• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5518  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 12, 2009 4:03 pm
princeofathens2004 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους -ες.

Αλέξανδρε μη παίρνεις όρκο για τη Γ.Α.Δ.Α. γιατί κι εκεί έχει πέσει και πέφτει αρκετές φορές το ρεύμα. Βέβαια αρκετά σπάνια και για μικρό διάστημα αλλά γίνεται.
Είπες για Κέρκυρα. Κέρκυρα θα είσαι με την άδεια; Γιατί πρόκειται να ανέβω με τη γυναίκα μου από 24 έως 28/06. Θα είμαι στο Kontokali Bay. Από εκεί είσαι κοντά; Να πιούμε κανένα καφεδάκι έλεγα αν το ήθελες κι εσύ.
Αναμένω νέα σου.

Μάνος
Κατάγομαι απο την Κέρκυρα και έχω σπίτι εκεί αλλά πιο βόρεια απο το Κοντόκαλι περίπου 15 χιλιόμετρα. Εάν μου πάνε όλα καλά ελπίζω την περίοδο εκείνη να είμαι και εγώ εκεί διαφορετικά μπορούμε να κανονίσουμε να τα πούμε και εδώ. Όσο για το ρεύμα το στενό που μένω παίρνει απο την ίδια γραμμή με το ελπίς οπότε είμαι πιο τυχερός φαίνεται.
 #5519  από princeofathens2004
 Παρ Ιουν 12, 2009 4:12 pm
Τυχερούλη. Μέσον έβαλες για το ρεύμα;
Εγώ εκτός από το τέλος του Ιουνίου θα ανέβω μάλλον και δύο φορές τον Ιούλιο αλλά για δύο μέρες την κάθε φορά. Οπότε δε μπορεί κάποια στιγμή θα συναντηθούμε. 15 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα, ένα τσιγάρο δρόμος ... άντε δύο!
Αν και τώρα που το σκέφτομαι ... δύο ωραίοι άντρες δε χωράνε στο ίδιο νησί!!! Τέλος πάντων θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.
Έλα φίλε το πολύ πολύ να τα πούμε εδώ. Εγώ ανεβαίνω ΓΑΔΑ αρκετά συχνά. Εν τω μεταξύ μπορεί και να έχουμε διασταυρωθεί κάποια στιγμή στο δρόμο (γύρω από τα στενά) γιατί τραβιέμαι εκεί πάνω από 18 χρόνια.

Τα λέμε.

Υ.Γ.Θα είμαι εκτός internet μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.
 #5520  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 12, 2009 4:18 pm
Μάνο ιντερφερόνη και πιο συγκεκριμένα betaferon κάνω 6,5 χρόνια. Μετά την πενταετία περίπου αρχίζει ο οργανισμός και κάνει αντισώματα :oops: δε δέχεται πια την ιντερφερόνη :oops: Αυτή η αντίδραση μου εμφανίστηκε με δέκατα :cry: Μίλησα με τη γιατρό και με το φυσικοθεραπευτή, που με βλέπει δυο φορές την εβδομάδα και έβλεπε πως "με χάνει" όπως μου έλεγε και μετά το... συμβούλιο :roll: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ :lol: :lol: μέχρι το Σεπτέμβρη και βλέπουμε :lol: :lol:
LL-MM οι γιατροί σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά κάποιες φορές σ' αυτό το... παιχνίδι παίρνουμε κι εμείς κάποιες αποφάσεις :roll: ρισκάροντας ίσως :roll: αλλά κανείς δεν ξέρει τον οργανισμό μας καλύτερα από εμάς :roll:
Από το ερχόμενο Πάσχα θα κυκλοφορήσουν και τα καινούρια φάρμακα :lol: και σε μορφή χαπιών :lol:
 #5525  από Maria77
 Παρ Ιουν 12, 2009 10:18 pm
Καλησπέρα φίλοι μου! Τώρα είναι η σκοπιά μου ή έκανα λάθος την ώρα??? :shock: :lol:
Σήμερα βλέπω μεγαλύτερη συμμετοχή απο χτες...
Αλέξανδρε καλή ανάρρωση και καλή ξεκούραση :)
Mary-d-ath, έχεις εξεταστική αυτήν την περίοδο?? Κουράγιο και καλή επιτυχία :)
Γιούλη ελπίζω τα πράγματα να σου πάνε καλύτερα τώρα που σταματάς την ιντερφερόνη ;)

Γενικώς, φιλιά σε όλους/όλες και να έχετε ένα πανέμορφο Σαββατοκυρίακο :D

(Σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη, είχα πάει για μπανάκι και τώρα είμαι πτώμα(!), φυσικά πρόσεχα πολύ απο τον ήλιο ;) )
 #5527  από elena
 Παρ Ιουν 12, 2009 10:21 pm
καλή ξεκούραση,Γιούλη :D απόλαυσέ το :!: :!:
λοιπόν θα σας γράψω κάτι που άκουσα σήμερα το πρωί στο ράδιο:
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

στην ηλικία των 3 ετών επιτυχία είναι να μην κάνεις πιπί επάνω σου
στην ηλικία των 12 ετών επιτυχία είναι να αποκτήσεις φίλους
στην ηλικία των 18 ετών επιτυχία είναι να αποκτήσεις δίπλωμα και να έχεις το δικό σου αυτοκίνητο
στην ηλικία των 30 ετών επιτυχία είναι να κάνεις οικογένεια
στην ηλικία των 50 ετών επιτυχία είναι να έχεις ακόμα φίλους
και στην ηλικία των 80 ετών επιτυχία είναι να μην κάνεις πιπί επάνω σου :D :D :D

πως γυρίζουν τα χρόνια πίσω :D :D :D

σήμερα Παρασκευή δικαιολογημένοι είσαστε,έξοδος ποτάκι κτλ...κτλ...

καλό διάβασμα Mary_d_ath και καλή επιτυχία :!: :!:

καληνύχτα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο :D
 #5529  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 12, 2009 10:28 pm
Μου φαίνεται ότι θα την κάνω την κατάχρηση απόψε και θα πάω να πιώ και εγώ ένα βαρύ φυσικό χυμό τώρα που έπεσε λίγο η θερμοκρασία. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σ' όλους.
 #5530  από elena
 Παρ Ιουν 12, 2009 10:36 pm
princeofathens και Αλέξανδρε στην Κέρκυρα μην φοβάστε ...δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα :?
τώρα αν άκουγα για Μύκονο(δυό ωραίοι άντρες)...εκεί ...μμμμμμ την γλυτώνετε?δεν την γλυτώνετε? :D :D :D
 #5532  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιουν 13, 2009 7:24 am
Μια και έχω αναλάβει την πρωινή σκοπιά...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ :lol: :lol: :lol:
Aπ' ότι κατάλαβα χτες το βράδυ την... κάνατε για ποτάκι; Πώς περάσατε;
Σήμερα έχει μια υπέροχη δροσιά :lol: Φυσάει βοριάς... yes!!! επιτέλους!!! Άκουσα πως μέχρι και την Τρίτη τουλάχιστον θα πάει έτσι :lol: :lol:
Επίσης σήμερα ο μικρός μου γιος δίνει μια μίνι-παράσταση-συναυλία με το συγκρότημα που έχουν φτιάξει στο ωδείο :lol: Ξεκίνησε να μάθει κιθάρα, κλασσική κατ' αρχήν και μετά ηλεκτρική, αλλά στην πορεία προέκυψε ο ντραμίστας του συγκροτήματος :roll: Οπότε το βράδυ, επ' ώμου κάμερες, φωτ. μηχανές και 500 κιλά περηφάνιας και... χαζέματος :roll: και πάμε συναυλία :lol: :lol:
Να κάτι τέτοια μου κάνει το μικρό μου και γίνομαι αλοιφή :roll:
Καλή συνέχεια λοιπόν και οι... καυτές λεπτομέρειες του γεγονότος αύριο με τις πρωινές... εφημερίδες :roll: ΦΙΛΙΑ σε όλους :D :D :D
 #5533  από mary_d_ath
 Σάβ Ιουν 13, 2009 11:14 am
Bonjour!!!
Σάββατο σήμερα, είπα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω αλλά που τέτοια τύχη... Με τάραξε ο φρονιμίτης, στις 7 το πρωϊ θυμήθηκε να βγει ο σκασμένος!! :evil:
Εξεταστική στη δική μου σουπερ οργανωμένη κ*λ*σχολή αρχίζουμε σε 10 μέρες ευτυχώς, ίσως προλάβω να κάνω ένα καλό πασάλειμμα των 800 σελίδων που χαίρεται να βάζει ο καθένας μέσα στην ύλη! :lol:
Ίσως προλάβω να κάνω και πετυχημένες σμικρύνσεις, έτσι για να τις έχω στην τσέπη μου ως αγχολυτικές! :lol:
Ουφ... Βαριέμαι...
Λέω να φύγω και σήμερα ένα ταξιδάκι, θα δω πως θα μου τη "βαρέσει" :lol:

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους/όλες!!

Γιούλη, καλή συναυλία!! Να χαίρεσαι το γιό σου!!
 #5534  από litsa
 Σάβ Ιουν 13, 2009 12:06 pm
koritsia kai agoria!!
αυτό το θέμα είναι για να μεταφερθεί στο καφενειο έτσι όπως έγινε..

λοιπόν Γιούλη μου μια και είσαι η δημιουργός οργάνωσε το!!

να χαίρεσαι το γιόκα σου!!
:D :D :D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24