• ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #57602  από Neuromancer
 Κυρ Αύγ 07, 2011 2:34 am
Γιατι δεν προσπαθουμε να ανοιξουμε τακτικη επικοινωνια με καποιον καλο νευρολογο τωρα που γιναμε πολλοι;
Την Καραγεωργιου ας πουμε που βλεπω να χαιρει εκτιμησης εδω μεσα ή ξερω γω το Δαλακα ή και τους δυο.
Για το θεμα ΧΕΝΦΑ ας πουμε δεν πρεπει να παρουμε καποιες πολιτισμενες απαντησεις;
 #57603  από Neuromancer
 Κυρ Αύγ 07, 2011 3:06 am
Και για να γινω πιο σαφης (επειδη ακομα δε με εχουν πειραξει μιας και φαρμακα δεν εχω παρει ποτε αν και μου το λενε συνεχεια) θελω εναν καλο προσωπικο λογο για να αρχισω να τους βριζω (περα απο την ανημπορια τους) γιατι τα πρωτα δειγματα (νευρολογων παντα) ειναι συμπαθητικα.
 #57604  από ΛΕΝΑ
 Κυρ Αύγ 07, 2011 8:46 am
καλημέρα συμφωνώ κι εγώ να προσκαλέσουμε έναν νευρολόγο για να έχουμε & επιστημονικές
εκτιμησεις των διαφορων θεματων μας.............
 #57606  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 07, 2011 10:17 am
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! Ειμαι σιγουρη!!!!!!!Οι νευρολογοι,διαβαζουν το φορουμ μας!!!!!!!Αρα,αν καποιος θελει,μπορει να παρει μερος στη συζητηση!!!!!!!Για μενα,τουλαχιστον,θα ειναι καλοδεχουμενος!!!!!Οσο για τις ''θεραπειες'' και τη ΧΕΝΦΑ....η θεση της συντριπτικης πλειοψηφιας των νευρολογων ειναι γνωστη!!!!!! :greetings-waveyellow:Σκεφτομαι και κατι αλλο!!!!Ολους εμας που συμμετεχουμε στο φορουμ,παρα τις διαφωνιες και τους ''καυγαδες'' μας,μας ενωνει το κοινο μας προβλημα!!!!!Τελικα.εχουμε ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!Αληθεια.....με τους νευρολογους ''μας'',ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :think:
 #57607  από FANTOMAS
 Κυρ Αύγ 07, 2011 10:47 am
το πρόβλημα μας είναι ο απέναντι στη συζήτηση να είναι νευρολόγος ; πληθώρα ανθρώπων εδώ μας έδιναν απίστευτο υλικό , μελέτες , άρθρα κλπ και μας τα εξηγούσαν και απλοϊκά ώστε να μπορούμε να τα καταλάβουμε όλοι μας, και το ευχαριστώ σε αυτούς ποιο ήταν ; να τους κατακρίνουμε γιατί δεν μας χάιδευαν τα αυτιά και έλεγαν τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Θυμάμαι άπειρες φορές τον εαυτό μου να πηγαίνω στον νευρολόγο μου με δέκα απορίες και να γυρνάω στο σπίτι με είκοσι , αυτοί οι ''επιστήμονες'' συγνώμη αλλά δεν μου κάνουν.

Φιλικά θα πω , μιας και δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον, σε αντίθεση με αυτούς οι οποιοι έχουν τεράστια στην μη εύρεση της θεραπείας , ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ

Ό,τι έχουν να πουν για την πάθηση μας το λένε 130 χρόνια τώρα , θεραπευτικά είναι στο μηδέν και για να καλύψουν την δικιά τους ασχετοσύνη μποϋκοτάρουν οτιδήποτε νέο πάει να κυκλοφορήσει.
 #57608  από Μιμικαμ
 Κυρ Αύγ 07, 2011 10:55 am
Καλημέρα... :greetings-waveyellow:

Αννα μου, μην είσαι τόσο σίγουρη ο,τι οι νευρολόγοι μας διαβάζουν....και αν τυχόν το
κάνουν μερικοί...απο απλή περιέργεια και μόνο...δεν νομίζω ο,τι εχουν πρόθεση ν'αλλάξουν
τρόπο σκέψης και να παρεκλίνουν απ'τα μέχρι τώρα τεκτενόμενα...θα ήταν πραγματικά
ευχής έργον, εστω και ενας, δύο να έμπαιναν στο κόπο, να έκαναν ενα υγιή διάλογο μαζί μας...

Οσο για τους κοινούς στόχους, καυγάδες διαφωνίες μεταξύ μας, είναι θλιβερό...αφού μας ενώνουν τόσα κοινά...να ερχόμαστε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις...με αποτέλεσμα
κάποια πολύ σημαντικά άτομα...να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε αναγκαστική αποχή...

Οσο για τους κοινούς στόχους μας με τους νευρολόγους....ασχολίαστο... :romance-kisscheek:
 #57609  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 07, 2011 11:15 am
Μιμικαμ έγραψε:Καλημέρα... :greetings-waveyellow:

Αννα μου, μην είσαι τόσο σίγουρη ο,τι οι νευρολόγοι μας διαβάζουν....και αν τυχόν το
κάνουν μερικοί...απο απλή περιέργεια και μόνο...δεν νομίζω ο,τι εχουν πρόθεση ν'αλλάξουν
τρόπο σκέψης και να παρεκλίνουν απ'τα μέχρι τώρα τεκτενόμενα...θα ήταν πραγματικά
ευχής έργον, εστω και ενας, δύο να έμπαιναν στο κόπο, να έκαναν ενα υγιή διάλογο μαζί μας...

Οσο για τους κοινούς στόχους, καυγάδες διαφωνίες μεταξύ μας, είναι θλιβερό...αφού μας ενώνουν τόσα κοινά...να ερχόμαστε σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις...με αποτέλεσμα
κάποια πολύ σημαντικά άτομα...να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε αναγκαστική αποχή...

Οσο για τους κοινούς στόχους μας με τους νευρολόγους....ασχολίαστο... :romance-kisscheek:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: οσο για τις....διαφωνιες μας....ζωντανοι ανθρωποι ειμαστε...ο καθενας με το χαρακτηρα του και με τις αποψεις του...Αυτα,ομως,δεν σβηνουν τα κοινα μας προβληματα...και δεν μας κανουν να ξεχναμε το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!! ......το ερωτημα για τους κοινους στοχους με τους νευρολογους.... :laughing-rolling: ητο φιλοσοφικον... :laughing-rolling: Πως ειναι τα ποδια σου????Εγιανες???
 #57610  από Neuromancer
 Κυρ Αύγ 07, 2011 11:49 am
Παιδια ειναι αλλιως στις προσωπικες μας επισκεψεις (ενα προβατο) και αλλιως εδω (700 εξαγριωμενα προβατα ετοιμα να μιλησουν τη γλωσσα του λυκου). Επειτα αυτοι οι ανθρωποι καλως η κακως αν μη τι αλλο ανιπροσωπευουν κατι. Θελω να πω τους βρισκουμε μπροστα μας συνεχεια. Ας οργανωσουμε λιγο καλυτερα τις 'μονομαχιες' μας και για εμας και για αυτους. Και για να παω και λιγο παραπερα θελω να συμπληρωσω στην προταση μου και αλλες ειδικοτητες. Καλους αγγειολογους για παραδειγμα ή ανοσολογους ή οτι τελος παντων σχετιζεται και δε σχετιζεται με την παθηση μας. Οταν μπηκα εδω τρελαθηκα απο την μικρη κοινωνια που δημιουργησατε. Πραγματικα αξιοθαυμαστο. Ειδα πολλες και εντυπωσιακες αποψεις (π.χ. sou). Ενδιαφερομαστε και αυτο μπορει να καταληξει καπου. Εστω κι αν αυτο ειναι πολυ λιγο. Θελω να πω ειμαστε πολλοι για να καθομαστε και να μανουριαζουμε μονοι μας.
 #57621  από Γιάννης
 Κυρ Αύγ 07, 2011 2:36 pm
FANTOMAS έγραψε:το πρόβλημα μας είναι ο απέναντι στη συζήτηση να είναι νευρολόγος ; πληθώρα ανθρώπων εδώ μας έδιναν απίστευτο υλικό , μελέτες , άρθρα κλπ και μας τα εξηγούσαν και απλοϊκά ώστε να μπορούμε να τα καταλάβουμε όλοι μας, και το ευχαριστώ σε αυτούς ποιο ήταν ; να τους κατακρίνουμε γιατί δεν μας χάιδευαν τα αυτιά και έλεγαν τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
Φίλε FANTOMA μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια. Οι αντιπαραθέσεις ήταν το θέμα και η τάση να προσπαθούμε να αμφισβητήσουμε-διαψεύσουμε όποιον δεν μας αρέσει η άποψή του, με τρόπο θα έλεγα ανταγωνιστικό, επιδιώκοντας πάντα να πούμε την τελευταία λέξη.
 #57622  από ΛΕΝΑ
 Κυρ Αύγ 07, 2011 3:37 pm
συγνωμη αλλά την λύση στο πρόβλημα μας μονη μας θα την βρούμε;
η μεγαλη άρνηση προς τους νευρολογους δεν νομιζω ότι βοηθαει
εξαλλου ξέρουμε όλοι οτι η ασθένεια δεν έχει θεραπεία μέχρι
σήμερα & κανένας γιατρος δεν έχει πει κάτι τετοιο, υπάρχουν κάποια φαρμακα που
σε καποιους κανουν καλο σε αλλους οχι ............αν δηλαδη δεν
παμε σε γιατρους & δεν παρουμε τιποτα θα ειμαστε καλυτερα;;;;;;;
σαφως & υπαρχουν συμφεροντα αλλα εμας μας ενδιαφερει πανω απο ολα να βρεθει οριστικη
θεραπεια & αυτη θα βρεθει απο γιατρο πιστευω οχι απο έμας :text-thankyouyellow: