Απορια εχω τι ειναι ακριβως το εξωιδρυματικο επιδομα??
Μπορει καποιος να μου εξηγησει?
Μπορει καποιος να μου εξηγησει?
The truth is out there...
Σκλήρυνση κατά πλάκας
NikoleScully έγραψε:Με φωτησατε και τα 2σας!!!!!!Σας ευχαριστω!!!!!και κατι ακομα..............ποσα ενσημα θελει?γιατι εμενα με κοψαν αλλα δεν μου ειπαν για ποσα ενσημα,εχω μονο 100 ενσημαΦιλεναδα ,μονο 100 εχεις ? Νομιζα οτι 100 χρειαζεσαι ,για να παρεις συνταξη !
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Προύποθεση γι αυτο το επιδομα ,ειναι η υπαρξη κινητικων προβληματων.Όχι απαραίτητα, εξαρτάται από τα μέλη της επιτροπής.
Γιάννης έγραψε:ΝΑΙ!!!!!!!...Τα εχουμε ξαναπει...!!!!!....Ειναι να μη πεσεις σε κτηνη....ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Προύποθεση γι αυτο το επιδομα ,ειναι η υπαρξη κινητικων προβληματων.Όχι απαραίτητα, εξαρτάται από τα μέλη της επιτροπής.
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΝΑΙ!!!!!!!...Τα εχουμε ξαναπει...!!!!!....Ειναι να μη πεσεις σε κτηνη.... Αλλα οι νομοι....και οι γνωμοδοτησεις... ......λενε για παρεση,παραπαρεση...κλπ.!!! Επισης ,οπως ειδα στις δικες μου γνωματευσεις , μετραει και.......η...επιτακτικη αναγκη ουρησης.....!!!......Να το προσπαθήσει, πολλοί από δω μέσα το παίρνουν χωρίς κινητικά προβλήματα. Πιστεύω ότι τα περισσότερα μέλη των επιτροπών μας βλέπουν με συμπάθεια.
Γιάννης έγραψε:ΝΑΙ...αυτο ειναι το σωστο και το δικαιο !!! ΛΟΙΠΟΝ...Κανω απολογιαμο...Εχω περασει απο δυο πρωτοβαθμιες ,δυο δευτεροβαθμιες και μια ΤΔΕ .Η συμπεριφορα των γιατρων....πολυ ανθρωπινη...με εξαιρεση τη μια δευτεροβαθμια.....που ητανANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΝΑΙ!!!!!!!...Τα εχουμε ξαναπει...!!!!!....Ειναι να μη πεσεις σε κτηνη.... Αλλα οι νομοι....και οι γνωμοδοτησεις... ......λενε για παρεση,παραπαρεση...κλπ.!!! Επισης ,οπως ειδα στις δικες μου γνωματευσεις , μετραει και.......η...επιτακτικη αναγκη ουρησης.....!!!......Να το προσπαθήσει, πολλοί από δω μέσα το παίρνουν χωρίς κινητικά προβλήματα. Πιστεύω ότι τα περισσότερα μέλη των επιτροπών μας βλέπουν με συμπάθεια.