• βαλεριάνα

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #58254  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 18, 2011 4:41 pm
Ευτυχία έγραψε:
Νικος έγραψε:Αν τα παίρνεις σε λογικές δόσεις δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αρκεί να μην το παρακάνεις.
Όσο για την βαλεριάνα κάπου... είχα διαβάσει ότι μπορείς να την φυτέψεις και στον κήπο σου

:lol: :lol: ω ναι! τη φυτεύεις στο κήπο σου κ εχεις κ ολη τη καλή διάθεση να τη μοιραστείς με τα φιλαράκια σου :) αρκει να φυτρώσει :oops:
περα απο τη πλάκα ομως ..αν τελικά δε μαραθεί χρησιμοποιείται κ στις σαλάτες

οπως κ να'χει παντως -προσωπική γνώμη βέβαια- το έλαιο της βαλεριάνας (σταγονίτσες που δίνει ο φαρμακοποιός) είναι πολυ πιο δραστικό.

το απόγευμα θα βγω προς αναζήτηση του st.Johns Wort κοινώς βάλσαμου που πρότεινε το podiki μας στο Γιάννη
το παίρνει κανεις σας? κ αν ναι..εντυπώσεις? απ'οταν μου είπε ο γιατρός για remeron εχω φρικάρει..είμαι μέσα στο άγχος, με "σφίγγει" η καρδιά μου..αφήστε που με γυροφέρνει η μελαγχολία..

ΛΕΝΑ σορι για κατάχρηση του θέματος σου λλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο
Ευτυχια....αν μου επιτρεπεις,θα σου πω κατι,λογω κακης πειρας....Μη παρεις τα ρεμερον....το εχω ξαναγραψει....οχι μονο δεν με ηρεμησαν....με εκαναν....ΤΕΡΑΣ!!!!!!!!...κλπ....κλπ.....Παρε κατι φυτικο,απ'αυτα που λενε τα παιδια.... :romance-heartsthree:
 #58256  από Ευτυχία
 Πέμ Αύγ 18, 2011 4:56 pm
ναι Άννα μου, αυτό ακριβώς λεω κ γω.
δε τα εχω πάρει κ ούτε εχω κ σκοπό να το κάνω.. το οτι κ σεις πριν λιγο καιρο, μου είπατε την εμπειρία σας με βοήθησε ωστε να πάρω τη τελική μου απόφαση.
το θέμα μου είναι οτι απο τότε που ο νευρολογος - το τονίζω- μου έβαλε ταμπέλα "αγχώδης διαταραχή" εχω εμφανίσει ολα τα συμπτώματα...νομίζω οτι τα χάνω.. κ τα συναφη..σε καμια περίπτωση δε θέλω τα ρεμερόν ουτε κατι αντίστοιχο - με φοβίζουν..
γι'αυτό κ "τη ψάχνω" εναλλακτικά..