Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Από αλλού το αρχίσαμε κ αλλού μας πήγε βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία γιατί κ όλα τα υπόλοιπα είναι χρήσιμα. Όσον αφορά τώρα στο θέμα με τα αγγεία κ την κληρονομικότητα..το κακό με 'μενα είναι ότι γενικά έχουν κ οι δύο γονείς μου διάφορα. Ο πατέρας μου έκανε τριπλό bypass, κοιλιακή αορτή, καρωτίδα σε νεαρή ηλικία 38χρ , η μαμα μου εκτος απο σκπ έχει κ θέμα με θυροειδή κ φλεβίτιδα- άρα φραξίματα σε αγγεία. Αρχίζω λοιπόν να πιστεύω οτί κάπου οφείλονται κ τα δικά μου προβλήματα σε σχέση με τα φάρμακα, αλλεργίες που έχω, ένα κουφό θέμα που μου έχει παρουσιαστεί με το ζάχαρο (θα μιλήσω γι αυτό σε άλλη συζήτηση, είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσεις όλα τα συμπεράσματα των ενδοκρινολόγων που τρελάθηκαν μόλις είδαν καμπύλες με 0,15 κ γω να διαβάζω περιοδικό ενώ θα πρεπε να είμαι λιπόθυμη!!!

), πρόβλημα στο λαβύρινθο.....,θέλετε κάτι άλλο??????? πηγαίναμε να φτιάξουμε τη σκπ κ παρουσιαζόταν κάτι άλλο. Οπότε για να μην αρχίσω να παλαβώνω σταμάτησα το υπερβολικό ψάξιμο με όλα τα ιατρικά και σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα παιδάκι. Σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μελλοντικά, εσείς όμως στη θέση μου δεν θα είχατε μια επιπλέον φοβία 'οχι μόνο για κληρονομικότητα αλλά κ για το γεγονός ότι με όλα αυτά... που θα πάω ο καραμήτρος να μείνω κ έγκυος ???