• Σπαστικότητα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #54339  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 11, 2011 5:24 am
Καλησπέρα σε όλους σας....

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την σειρά μου με ολους τους προλαλλήσαντες, κάπως ετσι
'εχω νιώσει, αν και λίγο παλαιότερη απ'εσας στην εγγραφή μου εδω, στην αρχή διστακτικά,
αλλά σχεδόν απ΄την πρώτη ημέρα ολα τα παιδιά μ'αγκάλιασαν με το ενδιαφέρον τους, με
τις συμβουλές τους με τις εμπειρίες τους.....

Ναι και σ'εμένα φαινόταν απίθανο το γεγονός οτι θα μπορούσα μέσω διαδυκτίου να κάνω
φίλους....και όμως τώρα αισθάνομαι, οτι φίλους μπορείς να κάνεις παντού, αρκεί να έχεις
καλή διάθεση και να βρείς ανθρώπους που θα έχουν κάποια κοινά μαζί σου, μπορεί να είναι
απρόσωποι, ομως ο καθένας με τα γραφόμενά του, καταθέτει την ψυχή του τις περισσότερες
φορές, οπότε σου δινεται η δυνατότητα να κρίνεις και να αξιολογήσεις....

Ναι εγώ σας θεωρώ ολους φίλους μου, είμαι πολύ χαρούμενη που σας γνώρισα και μου εχετε
γίνει θα έλεγα και απαραίτητοι.... :romance-kisscheek:
 #54354  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 11, 2011 10:34 am
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ FORUM ! Οχι για να ικανοποιω την περιεργεια μου 'η για να κουτσομπολεψω ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ,ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΝΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ κι αυτο χρειαζεται ,ετσι δεν ειναι ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ που ζω με την MS , ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ !!! ξερετε,μερικοι,ακουνε με τα αυτια κλειστα... :violence-hammer: ΚΑΜΑΡΩΝΩ ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ! :techie-hiding: Ο υπολογιστης ειναι το εργαλειο ,που μας βοηθαει να κανουμε τις δουλειες μας σε ελαχιστο χρονο...δεν υποκαθιστα ουτε το χαρτινο βιβλιο ουτε το γραψιμο με χαρτι και μολυβι...ΕΤΣΙ ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ! φανταζεστε ,να επρεπε να μιλαμε στο τηλεφωνο? ποσο χρονο και ποσα χρηματα θα επρεπε να διαθεσουμε :confusion-seeingstars: θα ηταν εντελως ανεφικτο :greetings-waveyellow: ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ υγ.απο σημερα το απογευμα ,θα λειπω και δεν θα εχω internet !θα τα πουμε Δευτερα απογευμα ! ξερω ,θα σας λειψει η πολυλογια μου :confusion-seeingstars:
 #54365  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 11, 2011 11:51 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Ο υπολογιστης ειναι το εργαλειο ,που μας βοηθαει να κανουμε τις δουλειες μας σε ελαχιστο χρονο...δεν υποκαθιστα ουτε το χαρτινο βιβλιο ουτε το γραψιμο με χαρτι και μολυβι...ΕΤΣΙ ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ! φανταζεστε ,να επρεπε να μιλαμε στο τηλεφωνο? ποσο χρονο και ποσα χρηματα θα επρεπε να διαθεσουμε θα ηταν εντελως ανεφικτο
Επίσης ο υπολογιστής δεν (πρέπει να) υποκαθιστά την face to face επαφή. Επίκειται συνάντηση, ελπίζω να έλθεις.
Και το τηλέφωνο καλό είναι, δεν έχεις πακέτο τηλεφωνία-ίντερνετ με απεριόριστες δωρεάν κλήσεις; Είμαστε κάμποσοι που μιλάμε τηλεφωνικά.
Μιμικαμ έγραψε:μπορεί να είναι
απρόσωποι
Απρόσωποι σου φανήκαμε Μιμίκα; Κάτι σαν τους Kiss ένα πράμα; :lol: :teasing-neener:
 #54366  από pelopidas
 Σάβ Ιουν 11, 2011 11:53 am
χαιρομαι που βρηκα αυτο το φορουμ
νιωθω οτι ειμαστε πολλοι και δυνατοι
 #54372  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 11, 2011 12:38 pm
Εντάξει Γιάννη, μην το παίρνεις προσωπικά το θέμα, είχα πραγματικά την ευτυχία
να συναντήσω face to face, αρκετές όμορφες χαμογελαστές φατσούλες, ανάμεσά
τους και την δικιά σου, μην παραπονιέσαι, στο αλλο πλήθος του φόρουμ αναφέρομαι,
που θα ήταν εξ'ισου μεγάλη μου χαρά να γνώριζα απο κοντά :greetings-waveyellow:
 #54373  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 11, 2011 1:13 pm
Αφήσαμε το θέμα σπαστικότητα και πήγαμε σε άλλα πράγματα, ίσως πιο ουσιώδη για την περίεργη περίπτωσή μας, ίσως και όχι. Χθες ήμουν μες στη σπαστικότητα, σήμερα ξύπνησα και με ζαλάδα. Μπήκα στο φόρουμ, έγραψα δυο μ@λ@κίες, πήρα δυο μέλη τηλέφωνο και σίγουρα αυτή τη στιγμή αισθάνομαι 20 φορές καλύτερα. Τόσο καλύτερα που ανέβηκα στο ελλειπτικό και έκανα 10 λεπτά γυμναστική.
Σας ευχαριστώ παιδιά.
 #54410  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιουν 12, 2011 7:48 am
Το γεγονός οτι η συζήτηση ξέφυγε απ'τον αρχικό της στόχο, χωρίς ομολογουμένως
κανένα ιχνος υστεροβουλίας, κατά την γνώμη μου, είναι τις περισσότερες φορές
πιο ωφέλιμο και εποικοδομητικό για τους συνομιλούντες, εφόσον εξυπηρετεί άλλες
πιο ουσιώδεις ανάγκες τους, κυρίως ψυχολογικές, που για μένα είναι το Α και το Ω,
ιδιαιτέρως στην περίπτωσή μας.....

Με μια σχετικά καλή ψυχολογία-διάθεση, μπορεί ο ανθρωπος να καταφέρει πολύ
περισσότερα πράγματα να κάνει....μέχρι και να ανέβει και να κάνει ελλειπτικό,για
ενδυνάμωση μυών...και οχι μόνο... :teasing-neener:
 #54462  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 13, 2011 4:19 pm
Γιάννης έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Ο υπολογιστης ειναι το εργαλειο ,που μας βοηθαει να κανουμε τις δουλειες μας σε ελαχιστο χρονο...δεν υποκαθιστα ουτε το χαρτινο βιβλιο ουτε το γραψιμο με χαρτι και μολυβι...ΕΤΣΙ ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ! φανταζεστε ,να επρεπε να μιλαμε στο τηλεφωνο? ποσο χρονο και ποσα χρηματα θα επρεπε να διαθεσουμε θα ηταν εντελως ανεφικτο
Επίσης ο υπολογιστής δεν (πρέπει να) υποκαθιστά την face to face επαφή. Επίκειται συνάντηση, ελπίζω να έλθεις.
Και το τηλέφωνο καλό είναι, δεν έχεις πακέτο τηλεφωνία-ίντερνετ με απεριόριστες δωρεάν κλήσεις; Είμαστε κάμποσοι που μιλάμε τηλεφωνικά.
Μιμικαμ έγραψε:μπορεί να είναι
απρόσωποι
Απρόσωποι σου φανήκαμε Μιμίκα; Κάτι σαν τους Kiss ένα πράμα; :lol: :teasing-neener:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :greetings-waveyellow: ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ FACE TO FACE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :bow-yellow: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ , ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ :happy-bouncymulticolor: ΑΠΛΩΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ :think: υγ.χαρη σε σενα,θυμηθηκα κατι ! θα γραψω νεο θεμα !
 #55727  από arianne
 Τετ Ιουν 29, 2011 10:46 pm
εγω καθε βραδυ παιρνω ενα mirapexin 0,18mg επειδη κουναω τα ποδια μου.αυτο δεν εννοειτε οταν λετε σπαστικοτητα?νιωθω οτι πιανετε κ οτι πρεπει να τα κουναω με αποτελεσμα να μην μπορω να ηρεμησω κ να κοιμηθω.πλεον δεν με πιανει κ μαλλον θα πινω δυο.δηλαδη δεν ειμαι η μονη?πωσ το αντιμετωπισατε εσεισ?σας περασε?
 #55735  από Γιαννης62
 Πέμ Ιουν 30, 2011 2:04 am
ειναι το μοναδικό για ανήσυχα ποδια οταν παρης το σωστό.το δικός σου ειναι το πιο ελαφρύ .δοκίμασε με δυο την ημερα το πρωι κ.το βραδυ 2 ωρες πριν τον υπνο.μην το φωβασε δεν εχει παρενέργειες.καπου θα το πετηχης .εγω ειχα μεγαλο προβλημα κ.με αυτο μπορώ πλέον να κοιμάμαι παίρνω το 0,7 αυτο σίγουρα δεν ειναι για σένα ξεκίνα απο χαμηλά ...δεν το γραφουν εύκολα γιατί ειναι πολυ ακριβό. καλη επιτυχία ...