• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5570  από elena
 Κυρ Ιουν 14, 2009 12:42 pm
δηλαδή για να καταλάβω,δίπλα ήταν του μπλα-μπλα και εδώ είναι του κους-κους? :?
για να ξεχωρίζουμε τα πράγματα ,όχι τίποτα άλλο,για να μην μπερδευόμαστε :!: :D
 #5576  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιουν 14, 2009 6:54 pm
Καλό απόγευμα :lol: :lol: Κατάφερα να πάρω το laptop :lol: :lol: οπότε ανοίγω το καφενείο...
Είναι κανείς εδώ; ουουουου!!! Κι εγώ που ήρθα να σας πω για τα χτεσινοβραδυνά... καλά εγώ θα σας τα πω κι εσείς θα τα διαβάσετε σε πρώτη ευκαιρία, ναι;
Ήτανε μια καταπληκτική μίνι-συναυλία :lol: και φυσικά ο γιόκας μου ήτανε και ο ΠΡΩΤΟΣ!!! :lol: Και θα την επαναλάβουν... δεν ξέρουν ακριβή ημερομηνία :roll: αλλά θα είναι προς το τέλος Ιουνίου. Το κακό είναι πως δε μπορώ να σας δείξω φωτογραφίες :cry: και ολίγον βίντεο. Σας υπόσχομαι όμως να σας καλέσω στην επόμενη συναυλία ;)
Και πού ξέρετε; μετά από μερικά χρόνια... θα έχετε να λέτε πως παρακολουθήσατε τα πρώτα βήματα ενός... φτασμένου τότε καλλιτέχνη :roll: :roll:
Είμαι λίγο ψώνιο ή μου φαίνεται; ή μάλλον χαζομαμά θα έλεγα :lol:
Τι να σας πω!!! Θα μπορούσα να γεμίσω τους τοίχους του καφενείου με... φωτογραφίες του :roll:
Μπα, δεν πάω καλά :roll: Μπουγελώστε με να συνέλθω... γενικότερα ένα μπουγέλο είναι ότι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή :roll:
Για να δω τώρα... πόσους καφέδες να φτιάξω; Λοιπόν άντε... περιμένω παραγγελίες :roll:
 #5584  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιουν 15, 2009 7:18 am
Μόνη μου έμεινα; :cry: Να το κλείσω δηλαδή; :cry: Επειδή ήταν σαββατοκύριακο, σας... συγχωρώ :lol: Αρκεί να έρθετε και να πείτε πως περάσατε :lol: να τα πούμε, ναι;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :lol: :lol: :lol:
 #5602  από elena
 Δευ Ιουν 15, 2009 2:03 pm
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Γιούλη για τον γιό σου ,να είσαι πάντα καλά να τον καμαρώνεις!!!
φυσικά θα είναι μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσουμε μία από τις πρώτες συναυλίες ,ενός ανερχόμενου ΣΤΑΡ ...εισιτήρια Α θέση ,έχουμε εξασφαλιζμένα?ΩΡΑΙΑ έχουμε τον γιό σου...έχουμε και τον Μιχάλη από Θεσσαλονίκη...από συναυλίες έχουμε τακτοποιηθή .... :D :D

μετά του Σαββάτου που σας έγραψα ,χτες δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο...κοιμόμουν...ξύπναγα...ξανακοιμόμουν....ξαναξύπναγα.... 8-) στον κόσμο μου με λίγα λόγια :D :D

θέλω να σας επιστήσω την προσοχή ...στις ανύπαντρες...μην κάνετε τραπέζι γάμου σε ΚΤΗΜΑ...
σκέτη αποτυχία...σε όσα έχω πάει δεν μου αρέσει καθόλου!!!
άσε την υγρασία που σου τρώει τα κόκκαλα,στο γκαζόν κυκλοφορούν και ένα σωρό ζωίφια :D :D
κυκλοφοριακή συμφόρηση...από μυρμηκάκια μέχρι κατσαρίδες....άσε τα πετούμενα...όλων των ειδών οι πεταλουδίτσες :o να μαγκώσει κανένα τέτοιο στο μαλλί ,να γίνει το μαλλί...μαλλί της γριάς!!!
άσε που από το γκαζόν μπορεί να ανέβει κανένα μαμούνι στα πόδια ....και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει....η μόνη λύση ...να είσαι τυχερή να έχει βάλει ο ντι-τζει χασαποσέρβικο,να σηκωθείς να χοροπηδάς ,με την ελπίδα ότι θα πέσει ;)
αφήστε που σηκώνεσαι να περπατήσεις και βουλιάζει το 10ποντο στο χώμα με το χορτάρι...θάνατος...αν είναι καινούρια τα πέδιλα,τα κλαις με μαύρο δάκρυ :D :D
πιο καλά είναι σε αίθουσα ,δεν το συζητώ :!: :!:

αυτά προς το παρόν.... :D
 #5604  από Maria77
 Δευ Ιουν 15, 2009 2:23 pm
Γειά σας και απο μένα και καλή βδομάδα :D Εύχομαι αυτή να είναι πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη... :roll:
Γιούλη μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου! Μην μας ξεχάσεις στην πρώτη του συναυλία , ε?? ;)
Λοιπόν εγώ αύριο επιστρέφω στην δουλεία μου, αφού μου τελείωσαν τα χρήματα για το shopping therapy... :lol: :lol: :lol: Πόσο shopping therapy να κάνω και εγώ και πόσο να αντέξει και η τσέπη μου... :roll: :roll: Μετά απο συνεννόηση με τον γιατρό μου θα επιστρέψω αύριο και θα ξεκινήσω την δουλειά στον υπολογιστή...και όταν κουραστώ ή ξεκινήσουν πάλι οι πόνοι στα μάτια να τον πάρω να τον ενημερώσω...αυτά μου είπε :roll: :roll: (και μετά θα φύγει αυτός απο την δουλειά του και θα έρθει να με αντικαταστήσει... :lol: αστειεύομαι βέβαια :lol: )
Τελοσπάντων εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο...
Τα φιλιά μου σε όλους/όλες και εύχομαι να είστε όλοι όσο καλύτερα γίνεται :)
 #5610  από litsa
 Δευ Ιουν 15, 2009 3:11 pm
εισιτήρια για τον σταρ θέλω και εγώ!!!
έλενα μου μην σε ακούσουν μόνο όσοι έχουν κτήματα ... θα σε κυνηγούν!!!!!! :o :o :o :o

μαρία μου καλή δύναμη αύριο στη δουλειά!! να είσαι θετική και όλα θα πάνε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αν κουραστείς !! θα βρεθεί λύση!
 #5623  από elena
 Δευ Ιουν 15, 2009 6:08 pm
Μaria77 ,αυτό που έγραψες με τον γιατρό που τον παίρνεις τηλέφωνο και έρχεται και σε αντικαταστή...πολύ μου άρεσε :D :D να το πω και εγώ στον δικό μου :D :D κάθομαι και αγχώνομαι τι θα κάνω!!!!καλή δουλειά λοιπόν για αύριο ;)

ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ,καιγόμαστε ....στην πραγματικότητα!!!έχει πιάσει φωτιά το βουνό στην περιοχή που μένω,και είναι κρίμα....γιατί κάθε χρόνο σχεδόν που οργανώνεται δενδροφύτευση,πάμε και φυτεύουμε δενδράκια ,τα προσέχουμε ,τα ποτίζουμε ,δεν προλαβαίνουν να μεγαλώσουν και το καλοκαίρι τα καίνε...τα αεροπλάνα πάνε και έρχονται ,από νωρίς...πετάνε τόσο χαμηλά που νομίζω ,ότι θα πέσουν πάνω στο βουνό :shock:
τι να πει κανείς?
τα έχουμε ρημάξει όλα...εμείς φταίμε,για το που θα καταλήξουμε να ζούμε :?:
 #5628  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιουν 15, 2009 7:17 pm
"α! γνώρισα και άλλη συνάδελφο στη σκπ στο νοσοκ. πήγα να τους πω ότι έχω σκπ και μου λέει :
εγώ το έχω 15 χρόνια! και έκανε και παιδί!!!!
συνάδελφοι ανα την χώρα ενωθείτε!!!!!!!
"
Βρε Λίτσα μου είμαι 16 χρόνια και έχω 2 παιδιά... δεν πιάνομαι δηλαδή; :cry:

Αυτό που κάνετε όταν θέλετε να αντιγράψετε κάτι από κάποιον, πώς το κάνετε;
Για να το πιάσουμε από την αρχή :lol:
Λίτσα μου περαστικά σου και δε θα ξαναυποτιμήσουμε σύμπτωμα :oops: αλλά μη γίνουμε και υποχόνδριοι, ναι; ;)
Έλενά μου τον κομμωτή δε το συζητώ, αν έμπαινα σε κομμωτήριο και έβγαινα κουνουπίδι - λάχανο, θα τον μπούφλιζα :evil: Το χειρότερό μου :evil: Α! σας το έχω πει; Στην πολυκατοικία, δώσαμε αντιπαροχή τη μονοκατοικία και μένουμε πια σε πολυκατοικία :oops: :lol:, ήρθε ένα ζευγάρι κομμωτών :lol: Η φιλενάδα μου, ήρθε και γίναμε κολλητές :lol: δε δουλεύει στο κομμωτήριο πια... αναθρέφει τα δυο αγοράκια τους και βρήκα εγώ προσωπική κομμώτρια :lol: Αυτό είναι χλίδα :lol: Στο κομμωτήριο του άντρα της πηγαίνω για περμανάντ και ανταύγειες :lol: Έλενα συμφωνείς; ;)
Όσο για τις φωτιές και την τρέχουσα επικαιρότητα :evil: αν ανοίξουμε κουβέντα :evil: θα το κλείσει το αφεντικό το φόρουμ ;) κι εγώ το καφενείο :cry:
Μαρία μου με τη δουλειά λάου λάου... όλα ξαναγίνονται :lol: εκτός από εμάς :cry:
Κορίτσια και αγόρια ν' αρχίσω να χτυπάω φραπεδιές;
Καλέ καλησπέρα είπα; :oops:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 #5629  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιουν 15, 2009 7:20 pm
Ωχ!!! παιδιά συγγνώμη!!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για το γιο μου :lol: :lol: :lol:
 #5631  από Maria77
 Δευ Ιουν 15, 2009 7:25 pm
Έλενα πολύ χαίρομαι που σου άρεσε αυτό που έγραψα :D :D :D
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο!
Γιούλη εννοείται πως εσύ και αν είσαι πολύ δυνατό παράδειγμα με δύο παιδιά!!! ;)

Λοιπόν ένα φραπεδάκι πολύ παγωμένο για μένα γιατί ζεστάθηκα πολύ... 8-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 2901