Να πω και γω τη (μα)βλακία μου σχετικά ....
Ναι, είναι γεγονός ότι εδώ μέσα, σ'αυτό το φόρουμ, ο καθένας μας εκφράζεται όπως θέλει..........
Και, ο καθένας, έχει (κακώς ή καλώς) τον δικό του τρόπο έκφρασης αλλά και επικοινωνίας ......
Άλλος πολυλογάς, κουραστικός και/ή αινιγματικός .....
Αθυρόστομος, ή υβριστικός ...
Αλλος υπερεπιστημονικός και δυσνόητος ....
Επικοινωνιακό παιχνίδι γίνεται ......
Και, σαν αναγνώστης του κάθε γράφοντος, μιας και απευθύνεται (κάποτε και) σε μένα τον ανώνυμο και άγνωστο σκληρυντικό, το να με "χάσει" ή πείσει, ή απωθήσει ή και εξοργίσει σαν αναγνώστη και θεατή του, ας είναι το ρίσκο το δικό του και μόνο!
Ναι, κι εγώ το ομολογώ, είναι φορές που για κάποιους αναρωτιέμαι
"μα ....ποιός νομίζει ότι είναι τελικά?"
ή
"σε ποιούς απευθύνεται??"
"(ομοιο)πάσχων είναι, φίλος ή μήπως απλά "είδε φως και μπήκε" ........."
Ναι, κι εγώ το ομολογώ (το ξαναείπα αυτό) επιτέθηκα κάποτε σε αναρτήσεις που βρήκα πολύ σουρεαλιστικές (γιατί
έκρινα ότι το αρχικό ερώτημα ήταν πολύ αγωνιώδες για να το αντιμετωπίσεις έτσι ......)
όπως και εγώ δέχθηκα κάποτε ουκ ολίγες επιθέσεις (κάποτε με μη εμφανή και μη ορατά ΠΜ) γιατί για κάποιους, αυτό που έγραφα, ήταν πολιτικολογία ή κακό χιούμορ ... ή ... ή ... ή τέλος πάντων απαράδεκτο για τα Πιστεύω τους!
κι ας μην ήταν στις προθέσεις μου να θίξω ή προσβάλω ή προκαλέσω ...
Η ουσία είναι ότι έσφαλα
Eκτέθηκα και το πλήρωσα ......
Κανείς δεν μου χαρίστηκε, και καλά έκαναν!
Με έτσουξε πολύ, αλλά τουλάχιστον κάτι έμαθα
ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΙΔΙΟΙ ......
ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ...
ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ .....
Τίποτε άλλο, πιθανότατα ...
ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ....
Επιτέθηκα πάλι και πήρα θέση κάθετη σε απόπειρες διαφήμισης (Μάγων κλπ κλπ ...), γιατί εγώ,
υποκειμενικά, έτσι τις είδα!
Κάποτε,
καχύποπτα αιστάνθηκα ότι ένα τέτοιο φόρουμ θα ήταν ο ιδανικός χώρος εκπαίδευσης και άσκησης για φοιτητές της Ιατρικής και/ή ασκούμενους της Νευρολογίας .........
Σκέψου (είπα) δεκάδες πάσχοντες που σου αραδιάζουν τα ιστορικά και το παρόν τους ...
Ένα ευπρόσδεκτο, ατέλειωτο/τεραστιο (δωρεάν και χρησιμότατο) επισκεπτήριο σε Πανελλαδική Νευρολογική Κλινική!
Άρχισα να "βλέπω" ανάμεσά μας γιατρούς, που μιλάνε/εκφράζονται σε δική τους γλώσσα, λες και απαντάνε /μιλάνε/απευθύνονται σε συναδέλφους τους, και κρίνονται για την πληρότητα και ορθότητα των γνώσεων και της ορολογίας τους .............
Πειραματόζωο υπό παρακολούθηση ...Ναι .. Κάτι τέτοιο θα με ξενέρωνε εντελώς .......
.......
Αλλά, ποιός είμαι πάλι εγώ για να κρίνω τον καθένα και να καθορίσω insiders και outsiders ????
(ωχ…. συγνώμη ..) Φίλους και ανεπιθύμητους????
(είδατε ???????????? κι εγω εδώ "αγγλομαθής" γίνομαι, σε κάποιος ίσως εμφανιζόμενος ως ξενομανής και/ή επιδειξίας)
Συμφωνώ λοιπόν σε τούτο :
Μέσα στην πολυφωνία της ιδιαιτερότητας και της ατομικότητάς μας,
ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί ........
Ας είμαστε όμως ελαστικοί και επιλεκτικοί
ΟΚ, σας ακούω/διαβάζω όλους, κι ας μην συμφωνώ μαζί σας απαραίτητα......
Δεν χειραγωγώ, ούτε όμως και χειραγωγούμαι !
Πύργος της Βαβέλ ??..... ίσως .....
Αυτό που είπε ο Φαντομάς είναι το πιο σωστό!
+ 1000 Fantoma κι από μένα ..
Κρατάμε αυτά που μας ακούγονται σωστά!!