καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Γιούλη για τον γιό σου ,να είσαι πάντα καλά να τον καμαρώνεις!!!
φυσικά θα είναι μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσουμε μία από τις πρώτες συναυλίες ,ενός ανερχόμενου ΣΤΑΡ ...εισιτήρια Α θέση ,έχουμε εξασφαλιζμένα?ΩΡΑΙΑ έχουμε τον γιό σου...έχουμε και τον Μιχάλη από Θεσσαλονίκη...από συναυλίες έχουμε τακτοποιηθή ....
μετά του Σαββάτου που σας έγραψα ,χτες δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο...κοιμόμουν...ξύπναγα...ξανακοιμόμουν....ξαναξύπναγα....

στον κόσμο μου με λίγα λόγια
θέλω να σας επιστήσω την προσοχή ...στις ανύπαντρες...μην κάνετε τραπέζι γάμου σε ΚΤΗΜΑ...
σκέτη αποτυχία...σε όσα έχω πάει δεν μου αρέσει καθόλου!!!
άσε την υγρασία που σου τρώει τα κόκκαλα,στο γκαζόν κυκλοφορούν και ένα σωρό ζωίφια
κυκλοφοριακή συμφόρηση...από μυρμηκάκια μέχρι κατσαρίδες....άσε τα πετούμενα...όλων των ειδών οι πεταλουδίτσες

να μαγκώσει κανένα τέτοιο στο μαλλί ,να γίνει το μαλλί...μαλλί της γριάς!!!
άσε που από το γκαζόν μπορεί να ανέβει κανένα μαμούνι στα πόδια ....και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει....η μόνη λύση ...να είσαι τυχερή να έχει βάλει ο ντι-τζει χασαποσέρβικο,να σηκωθείς να χοροπηδάς ,με την ελπίδα ότι θα πέσει
αφήστε που σηκώνεσαι να περπατήσεις και βουλιάζει το 10ποντο στο χώμα με το χορτάρι...θάνατος...αν είναι καινούρια τα πέδιλα,τα κλαις με μαύρο δάκρυ
πιο καλά είναι σε αίθουσα ,δεν το συζητώ
αυτά προς το παρόν....