• ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ????

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54627  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 7:26 pm
stαυρο , εν μερει σωστο κι εν μερει λαθος.
πχ: δε διανοουμαι καν οτι μπορει να βρεθει χρονος στην καθημερινότητά μου να ζυμωσω και να ψησω ψωμι, αφου για να ζησουμε πρεπει να δουλευουμε οι ενηληκες, κι ο αντρας μου πχ ως αργα το απογευμα. ξερεις, τα μικρα παιδια χρειαζονται κι αυτα οτι και οι μεγαλοι, και μερικες φορες περισσοτερα, δεν μπορουμε να ζουμε σε χωριο-η δουλεια και τα σχολεια ειναι στην πολη, καλο το αυγουλακι και ειμαι τυχερη να τοχω, αλλα απο τη μαμα στο χωριο...
τα καπνα και τις ελληνικες πορτοκαλιες ποιος τα ξεριζωσε;;; θυμαμαι οτι τα πορτοκαλια το να τα θαψεις ειχε μεγαλυτερο κερδος απο το να τα φας ή να τα εξαγεις. αυτη ηταν ευρωπαικη πολιτικη! γραμμη κατευθυντηρια προς τα σημερινα σκατα που βουλιαξαμε. που πηγε το βαμπακι; τα καλαμποκια; οι πατατες;΄ο καμπος της λαρισσας τι σκατα φυτρωνει σημερα;;;;
στην πολη μου οι 9 στους 10 εχουν ηλιακο θερμοσιφωνα. η πολιτικη ομως της ενισχυσης των τραπεζων και των εισαγωγεων αυτοκινητων -θηριων- απο ξερετε που- δεν ηταν πολιτικη ελληνικης πρωτοβουλιας, κι αυτο συμφωνια ηταν. κι ο τροπος που ζουσαμε τοσα χροοοοονια, που εισαγαμε παρα να εξαγουμε, καποιον βολευε στη δικη του παραγωγη. ναι, μονο η διοικηση της ζημενς ειναι στη γερμανια, οι φτωχοι μεταναστες της βιδας και του πιατου δεν υπαρχουν εκει πια, τωρα το κατασκευαστικο ειναι στην ταιβαν-κινα-κλπκλπ. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πως αυτοι που επρεπε να δουλευουν για το καλο της χωρας, δρομολογουσαν ετσι τα πραματα, προς το συμφερον αλλονων -αλλα σε τεραστιο βαθμο ομως- και εχουν και θρασος αφου βγαινουν και μιλαν ακομα! και αυτη τη στιγμη να την πληρωσουν οπως παντα οι μ@λ@κες! αφου τους μεγαλους -κατα παγκαλο- ειναι δυσκολο να τους βρουμε.

@πουθενα: και φυσικα περνανε οοολα στο dna. υπαρχουν κι άλλα γονιδια ανεξερευνητα ακομα! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: σοβαρα τωρα, οταν μεγαλωνεις γαλουχημενος "καπως" ειναι υπερβολη να λεμε πως η συμπεριφορα περασε στα γονιδια; μπορει να ειναι υπερβολη, αλλα ειναι τοσο διαχυτη σε καθε τομεα εκφρασης και ζωης γενικοτερα, που δικαιολογειται η όποια ποιητικη αδεία... ;) οπως περασε και στο δικο μου γονιδιο η αντιδραση μου...

δεν εχω προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα πουθενα, ειδικα μαζι σου σταυρο :handgestures-salute:
 #54628  από nowhere
 Τετ Ιουν 15, 2011 7:55 pm
kate2002 έγραψε:σοβαρα τωρα, οταν μεγαλωνεις γαλουχημενος "καπως" ειναι υπερβολη να λεμε πως η συμπεριφορα περασε στα γονιδια;
δεν ξέρω αν μπορεί το επίκτητο της συμπεριφοράς να γίνει κληρονομικό και πόσες γενιές χρειάζεται.
Άλλωστε η συμπεριφορά είναι συμπεριφορά απέναντι σε κάτι.
 #54629  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 8:06 pm
nowhere έγραψε:
kate2002 έγραψε:σοβαρα τωρα, οταν μεγαλωνεις γαλουχημενος "καπως" ειναι υπερβολη να λεμε πως η συμπεριφορα περασε στα γονιδια;
δεν ξέρω αν μπορεί το επίκτητο της συμπεριφοράς να γίνει κληρονομικό και πόσες γενιές χρειάζεται.
Άλλωστε η συμπεριφορά είναι συμπεριφορά απέναντι σε κάτι.
1.ναι.
2. της γερμανιας απεναντι σε οτι δεν εχει ακομη.
και ξαναλεω: δωστε τον παρθενωνααααα!!!! θα ηρεμησει, για λιγες γενιες... :laughing-rolling:
 #54630  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 8:21 pm
KATE :bow-yellow: ΣΥΜΦΩΝΩ !!! ΠΑΙΔΙΑ !!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ !!! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥΟΥΟΥ :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΜΠΕΤΑΦΕΡΟΝΟΥΛΑ ,ΣΗΜΕΡΑ :angry-cussing: ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ :doh: ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :romance-kisscheek:
 #54632  από swt
 Τετ Ιουν 15, 2011 8:36 pm
Βρήκα μερικά βίντεο, σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τους περισσότερους αγανακτισμένους, τα οποία και παραθέτω.

O Δημήτρης Kαζάκης αναλύει την οικονομική κατάσταση:
[youtube]Pgb71Hxi8hE[/youtube]

Επιστροφή στη δραχμή και αγανακτισμένοι:
[youtube]i2HxSiwIylE[/youtube]
[youtube]J4afBn9ZN3o[/youtube]
 #54634  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 9:08 pm
ησυχια! αυτη τη στιγμη ο πρωθυπουργος γραφει μονος το διαγγελμα

"....τρια καθετα... F@ck..."
:-D :-D :-D :-D :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54645  από billios
 Πέμ Ιουν 16, 2011 12:27 am
Φταιμε απαντες αγαπητοι μου,το τυρακι το ειδανε ολοι και ολοι γλυψανε απο κατι λιγο πολλυ [ενταξει υπαρχουν εξαιρεσεις λιγες αλλα υπαρχουν] τη φακα ομως τωρα τη βλεπουμε γιατι δεν μας ενδιεφερε πριν να τη δουμε,τωρα που εχει φτασει μεχρι αμυγδαλες ξυπνησαμε και ψαχνουμε τον ''αρμοδιο'' ,καποιος ειπε για καθρεφτη και θα συμφωνισω,γιναμαι υπερκαταναλωτικοι μπρουκλιδες και στην ουσια ειμαστε ψιλοπουθεναδες χωρις να ειμαστε ικανοι να αξιοπιοισουμε εστω αυτα τα λιγα που διαθετουμε σαν χωρα προς οφελος μας.τωρα που παει να γινει το αναγκαστικο ξεπατωμα προς ολες τις κατευθηνσεις το τρενο εφυγε....τελικα ειχε δικιο ο λεβεντης -ξυπνηστε ζωα-
 #54647  από Κώστας
 Πέμ Ιουν 16, 2011 1:07 am
Δείτε το, αξίζει τον κόπο
 #54649  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 16, 2011 1:53 am
Πολύ καλό.......

Αλλά ποιός απ' τους δυο έκανε το λάθος?????
Ή ο καθηγητής δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την δουλειά του, ωστε να μπορέσει
το παιδί να διδαχτεί σωστά......ή το παιδί δεν κατάφερε να τ'αφομοιώσει όπως
έπρεπε και στην πράξη του ξέφυγαν μερικά.....δεν χάλασε δα και ο κόσμος....
ολα καλά προχωρούν....υπάρχει κάποιο πρόβλημα????? :teasing-neener:
 #54651  από Κώστας
 Πέμ Ιουν 16, 2011 2:00 am
Απ΄ότι είδες αποκλείεται ο καθηγητής να μην έκανε καλά τη δουλειά του. Μάλλον το παιδί δεν αφομοίωσε όπως έπρεπε!