• ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #57733  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 09, 2011 3:22 pm
podiki έγραψε:Κάτι τέτοιες αηδίες έλεγαν και κάποιοι άλλοι πριν απο σένα και έδιωξαν από το φόρουμ άτομα που είχαν κάτι χρήσιμο να πουν .
Μπορείς να μου παραθέσεις κάτι που να επιβεβαιώνει αυτό που λες; Για να αισθανθεί κάποιος την ανάγκη να φύγει από οπουδήποτε πρέπει να συναντήσει μεγάλη κατακραυγή νομίζω. Είδες εδώ μέσα κάτι τέτοιο; Οι μπηχτές δε μ' αρέσουν και ειδικά όταν είναι αποπροσανατολιστικές και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ο καθένας εδώ μέσα γράφει ότι θέλει, γίνεται όσο αναλυτικός θέλει και η γλώσσα του μπορεί να είναι όσο επιστημονική του αρέσει. Την Μιμίκα που λέει οτι χωρίς φάρμακα αισθάνεται επιδείνωση την ακούς καθόλου; Αν όχι, σου λέω ότι κι εγώ αισθάνομαι το ίδιο.
 #57742  από kate2002
 Τρί Αύγ 09, 2011 5:29 pm
podiki έγραψε:Λοιπόν ....Η απόφαση για τα φάρμακα είναι προσωπική , κι εγώ πήρα φάρμακα αν και μετανιώνω που το έκανα ..... εγώ το έγραψα για τον sou που με αυτά που ανέβαζε εμένα προσωπικά μου άλλαξε τη ζωή ...αυτό το φόρουμ το αγαπάω , το νιώθω πολύ οικείο , κυρίως γιατί μέσα από εδώ σώθηκα , πάντα θα ευγνωμονώ τον άνθρωπο που το έφτιαξε και πάντα θα σέβομαι αυτούς που με τα λεγόμενά τους μου άνοιξαν τα μάτια ...
πως μπορεις να λες αυτα που δεν προλαβα να πω εγω;;; :(

:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

η εμπειρια και μονο του καθενος ειναι -κατα τη γνωμη μου- υπερπολυτιμη, ειδικα οταν αφορα κατι που "κορυφαιοι επιστημονες του ειδους" χρονια τωρα εμπορευονται και δεν θεραπευουν, κατα τα δικα τους λεγομενα...
 #57744  από EFFIE
 Τρί Αύγ 09, 2011 5:42 pm
podiki έγραψε:Κόψτε το κάπνισμα και καντε διατροφή κατάλληλη για καρδιοπαθείς , υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που τονώνουν το φλεβικό και το κυκλοφορικό γενικά , δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε συνέχεια , ας κάνουμε αυτά προς το παρόν και βλέπουμε .
ποντικακι πια συμπληρωματα θεωρεις ειναι τα πιο καταλληλα, εγω τα μονα που παιρνω ειναι ω3, λιναρελαιο και βιτμΕ :text-thankyouyellow:
 #57746  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 09, 2011 6:15 pm
podiki έγραψε:Κόψτε το κάπνισμα και καντε διατροφή κατάλληλη για καρδιοπαθείς , υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που τονώνουν το φλεβικό και το κυκλοφορικό γενικά , δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε συνέχεια , ας κάνουμε αυτά προς το παρόν και βλέπουμε .
ΣΩΩΩΩΩΩΣΤΟ!!!!!!Ανεξαρτητα απο ΧΕΝΦΑ,ολα αυτα που λεει το Ποντικακι,ειναι καλα για ολους!!!!!!!Οσο για το χαπι,απ'οσο ξερω,δεν ειναι καταλληλο για ολες τις περιπτωσεις και,κυριως,εχει κι αυτο το ρισκο του....ΚΑΙ....ΑΣ ΜΗ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ!!!!! ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ....ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ....Ασφαλιστικα,επαγγελματικα,για επιδοματα και αλλες παροχες.....κλπ.Ειναι ,πραγματικα,αξιοθαυμαστη η αμεση αντιδραση των μελων του φορουμ,οταν καποιος αντιμετωπιζει καποιο προβλημα ,πχ. με το ασφαλιστικο του ταμειο!!!!Ολοι ''τσακιζονται'' να τον ενημερωσουν οσο μπορουν ,να του γραψουν μια φιλικη κουβεντα :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow:
 #57748  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 09, 2011 7:44 pm
podiki έγραψε:Όσο για το 3) Γιάννη δεν ξέρω τι σε έπιασε , πραγματικά αν έχεις παρατηρήσει δεν ανακατεύομαι σε τσακωμούς για κανένα λόγο , ούτε τα θέματα που δεν με ενδιαφέρουν διαβάζω οπότε δεν κατάλαβα και σε τι αναφέρεσαι , προς αποφυγή παρεξηγήσεων , εγώ το έγραψα για τον sou που με αυτά που ανέβαζε εμένα προσωπικά μου άλλαξε τη ζωή και εξ αιτίας κάποιων παλαιών τέτοιων σχολίων από κάποια άτομα που δεν ξαναείδα στο φόρουμ , ξενέρωσε και δεν συνέχισε αυτό που είχε ξεκινήσει.
Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου να αποχωρεί κάποιο μέλος από το φόρουμ, πόσο μάλλον ο sou που είναι από τα πιο μαχητικά και με άποψη μέλη, ανεξάρτητα αν συμφωνει ή διαφωνεί κάποιος μαζί του, ανεξάρτητα αν μπορεί ή δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα γραφόμενά του. Ελπίζω σύντομα να αναθεωρήσει.
 #57750  από ΛΕΝΑ
 Τρί Αύγ 09, 2011 7:51 pm
γειας σας εγώ συμφωνώ με τον Neuromancer θεωρώ επικινδυνες συμβουλες
τυπου σταματα τα φάρμακα & παρε συμπληρωματα.................
είμαι της υγιεινης διατροφής & πιστεύω οτι βοηθάει στην καλή οσο γινεται φυσικη
κατασταση δεν νομιζω οτι βοηθαει στην μειωση των υποτροπων,επισης σε οτι λέμε θα πρεπει
να σκεφτομαστε & τους νεοδιαγνωσθεντες..............
θέλω & εγώ να κοψω την ιντερφερονινη αλλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
καλο βραδυ σε ολους
 #57772  από Neuromancer
 Τετ Αύγ 10, 2011 2:38 pm
Σε αυτο το blog λοιπον καταλαβα πως δεν ειναι καλοδεχουμενοι οι γιατροι. Αντιθετως στο ccsvitalk ειναι. Δηλαδη να ενημερωνομαστε απο γιατρους εκει αλλα εδω να ενημερωνομαστε απο το podiki (παρεμπιπτωντως αν ηθελα να μιλησω με τη θειά μου θα την επαιρνα τηλεφωνο). Οποτε η εκκλησια και το ποδοσφαιρο εχουν κανει για αλλη μια φορα καλα τη δουλεια τους. Ακομα δεν μπηκα και αμεσως αμεσως εχω διωξει κοσμο και τελος παντων εχω κανει ανομολογητα πραγματα. Να επαναλαβετε το δημοτικο και να δωσετε βαση στην αναγνωση. Χαιρετω γιατι με μπερδεψατε με το νευρολογο σας και εγω δεν εχω πειραξει ουτε κουνουπι.
 #57778  από Isolexion
 Τετ Αύγ 10, 2011 3:54 pm
Αγαπητέ φίλε Neuromancer ποιά είναι η ενημέρωση απο νευρολόγους?? Σε όλες τις ημερίδες και όλες τις εκπομπές δεν βλέπω καμιά ενημέρωση δυστυχώς. Είναι τελείως γραφική η παρουσία τους και ακούς συνεχώς τις λέξεις "ίσως" "μπορεί" και "στο μέλλον". Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ αυτί προσωπικά και δεν προτρέπω και δεν παρακινώ κανέναν και ούτε λέω ότι είμαι σωστός 100%, αρέσκεται καλύτερα στο να ακούει την σειρά προβλημάτων(μηχανικών και υδροδυναμικών κυρίως) που προκαλεί το CCSVI παρά ότι το ένα φάρμακο μειώνει τις υποτροπές κατα 1,75% περισσότερο απο το άλλο.
ΥΓ. Ο κορυφαίος νευρολόγος είναι ευπρόσδεκτος (αλήθεια τι κάνει έναν νευρολόγο κορυφαίο ενώ έναν άλλο όχι?)
 #57792  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 10, 2011 6:29 pm
ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ΟΤΙ........με εκκλησια και ποδοσφαιρο....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!Εχω αλλες φωτιες στα πατζακια μου,στο μυαλο μου,στην καρδια μου....!!!!ΕΠΙΣΗΣ....ο,τι ειχα να πω....το ειπα....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ :greetings-waveyellow:....υγ.το δημοτικο,το τελειωσα εδω και πολλααααααααα χρονια!!!Τελειωσα και το πανεπιστημιο...και ,κατα γενικη ομολογια,χειριζομαι αριστα την ελληνικη γλωσσα(αναγνωση-γραφη)...... :romance-kisscheek:

0