• ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 67% ΑΝΑΠΗΡΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #57053  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 23, 2011 11:49 am
sto pde prospathw να αποφευγω να γραφω γιατι μας αντιμετωπιζουν σαν μιασματα....το εχεις δει κ εσυ...
το ξερω πως αν γινει ασεπ μετα τελος...7 μορια που μας δινουν δεν ειναι τιποτα!!με ενα πτυχιο αγγλικων ενα ecdl και 60% στον ασεπ μας περασαν!!!αυτο το ποσοστο ειναι γελοιο για να μη το γραψουν
ρε podiki το θεμα ηταν να διοριστουμε για να σταματησουμε να αγχωνομαστε για το επαγγελματικο μας μελλον...εχουμε την υγεια μας να σκεφτουμε.ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ
η σουηδια κ ο καναδας με περιμενουν μου φαινεται.

ελπιζω να εκανες τα χαρτια σου στην ειδικη αγωγη ε?? εγω ειμαι δευτερος στην ειδικοτητα μου!
ισως μετα μας παιρνουν εκει..αναπληρωτες..τι να πω

Α κ κατι ευχαριστο σημερα φευγω για διακοπες..αρχικα πατρα κ Δευτερα ΖΑΚΥΝΘΟ!!ΓΙΟΥΠΙΙΙ
Καλα να παιρνατε ολοι σας κ μεσα σε δροσια ε????
ευχομαι να μη ξαναπαθουμε ποτε αλλες υποτροπες!!!!!!!!!!!
 #57059  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 23, 2011 1:03 pm
nick1981 έγραψε:sto pde prospathw να αποφευγω να γραφω γιατι μας αντιμετωπιζουν σαν μιασματα....το εχεις δει κ εσυ...
το ξερω πως αν γινει ασεπ μετα τελος...7 μορια που μας δινουν δεν ειναι τιποτα!!με ενα πτυχιο αγγλικων ενα ecdl και 60% στον ασεπ μας περασαν!!!αυτο το ποσοστο ειναι γελοιο για να μη το γραψουν
ρε podiki το θεμα ηταν να διοριστουμε για να σταματησουμε να αγχωνομαστε για το επαγγελματικο μας μελλον...εχουμε την υγεια μας να σκεφτουμε.ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ
η σουηδια κ ο καναδας με περιμενουν μου φαινεται.

ελπιζω να εκανες τα χαρτια σου στην ειδικη αγωγη ε?? εγω ειμαι δευτερος στην ειδικοτητα μου!
ισως μετα μας παιρνουν εκει..αναπληρωτες..τι να πω

Α κ κατι ευχαριστο σημερα φευγω για διακοπες..αρχικα πατρα κ Δευτερα ΖΑΚΥΝΘΟ!!ΓΙΟΥΠΙΙΙ
Καλα να παιρνατε ολοι σας κ μεσα σε δροσια ε????
ευχομαι να μη ξαναπαθουμε ποτε αλλες υποτροπες!!!!!!!!!!!
Καλημερα!!!!Τηλεφωνησα στη Β'βαθμια ανατολικης Αττικης και μου ειπαν οτι για την ειδικη αγωγη ,πρεπει να εχεις παρακολουθησει σεμιναρια......!!!!!Εσυ παρακολουθησες??????....Εγω ,οχι...!!! :think: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!...Πας Πατρα????...(εκει σπουδασα)....και Ζακυνθο....????(ειμαι Ζακυνθινια λογω γαμου και τη λατρευω).....ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ.....!!!!!!Καλη τυχη με το διορισμο :romance-kisscheek:
 #57062  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 23, 2011 1:17 pm
podiki έγραψε:Άννα , αν έχεις αναπηρία 67% δεν χρειάζεσαι σεμινάρια . Ούτε εμείς έχουμε κάνει , κάνε τα χαρτιά σου να μπεις στον πίνακα Α μήπως σε πάρουν σε κανα ειδικό σχολείο , κάνε και για ωρομίσθια εστω.
Μηπως ομως ,χρειαζεται προϋπηρεσια????Γιατι ,δεν εχω,επισημως ......
 #57072  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 23, 2011 11:00 pm
χωρις προυπηρεσια, σεμιναρια, braile κ ΜΟΝΟ με τη σκπ μπαινεις στν πινακα Α...
βεβαια περσι με πηραν στη γενικη αγωγη αλλα τον πρωτο στον πινακα της ειδικοτητας μου δεν τον πηραν....ουτε εναν πια δεν χρειαζονταν??? αρα μαλλον παιρνουν ελαχιστους.....κανε τα χαρτια σου ως τις 29 ιουλιου ειναι...βαλε κ μειωμενου ωραριου κ ωρομισθια.....στην περιοχη της μονιμης κατοικιας σου ε????κ μη βαλεις τικ στο κουτακι που λεει....κ λοιπες περιοχες......γιατι αν αποποιηθεις διορισμο σε διαγραφουν απ τους πινακες για 2 χρονια
μια αλλη κοπελα χωρις προυπηρεσια μονλις πηρε το πτυχιο αλλα εκανε τα σεμιναρια των 400 ωρων φιλολογος την πηραν..κ οχι στον πινακα α....
δεν ξερω τα κριτηρια τους..
τη μεταναστευση την σκεφτομαι καιρο τωρα....κ να διοριζομουν ακομα....εχω καποιους στοχους κ θελω να τους πετυχω....
απλα η αννουλα :sad-roulette: μου αλλαζει ΛΙΓΟ την πορεια των πραγματων.....κ μου αυξανει την ανασφαλεια την αβεβαιοτητα κ το αγχος...που δεν πρεπει

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ κ αν τυχει κ επισκεφθω καμια μονη ή εκκλησακι στη Ζακυνθο θα αναψω κερακια για ολους τους συμπασχοντες.....
(αρε κοιτα ποιος μιλαει για κερια κ αγιους!!1)
 #57102  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιούλ 24, 2011 9:13 pm
απλα η αννουλα :sad-roulette: μου αλλαζει ΛΙΓΟ την πορεια των πραγματων.....κ μου αυξανει την ανασφαλεια την αβεβαιοτητα κ το αγχος...που δεν πρεπει

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ κ αν τυχει κ επισκεφθω καμια μονη ή εκκλησακι στη Ζακυνθο θα αναψω κερακια για ολους τους συμπασχοντες.....
(αρε κοιτα ποιος μιλαει για κερια κ αγιους!!1)[/quote]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ελπιζω ,οταν λες Αννουλα,να εννοεις την υπουργο....οχι εμενα.... :laughing-rolling: Κακο που επαθα,να εχω το ιδιο ονομα....το χειροτερο ειναι οτι μοιαζουν και τα επιθετα....ετυχε μερικες φορες να με προσφωνησουν ''κυρια Διαμαντοπουλου''!!!!!!Κι εγω...ειπα...''....εισαι και φαινεσαι''''' :laughing-rolling: Εγω προσωπικα ,δεν θελω να μου αναψεις κερακι!!!!Ξερεις τι θελω????Να κανεις πολλες βουτιες για μενα στις Ζακυνθινες πονεμορφες παραλιες,να φας,να πιεις ,να χορεψεις ,να τραγουδησεις στα ταβερνακια.........επισης....να φας πολλα-πολλα μαντολατα..... :romance-heartsthree: ΑΧ!!!!!...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ :romance-heartsthree: ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: ΚΙ ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ....ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ......ΚΙ ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ.....ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...... :banana-dreads:
 #57116  από maestro
 Δευ Ιούλ 25, 2011 12:19 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:απλα η αννουλα :sad-roulette: μου αλλαζει ΛΙΓΟ την πορεια των πραγματων.....κ μου αυξανει την ανασφαλεια την αβεβαιοτητα κ το αγχος...που δεν πρεπει....
Όλοι σχεδόν έτσι είμαστ-αν, -ε Άννα,
αλλά νομίζω πως θα πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε κάποια στιγμή..!
----------------------------------------------------------------------------------------------
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Ελπιζω ,οταν λες Αννουλα,να εννοεις την υπουργο....οχι εμενα.... :laughing-rolling: Κακο που επαθα,να εχω το ιδιο ονομα....το χειροτερο ειναι οτι μοιαζουν και τα επιθετα....ετυχε μερικες φορες να με προσφωνησουν ''κυρια Διαμαντοπουλου''!!!!!!Κι εγω...ειπα...''....εισαι και φαινεσαι''''' :laughing-rolling: ....
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #57121  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 25, 2011 5:01 pm
....η πρωτη παραθεση,σχετικα με την αννουλα και την ανασφαλεια που προκαλει...ειναι του nick1981,οχι δικη μου......ΟΧΙ !!!!!Εγω ,δεν νοιωθω ανασφαλεια....μονο οργη....ετσι ενοιωθα και οταν αλωνιζα ολη την Αθηνα και εκανα μαθηματα....προ σκπ βεβαια!!!!!!... :banana-stoner: ΟΡΓΗ!!!!!ΟΡΓΗ ενοιωσα και οταν εμαθα οτι το δικαιωμα προταξης στους καταλογους αναπληρωτων...ισχυει απο το 2003...κι εγω δεν το ηξερα τοτε.....Ας ειναι καλα οι συνασθενεις που με ενημερωσαν σχετικα,πριν δυο χρονια.... :romance-heartsthree:
 #57201  από Κώστας
 Τετ Ιούλ 27, 2011 3:13 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Ας ειναι καλα οι συνασθενεις που με ενημερωσαν σχετικα,πριν δυο χρονια.... :romance-heartsthree:
Έχετε κι΄ εσείς, όπως κι΄ εγώ άλλωστε συνειδητοποιήσει, πως αν δεν είχαμε την τύχη(;!) να είμαστε μέλη αυτού του forum θα γνωρίζαμε στην καλύτερη περίπτωση τα μισά απ΄ όσα αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε;!
Εγώ πρώτη φορά από το forum έμαθα για την ΧΕΝΦΑ, τα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες και τόσα άλλα.
Με παρακολουθούν στο "Γεννηματά" εδώ και 7 χρόνια και στο διάστημα αυτό δεν βρέθηκε ένας γιατρός να μου μιλήσει για μερικά πράγματα και να μου συστήσει κάποια απλά πράγματα, όπως η λήψη βιταμινών, αντιοξειδωτικών κλπ.
Αντιθέτως μου δίναν ανελειπώς ιντερφερόνη και σε κάθε μου επίσκεψη με ρωτούσαν πως πηγαίνω λες και δεν έβλεπαν ότι σέρνομαι και παραπαίω. Με χτυπούσαν και με το σφυράκι για να διαπιστώσουν για μία ακόμη φορά πως το δεξί μου χέρι δεν αντιδρά καθόλου, ενώ το δεξί μου πόδι μόλις που αντιλαμβάνεται το χτύπημα.
ΦΟΒΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Κάθε φορά όμως που περίμενα καρτερικά να έρθει η σειρά μου, έβλεπα τους "κουστουμαρισμένους βαλιτσάκιδες" να μπαινοβγαίνουν στα γραφεία των ιατρών.
Και τώρα πλέον συνειδητοποιώ πως αν δεν ήμουν σ΄ αυτό το forum, δεν θα είχα την παραμικρή πιθανότητα να μάθω μερικά απλά πράγματα.
Απλά θα συνέχιζα να παίρνω επιμελώς την ιντερφερόνη μου ή το tysabri μου ή δεν ξέρω και γω πιο άλλο καλύτερο και καταλληλότερο για την περίπτωσή μου φάρμακο!

Υγ. Φιλοσοφικό ερώτημα - προβληματισμός
Το φάρμακο που θα έπαιρνα, θα ήταν καλύτερο για την δική μου ή την δική τους περίπτωση!!!
 #57234  από Ευτυχία
 Πέμ Ιούλ 28, 2011 10:42 am
καλημέρα
ερώτηση.. η εγκύκλιος για μόνιμους διορισμούς ειδικών κατηγοριών (οχι ειδικής αγωγής) εχει βγει ? μου λένε οτι ο Μπράτης το εχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του αλλά εγω ..δε το βλέπω... μπορείτε να δώσετε το link ? podikακι? maestro?
 #57235  από maestro
 Πέμ Ιούλ 28, 2011 11:42 am
Ευτυχία έγραψε:καλημέρα
ερώτηση.. η εγκύκλιος για μόνιμους διορισμούς ειδικών κατηγοριών (οχι ειδικής αγωγής) εχει βγει ? μου λένε οτι ο Μπράτης το εχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του αλλά εγω ..δε το βλέπω... μπορείτε να δώσετε το link ? podikακι? maestro?
Το λέει στο site του εκεί που γράφει "Σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς στην Π.Ε. και Δ.Ε.
για το σχολικό έτος 2011-12 " πως "...θα εκδοθεί, ίσως και σήμερα, η εγκύκλιος για τις ειδικές κατηγορίες (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 10 του ν. 3848 /2010 ΦΕΚ 71 Α΄)...":
http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09 ... 0--2011-12
Αλλά αυτός προτρέχει 1-2 μέρες πάντα..!
Αυτές τις μέρες θα βγει πάντως..!
Το παρακολουθώ το θέμα και θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω όσο πιο άμεσα γίνεται...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12