ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Ας ειναι καλα οι συνασθενεις που με ενημερωσαν σχετικα,πριν δυο χρονια.... 
Έχετε κι΄ εσείς, όπως κι΄ εγώ άλλωστε συνειδητοποιήσει, πως αν δεν είχαμε την τύχη(;!) να είμαστε μέλη αυτού του forum θα γνωρίζαμε στην καλύτερη περίπτωση τα μισά απ΄ όσα αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε;!
Εγώ πρώτη φορά από το forum έμαθα για την ΧΕΝΦΑ, τα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες και τόσα άλλα.
Με παρακολουθούν στο "Γεννηματά" εδώ και 7 χρόνια και στο διάστημα αυτό δεν βρέθηκε ένας γιατρός να μου μιλήσει για μερικά πράγματα και να μου συστήσει κάποια απλά πράγματα, όπως η λήψη βιταμινών, αντιοξειδωτικών κλπ.
Αντιθέτως μου δίναν ανελειπώς ιντερφερόνη και σε κάθε μου επίσκεψη με ρωτούσαν πως πηγαίνω λες και δεν έβλεπαν ότι σέρνομαι και παραπαίω. Με χτυπούσαν και με το σφυράκι για να διαπιστώσουν για μία ακόμη φορά πως το δεξί μου χέρι δεν αντιδρά καθόλου, ενώ το δεξί μου πόδι μόλις που αντιλαμβάνεται το χτύπημα.
ΦΟΒΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Κάθε φορά όμως που περίμενα καρτερικά να έρθει η σειρά μου, έβλεπα τους "κουστουμαρισμένους βαλιτσάκιδες" να μπαινοβγαίνουν στα γραφεία των ιατρών.
Και τώρα πλέον συνειδητοποιώ πως αν δεν ήμουν σ΄ αυτό το forum, δεν θα είχα
την παραμικρή πιθανότητα να μάθω μερικά απλά πράγματα.
Απλά θα συνέχιζα να παίρνω επιμελώς την ιντερφερόνη μου ή το tysabri μου ή δεν ξέρω και γω πιο άλλο καλύτερο και καταλληλότερο για την περίπτωσή μου φάρμακο!
Υγ. Φιλοσοφικό ερώτημα - προβληματισμός
Το φάρμακο που θα έπαιρνα, θα ήταν καλύτερο για την δική μου ή την δική τους περίπτωση!!!