Κώστας έγραψε:Γιάννη, για να μη νοιώθεις μόνος σε πληροφορώ πως το πήρα κι΄ εγώ. ¨Ηταν λάθος το νούμερο και το έστειλα για αλλαγή κι΄ έτσι δεν είχα το χρόνο να το δοκιμάσω παρατεταμένα. Πάντως αυτά που έδειχνε ο Τριανταφυλλόπουλος περί μεταμόρφωσης σε super Γκούφη, μάλλον δεν ισχύουν.
Και τώρα προσέξτε τη φοβερή δικλείδα ασφαλείας που κρύβεται κρεμασμένη σε καρτελάκι στο φερμουάρ του γιλέκου. Λέει μεταξύ άλλων: "κάποιους μπορεί να τους βοηθήσει να νοιώσουν καλύτερα ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να μη νοιώσουν καμμία διαφορά!
Άντε τώρα να τους κάνεις μήνυση για εξαπάτηση. Φυσικά αυτό που γράφει το καρτελάκι δεν στο αναφέρει κανείς πριν την αγορά του προϊόντος.
Σημείωση. Για όσους δεν το γνωρίζουν η εταιρεία που εμπορεύεται το εν λόγω γιλέκο ανήκει στον Τριανταφυλλόπουλο.
Τυχαίο! δεν νομίζω...
Εγώ Κώστα, όπως έχω γράψει όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό το φασούλι, το πλήρωσα από την τσέπη μου για να μην επιτρέψω να το κάνουν τα πεθερικά μου που σκέφτονταν να μου το αγοράσουν. Πρόκειται προφανέστατα για ακόμα ένα προϊόν που αποσκοπεί στην αυθυποβολή, μια ανθρώπινη λειτουργία που αποδεδειγμένα υφίσταται... αλλά... 300 ευρώ ρε κουφάλες;