγεται και παραπληγικο επιδομα .Δεν μπορεις ομως να παιρνεις ταυτοχρονα και το επιδομα της προνοιας!Για τους σχετικους νομους κλπ,εχουν γραφτει αρκετα στο φορουμ !Διαβασε τα, στο ''ΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ'' :greetings-waveyellow:
 #58519  από NikoleScully
 Τρί Αύγ 23, 2011 5:29 pm
Με φωτησατε και τα 2σας!!!!!!Σας ευχαριστω!!!!!και κατι ακομα..............ποσα ενσημα θελει?γιατι εμενα με κοψαν αλλα δεν μου ειπαν για ποσα ενσημα,εχω μονο 100 ενσημα :sad-roulette:
 #58528  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 23, 2011 8:25 pm
NikoleScully έγραψε:Με φωτησατε και τα 2σας!!!!!!Σας ευχαριστω!!!!!και κατι ακομα..............ποσα ενσημα θελει?γιατι εμενα με κοψαν αλλα δεν μου ειπαν για ποσα ενσημα,εχω μονο 100 ενσημα :sad-roulette:
Φιλεναδα ,μονο 100 εχεις ? Νομιζα οτι 100 χρειαζεσαι ,για να παρεις συνταξη ! :doh: Μηπως εισαι εμμεσα ασφαλισμενη ??? Και κατι αλλο !Προύποθεση γι αυτο το επιδομα ,ειναι η υπαρξη κινητικων προβληματων...Διαβασες τις σχετικες δημοσιευσεις ???
 #58531  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 23, 2011 8:36 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Προύποθεση γι αυτο το επιδομα ,ειναι η υπαρξη κινητικων προβληματων.
Όχι απαραίτητα, εξαρτάται από τα μέλη της επιτροπής.
 #58532  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 23, 2011 8:45 pm
Γιάννης έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Προύποθεση γι αυτο το επιδομα ,ειναι η υπαρξη κινητικων προβληματων.
Όχι απαραίτητα, εξαρτάται από τα μέλη της επιτροπής.
ΝΑΙ!!!!!!!...Τα εχουμε ξαναπει...!!!!!....Ειναι να μη πεσεις σε κτηνη.... :angry-cussing: Αλλα οι νομοι....και οι γνωμοδοτησεις... :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: ......λενε για παρεση,παραπαρεση...κλπ.!!! Επισης ,οπως ειδα στις δικες μου γνωματευσεις , μετραει και.......η...επιτακτικη αναγκη ουρησης.....!!!......
 #58533  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 23, 2011 9:04 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΝΑΙ!!!!!!!...Τα εχουμε ξαναπει...!!!!!....Ειναι να μη πεσεις σε κτηνη.... Αλλα οι νομοι....και οι γνωμοδοτησεις... ......λενε για παρεση,παραπαρεση...κλπ.!!! Επισης ,οπως ειδα στις δικες μου γνωματευσεις , μετραει και.......η...επιτακτικη αναγκη ουρησης.....!!!......
Να το προσπαθήσει, πολλοί από δω μέσα το παίρνουν χωρίς κινητικά προβλήματα. Πιστεύω ότι τα περισσότερα μέλη των επιτροπών μας βλέπουν με συμπάθεια.
 #58544  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 24, 2011 9:31 am
Γιάννης έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΝΑΙ!!!!!!!...Τα εχουμε ξαναπει...!!!!!....Ειναι να μη πεσεις σε κτηνη.... Αλλα οι νομοι....και οι γνωμοδοτησεις... ......λενε για παρεση,παραπαρεση...κλπ.!!! Επισης ,οπως ειδα στις δικες μου γνωματευσεις , μετραει και.......η...επιτακτικη αναγκη ουρησης.....!!!......
Να το προσπαθήσει, πολλοί από δω μέσα το παίρνουν χωρίς κινητικά προβλήματα. Πιστεύω ότι τα περισσότερα μέλη των επιτροπών μας βλέπουν με συμπάθεια.
ΝΑΙ...αυτο ειναι το σωστο και το δικαιο !!! ΛΟΙΠΟΝ...Κανω απολογιαμο...Εχω περασει απο δυο πρωτοβαθμιες ,δυο δευτεροβαθμιες και μια ΤΔΕ .Η συμπεριφορα των γιατρων....πολυ ανθρωπινη...με εξαιρεση τη μια δευτεροβαθμια.....που ηταν :scared-eek: ΚΤΗΝΗ...Το ιδια ΚΤΗΝΗ και στην ΤΔΕ ,οπου δεν συμμετεχουν γιατροι αλλα διοικητικοι υπαλληλοι :scared-shocked: Αν λοιπον,το δουμε απο αποψη στατιστικης,τα μελη των ΥΕ μας βλεπουν με συμπαθεια !!!Αυτο απο μονο του,ομως δεν σημαινει τιποτα !!!Πρεπει να μας δουν με συμπαθεια αυτοι που εχουν τον τελευταιο λογο για το επιδομα !Στη δικη μου περιπτωση ,τον τελευταιο λογο ειχαν τα ΚΤΗΝΗ εκεινης της Ββαθμιας και της ΤΔΕ !!! Οταν ξαναπροσπαθησα,με ειδαν με συμπαθεια και στις δυο επιτροπες...αλλα ειχα τις παραπομπες του διευθυντη του υποκαταστηματος .....Αυτος ,απ'οτι φαινεται,εχει κανει σκοπο της ζωης του...ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ....οικονομικη και ψυχολογικη :scared-shocked: Το πηρα τελικα...αλλα τρεμω την ωρα που θα χρειαστει να επαναλαβω τη διαδικασια...Γιατι ολα αυτα ???...ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..!!!....ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΕΙ...Τελειωνουν τα ''μπανια του λαου'' οπου να'ναι :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: ΚΑΛΗΜΕΡΑ :romance-kisscheek: