• Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54695  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 16, 2011 1:46 pm
Κώστας έγραψε:Γιάννη, για να μη νοιώθεις μόνος σε πληροφορώ πως το πήρα κι΄ εγώ. ¨Ηταν λάθος το νούμερο και το έστειλα για αλλαγή κι΄ έτσι δεν είχα το χρόνο να το δοκιμάσω παρατεταμένα. Πάντως αυτά που έδειχνε ο Τριανταφυλλόπουλος περί μεταμόρφωσης σε super Γκούφη, μάλλον δεν ισχύουν.

Και τώρα προσέξτε τη φοβερή δικλείδα ασφαλείας που κρύβεται κρεμασμένη σε καρτελάκι στο φερμουάρ του γιλέκου. Λέει μεταξύ άλλων: "κάποιους μπορεί να τους βοηθήσει να νοιώσουν καλύτερα ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να μη νοιώσουν καμμία διαφορά!

Άντε τώρα να τους κάνεις μήνυση για εξαπάτηση. Φυσικά αυτό που γράφει το καρτελάκι δεν στο αναφέρει κανείς πριν την αγορά του προϊόντος.
Σημείωση. Για όσους δεν το γνωρίζουν η εταιρεία που εμπορεύεται το εν λόγω γιλέκο ανήκει στον Τριανταφυλλόπουλο.
Τυχαίο! δεν νομίζω...

Εγώ Κώστα, όπως έχω γράψει όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό το φασούλι, το πλήρωσα από την τσέπη μου για να μην επιτρέψω να το κάνουν τα πεθερικά μου που σκέφτονταν να μου το αγοράσουν. Πρόκειται προφανέστατα για ακόμα ένα προϊόν που αποσκοπεί στην αυθυποβολή, μια ανθρώπινη λειτουργία που αποδεδειγμένα υφίσταται... αλλά... 300 ευρώ ρε κουφάλες;
 #54698  από anna iatropoulou
 Πέμ Ιουν 16, 2011 2:15 pm
γειασας!!!! το γιλεκακι το ελαβα και εγω!σε ολους μαζι ηρθε!μην προλαβει και πεσει συρμα και ακυρωθουν παραγελειες.βεβαια ειναι τεραστιο και με την αλλαγη επιβαρυνθηκα αλλα 20 ευρω αλλα ΜΠΡΟΣΤΑ στα300 πανε κι αυτα :teasing-neener: . τωρα καΤα τα αλλα τι να πω.δενκαταΛΑΒΑΝΩ τηνπαραμικρη διαφορα φορωντας το.εκτος την αφορητη ζεστη που προκαλει ο μουσαμας! :scared-eek: θα ανΑΨΕ Ο ΠΟΠΟς ΜΑΣ το καλοκαιρι. αν το φορεσουμε τελικα.οσοι προλαβετε ακυρωστε την παραγγελια. τουλαχιστον δεν θα νιωσεται βλακες,γιατι εγω ετσι νιωθω! :teasing-tease:
 #54705  από kate2002
 Πέμ Ιουν 16, 2011 3:26 pm
panos59 έγραψε:...
kate2002 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ, κανε μια θυσια για την πατριδα: στειλτο στο γιωργακη....
χμμμμ .....
κι αν το ΠΑΣΟΚ του το στείλει πίσω μαζί με τον Γιωργάκη ??????????
:think:
αστο να παει στο διαολο μωρε γιαννηηηη, ωωωχουυυυ....! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54709  από κωστας
 Πέμ Ιουν 16, 2011 3:40 pm
Εγω εχω παραγγειλει T-shirt και μου ειπαν θα κανει καμια βδομαδα ακομα...δεν θα ακυρωσω την παραγγελια απλα οταν το φερουν δεν θα το παραλαβω!!!
 #54710  από FANTOMAS
 Πέμ Ιουν 16, 2011 3:49 pm
κωστας έγραψε:Εγω εχω παραγγειλει T-shirt και μου ειπαν θα κανει καμια βδομαδα ακομα...δεν θα ακυρωσω την παραγγελια απλα οταν το φερουν δεν θα το παραλαβω!!!
:teasing-nutkick: :text-lol:
 #54718  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 16, 2011 4:28 pm
κωστας έγραψε:Εγω εχω παραγγειλει T-shirt και μου ειπαν θα κανει καμια βδομαδα ακομα...δεν θα ακυρωσω την παραγγελια απλα οταν το φερουν δεν θα το παραλαβω!!!
ΙΔΕΑ
Μαζευόμαστε στο σπίτι σου, ζητάμε να έρθει άνθρωπος της εταιρίας - λαμόγιο και του το χώσουμε στον πισινό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Πέμ Ιουν 16, 2011 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #54724  από κωστας
 Πέμ Ιουν 16, 2011 6:37 pm
Γιάννης έγραψε:
ΙΔΕΑ
Μαζευόμαστε στο σπίτι σου, ζητάμε να έρθει άνθρωπος της εταιρίας - λαμόγιο και του το χώνουμε στον πισινό
Προτεινω να του σακατεψουμε τα ποδια και μετα να του πουλησουμε τα γαματα γιλεκα που αγορασατε!!!
 #54725  από panos59
 Πέμ Ιουν 16, 2011 6:54 pm
Γιάννης έγραψε:Το Σάββατο στο Mall, σε μια σεμνή τελετή, θα το κάψουμε εις μνήμην των απανταχού θυμάτων των επιτήδειων πουσταράδων που αδιάντροπα εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο
ωωωχ
τώρα που ξέρουν το "πού", το "ποιός" και το "τι",
πρόσεχε!!!!!!!!!!!!!!

Όχι, :eusa-naughty:
δεν τους δίνω ιδέες,
να σε πονηρέψω λιγάκι προσπαθώ!
 #54726  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 16, 2011 7:02 pm
panos59 έγραψε:ωωωχ
τώρα που ξέρουν το "πού", το "ποιός" και το "τι",
πρόσεχε!!!!!!!!!!!!!!

Όχι,
δεν τους δίνω ιδέες,
να σε πονηρέψω λιγάκι προσπαθώ!

Κάποτε ένας "χτιστός" πίστεψε ότι μπορεί να με πλακώσει, του σινιάρισα λοιπόν ένα τασάκι στη μάπα και τον πήρανε με τέσσερα σπασμένα δόντια και κάταγμα στο κρανίο. Ανυπομονώ να το ξανακάνω
 #54733  από chryssa
 Πέμ Ιουν 16, 2011 8:26 pm
:angry-tappingfoot: :violence-smack:
http://www.nano.gr/nanotechnology_detai ... 1&iType=94

:character-oldtimer: στερνη μου γνωση ......

για να το ξερετε .... η σελιδα
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=287749&cid=9 πεταξε :angelic-whiteflying: τυχαιο;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chryssa την Πέμ Ιουν 16, 2011 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7