• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5259  από elena
 Σάβ Ιουν 06, 2009 2:11 pm
Lena ,καλημέρα ...εκτός από κάποια παραπάνω κιλά ,ναι όλα καλά προς το παρόν,σωματικά :D :D
για τα υπόλοιπα ,ναι ,έχεις δίκιο κάποιες ασθένειες είναι πολύ πιο δύσκολες από την ms ,μόνο όμως όταν είναι σε ελαφριά μορφή(η ms)....διαφορετικά δεν το συζητώ!!!
εμένα όπως έγραψα με εκνευρίζουν πολύ οι άνθρωποι που γκρινιάζουν χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία....
αλλά και πάλι όσο και ελαφριά και αν είναι η ms τα προβλήματα ,με τον ένα ή άλλο τρόπο,τα βιώνουμε όλοι μας :D :D
 #5260  από αλεξανδρος1
 Σάβ Ιουν 06, 2009 2:39 pm
Σήμερα είμαι πολύ κουρασμένος λές και έσκαβα όλοι μέρα. Μάλλον ο συνδιασμός rebif και medrol με έχει πειράξει βάλε και την ζέστη και έδεσε το γλυκό.
 #5263  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιουν 06, 2009 2:53 pm
Καλό μεσημέρι σε όλους :P Όταν σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το θέμα (με τις κοινές παραμέτρους εννοώ) :lol: το πολύ μπλα-μπλα είχα στο μυαλό μου elena, οπότε από μένα τουλάχιστον, μπορείς να λες ότι θες :roll: άλλωστε το shopping therapy είναι από τις καλύτερες θεραπείες :lol: :lol: Όσο για το πώς μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι... σε γενικές γραμμές εισπράττουμε αυτό που εκπέμπουμε :roll: Η οικογένεια και οι φιλίες είναι ακριβώς αυτό που βγάζουμε προς τα έξω :roll: Άλλωστε η υπογραφή μου είναι ακριβώς όπως αισθάνομαι και δε νομίζω να εκπέμπω εγωισμό :roll: Απλά για να έχω μια καλύτερη ποιότητα ζωής, έχω δικαίωμα να λέω "σ' όποιους αρέσω... για τους άλλους δε θα μπορέσω" :roll: Το ερωτηματολόγιο το διάβασα... όχι όλο... μην τρελλαθούμε :roll: όπως επίσης και το "διάλογο" με τη Γεωργία... Η πρώτη και τελευταία μου σκέψη ήταν ότι δε θα έμπαινα καν στον κόπο να συζητήσω :roll: Κι όποιος θέλει να διαβάζει τι γράφουμε... καλώς να ορίσει :roll: Άλλωστε τι θα γράψουμε παραπάνω από αυτά που είναι γνωστά στα ψυχομπλα-μπλα ήδη. Ότι κι αν έχουμε για μας που το ζούμε είναι πολύ σοβαρό, το ίδιο συμβαίνει και με τον καθένα που έχει πρόβλημα υγείας. Δε συγκρίνω τη ΣΚΠ με καμιά άλλη αρρώστεια :roll: Αυτό που έχουμε εμείς, το βιώνουμε εμείς και μόνο εμείς :!: Το παρασοβάρεψα ναι; Λοιπόν για πείτε μου πως βάζετε τραγουδάκια και διάφορα άλλα σκατουλάκια :lol: σ' αυτά που γράφετε;
 #5264  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 06, 2009 3:18 pm
Δεν πας καλύτερα να δείς τι γίνεται με τις επιτροπές, με τα συνδικάτα και άλλα δημόσια, και να εκπέμπεις σ' αυτούς, κι όταν τους πεις για τη σκπ, έλα να μας πεις κι εμάς τα νέα σου... :evil: γιατί είναι πράματα που μετριούνται σε ΡΕΥΣΤΟ! και όχι μόνο... Η Οσία, π.χ., ήθελε, βέβαια, να πληρώσει το εισιτήριο της εκδρομής, έ;

Υ.Γ.: Και όχι, δεν ορίζουν καλώς, από πότε η σκπ έγινε βιτρίνα; Νόμιζα εγώ ότι ήταν αρρώστια :(
:oops: :oops: :oops: Συγγνώμη άν γίνομαι δυσάρεστη, έγινε και με τις φωτογραφίες, και μετά ανακάλυψαν μερικά παιδια ότι καλύτερα να μήν τις είχαν αναρτήσει, γιατί όλοι δεν είναι τόσο καλοπροαίρετοι όσο εμείς...

Για τα τραγούδια, ανοίγεις 2 internet explorer και περνάς το link του τραγουδιού στο μήνυμα που αναρτάς.

Η γιαγια
 #5265  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιουν 06, 2009 3:51 pm
LL-MM νομίζω πως σου έτυχαν πολλές στραβές... Από επιτροπές έχω περάσει κι εγώ :evil: Τη γραφειοκρατία την έχω υποστεί αρκετές φορές :evil: Αν αρχίσω να απαριθμώ... θα ξημερωθώ :!: Όταν μιλώ για το τι εκπέμπουμε στους άλλους, μιλάω για το στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο... Για τους παραέξω δεν έχω να τους πω τίποτα :evil: ότι θέλουν ας καταλάβουν. Και όχι δεν είμαστε βιτρίνα, απλά είμαστε στο διαδύκτιο... οπότε μπορεί να μας διαβάσει ο καθένας είτε το θέλουμε, είτε όχι!!! Συγγνώμη αν αυτά που είπα σε φόρτισαν :oops: Δεν ήταν αυτή η προθεσή μου, τα είπα γιατί όλα αυτά που λες τα έχω ζήσει... με κούρασαν... με ταλαιπώρησαν... κι απλά τώρα προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι. Πάντως από τις επιτροπές πέρασα χωρίς να λαδώσω. Ταλαιπωρήθηκα, αλλά δε λάδωσα!!! Αυτό που έχω, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου!!! :oops: Και πάλι συγγνώμη αν σε πείραξαν αυτά που έγραψα!!!
 #5266  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 06, 2009 4:05 pm
Mα όπως είδες, ούτε κι εγώ προτείνω το λάδωμα (εκτός αν υπονοηθεί άμεσα από τους ίδιους τους λαδωνόμενους, οπότε είναι αναγκαστικό), διότι βαριέσαι να πας παραπέρα. Όταν όμως, ο γιατρός επιτροπής αρνείται επίδομα σε γριούλα καθηλωμένη στο καροτσάκι (όχι δική μας, αλλά άσχετο), διότι δεν τον πείθει η γνωμάτευση, λέγοντας ότι "υπάρχουν και γιατροί τύπου Βατοπεδίου", αναγκάζει την εν λόγω γριούλα να συνεχίσει να ταλαιπωρείται μέχρι να της αναγνωριστεί το επίδομα αυτό ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ φτου κι απ' αρχής και ασχέτως αν της έχει αναγνωριστεί ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Αναρωτιέμαι τι εκπέμπει η ασφαλισμένη αυτή, και ποιανού αμαρτίες πληρώνει...

Δε θέλω να στενοχωρώ τον κόσμο, αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αν υπήρχε, θα το ξέραμε :( Όπως είπα και στη Θεώνη, δεν έχω καμια προθεση να παριστάνω τον πτέραρχο... :|
 #5267  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιουν 06, 2009 4:21 pm
Το ότι ένας τυφλός πρέπει να περνάει σε τακτά χρονικά διαστήματα από επιτροπές... είτε ένας που δεν έχει πόδι ή χέρι... ή η γιαγιούλα που λες στο αναπηρικό καροτσάκι... ακόμα κι εμείς... αυτό το θέμα από μόνο του βρωμάει. Θα ξαναπεράσω επιτροπή... λες και θα έχω γίνει καλά!!! Ας μου βρουν ΤΟ φάρμακο και χάρισμά τους και η σύνταξη και το επίδομα και όλα.
 #5268  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 06, 2009 4:31 pm
Mα ασφαλώς, φτάνει να μήν είναι πολύ αργά από άποψης συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων :twisted:
 #5269  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Ιουν 06, 2009 4:40 pm
Αυτό τώρα είναι σχετικό :evil: Το συνταξιοδοτικό θα μας πονέσει όλους πολύ σύντομα :evil:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24