• Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ορισμένοι!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51486  από ioanna_melina
 Δευ Απρ 18, 2011 3:51 pm
Γενικά είμαι πράος άνθρωπος και δεν εκνευρίζομαι εύκολα, :shock: αλλά αυτό που δεν αντέχω με τίποτα είναι το ψώνιο κάποιων ανθρώπων!!!!! Και από ό,τι βλέπω δε σταματά πουθενά και με καμιά σκλήρυνση! ΕΛΕΟΣ παιδιά! δεν είμαστε σε αυτό το φόρουμ για να κάνουμε επίδειξη γνώσεων! :clap: έλεος δηλαδή ορισμένοι!... Είμαστε εδώ για να μιλάμε σα φίλοι και όποιος διαθέτει κάποιες γνώσεις παραπάνω δείχνει επίπεδο και ευστροφία αν μπορεί να μιλά απλά,σε ένα κοινό λόγο ώστε να μοιράζεται τις σκέψεις του με όλους!
 #51487  από elenipir
 Δευ Απρ 18, 2011 4:06 pm
Παλι εχασα κατι τι εγινε ????? :think:
Τι επαθες καλε και θελεις να :violence-smack: καποιους ???????
 #51488  από manos81
 Δευ Απρ 18, 2011 4:07 pm
to paratirw kiegw sixna ton teleutew xrono...katarxin prepei na exeis teliosei iatriki gia na katalaveis peri tinos prokite...aaaa ksexasa kai na eise kai kathigitis agglikon
...ala mi xaliomaste.aplos den ta diavazoume :violence-hammer:
 #51489  από ioanna_melina
 Δευ Απρ 18, 2011 4:29 pm
Νομίζω οι περισσότεροι καταλαβαίνουν σε τι αναφέρομαι.. Και δε με πειράζει κάποιοι να μας παραθέτουν αγγλικά άρθρα,ή να καταγράφουν κάτι πιο ''επιστημονικά'' ,όμως είναι εκνευριστικό ορισμένοι να μιλούν σα να κάνουν διάλεξη! εδώ δε βρεθήκαμε επειδή δεν είχαμε τι να κάνουμε στη ζωή μας..κοινώς μας φτάνει ο πόνος μας!

Φυσικά δεν κάνω επίθεση σε κανέναν, ας συνεχίσει αυτός ο καθένας να εκφράζεται όπως αισθάνεται καλύτερα. Απλώς εδώ είναι φόρουμ για τη σκλήρυνση κατα πλάκας...................................................................................

Αυτό ήθελα να πω :) απλώς εκφράστηκα......
 #51492  από billios
 Δευ Απρ 18, 2011 4:51 pm
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ...... :romance-adore: ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕ :banana-stoner: Μην χαλιεσαι γιατι χαλιεσαι οπως λες το φορουμ ειπαρχει για 'μας' να μιλαμε να ρωταμε να συμπασχουμε να αγωνιουμαι και ολα αυτα που ενωνουν τους ανθρωπους στις δυσκολες...Νομιζω οτι ειναι απλο το θεμα,ολοι μας ρωταμε και απανταμε βαση γνωσης και εμπειριας η απλα γιατι θελουμε να βαλουμε κι εμεις ενα κοματι σε αυτο το ΠΑΖΛ που λεγεται ''κουστουμακι Σ.Κ.Π. σε ολα τα νουμερα'' εγω οτι δεν καταλαβενω το ξαναρωταω δενκακο κι αν παλι δεν σκαμπασω ξαναρωταω ξαναμανα θελω να πω οτι δεν νομιζω να γινεται επιτηδες γιατι κανεις δεν εχει να κερδισει κατι ,ειμαστε ολοι καβαλα στο ιδιο αλογο.
 #51504  από FANTOMAS
 Δευ Απρ 18, 2011 5:27 pm
Όλοι μας εδω προσπαθούμε να βάλουμε σε μια σειρά τα ερωτήματα μας δεδομένου οτι δεν βρίσκουμε απαντησεις απο ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν εχουμε παρα ο ένας τον άλλο, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βρούμε τι μπορουμε να κανουμε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
 #51509  από pelopidas
 Δευ Απρ 18, 2011 5:43 pm
make peace!
καλο πασχα!
δεν ξερω ποιος ενοχλησε την φιλη μας
ελπιζω οχι εγω, καλυτερα να μας πει η ιδια για να μην εχουμε τυψεις
οι αποπανω μου που εσπευσαν να απολογηθουν, κανουν πολυ δουλεια στο φορουμ
ειναι αδικο να τους κατηγορουμε !
ή να νομιζουν οτι τους κατηγορουμε..

προσεξτε, τετοιες μερες κυκλοφορει κι ο ιουδας..
 #51511  από ioanna_melina
 Δευ Απρ 18, 2011 5:56 pm
γαιδουριά?.......μάλιστα..
Μάλλον να βάλουμε ένα φρένο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έθιξα κανέναν. απλώς ως ασθενής έχω και γω το δικαίωμα να μπαίνω στο φόρουμ και να με εκνευρίζει το οτι κάποιοι από μια επιστημονική ανάλυση καταλήγουν να κάνουν διάλεξη που οθσιαστικά μοιάζει να μιλούν μόνοι τους. Και όπως είπα, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται. Αυτό έκανα και γω,εκφράστηκα!..

Έπειτα ο χαρακτηρισμός ''γαιδουριά'' και οι υποδείξεις σχετικά με το ποιο κομμάτι του φόρουμ θα έπρεπε να παρακολουθώ είναι υποτιμητικές και περιττές! Επομένως για αυτά δεν έχω κάτι να πω, το εκλαμβάνω ως ασυνεννοησία.................

Sou, κάνεις λάθος! αντίθετα για όλα όσα μας ενημερώνεις ευχαριστούμε! δικό μου λάθος αν φάνηκε οτι με ενόχλησες,καμία σχέση.Πάρτη πίσω τη συγγνώμη,δε χρειάζεται! :)

ΑΥΤΑ!!!!! :handgestures-salute:
 #51517  από Isolexion
 Δευ Απρ 18, 2011 6:43 pm
Αυτό που είπε ο Φαντομάς είναι το πιο σωστό +1000 Fantoma
Κρατάμε αυτά που μας ακούγονται σωστά!!
Πάντως αν εννόησα σωστά αυτά που γράφεις φίλη ioanna_melina ίσως και να έχεις ένα δίκιο. Εννοώ πως είναι λίγο εως πολύ βαρετό να βλέπεις ίδιες απαντήσεις(μακροσκελείς επι το πλείστον) σε ένα θέμα γραμμένες με όλο και πιο λόγιο τρόπο κάθε φορά και ίσως να ξεφεύγει πολλές φορές και η συζήτηση σε κόσμους μαγικούς, ονειρεμένους με πολύχρωμα νεφελώματα και ουράνια τόξα που ξεκινούν απο το υποσυνείδητο και φτάνουν στο άπειρο και μπλα μπλα μπλα μπλα.....και ουσιαστικά να μην υπάρχει απάντηση!
Ναι σε αυτές τις περιπτώσεις χάνεται η ουσία ΑΛΛΑ έτσι είναι τα φόρουμ και η ελευθερία της έκφρασης, ΔΕΝ μπορείς και ΔΕΝ πρέπει να κατηγορήσεις κανέναν γι'αυτό!!!Σε καμία περίπτωση δεν νευριάζω με αυτά... απλά κάνεις αυτό που είπε ο Φαντομάς. :greetings-waveyellow:
 #51525  από panos59
 Δευ Απρ 18, 2011 8:54 pm
Να πω και γω τη (μα)βλακία μου σχετικά ....
Ναι, είναι γεγονός ότι εδώ μέσα, σ'αυτό το φόρουμ, ο καθένας μας εκφράζεται όπως θέλει..........
Και, ο καθένας, έχει (κακώς ή καλώς) τον δικό του τρόπο έκφρασης αλλά και επικοινωνίας ......
Άλλος πολυλογάς, κουραστικός και/ή αινιγματικός .....
Αθυρόστομος, ή υβριστικός ...
Αλλος υπερεπιστημονικός και δυσνόητος ....
Επικοινωνιακό παιχνίδι γίνεται ......
Και, σαν αναγνώστης του κάθε γράφοντος, μιας και απευθύνεται (κάποτε και) σε μένα τον ανώνυμο και άγνωστο σκληρυντικό, το να με "χάσει" ή πείσει, ή απωθήσει ή και εξοργίσει σαν αναγνώστη και θεατή του, ας είναι το ρίσκο το δικό του και μόνο!
Ναι, κι εγώ το ομολογώ, είναι φορές που για κάποιους αναρωτιέμαι
"μα ....ποιός νομίζει ότι είναι τελικά?"
ή
"σε ποιούς απευθύνεται??"
"(ομοιο)πάσχων είναι, φίλος ή μήπως απλά "είδε φως και μπήκε" ........."
Ναι, κι εγώ το ομολογώ (το ξαναείπα αυτό) επιτέθηκα κάποτε σε αναρτήσεις που βρήκα πολύ σουρεαλιστικές (γιατί έκρινα ότι το αρχικό ερώτημα ήταν πολύ αγωνιώδες για να το αντιμετωπίσεις έτσι ......)
όπως και εγώ δέχθηκα κάποτε ουκ ολίγες επιθέσεις (κάποτε με μη εμφανή και μη ορατά ΠΜ) γιατί για κάποιους, αυτό που έγραφα, ήταν πολιτικολογία ή κακό χιούμορ ... ή ... ή ... ή τέλος πάντων απαράδεκτο για τα Πιστεύω τους!
κι ας μην ήταν στις προθέσεις μου να θίξω ή προσβάλω ή προκαλέσω ...
Η ουσία είναι ότι έσφαλα
Eκτέθηκα και το πλήρωσα ......
Κανείς δεν μου χαρίστηκε, και καλά έκαναν!
Με έτσουξε πολύ, αλλά τουλάχιστον κάτι έμαθα
ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΙΔΙΟΙ ......
ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ...
ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ .....
Τίποτε άλλο, πιθανότατα ...
ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ....
Επιτέθηκα πάλι και πήρα θέση κάθετη σε απόπειρες διαφήμισης (Μάγων κλπ κλπ ...), γιατί εγώ, υποκειμενικά, έτσι τις είδα!
Κάποτε, καχύποπτα αιστάνθηκα ότι ένα τέτοιο φόρουμ θα ήταν ο ιδανικός χώρος εκπαίδευσης και άσκησης για φοιτητές της Ιατρικής και/ή ασκούμενους της Νευρολογίας .........
Σκέψου (είπα) δεκάδες πάσχοντες που σου αραδιάζουν τα ιστορικά και το παρόν τους ...
Ένα ευπρόσδεκτο, ατέλειωτο/τεραστιο (δωρεάν και χρησιμότατο) επισκεπτήριο σε Πανελλαδική Νευρολογική Κλινική!
Άρχισα να "βλέπω" ανάμεσά μας γιατρούς, που μιλάνε/εκφράζονται σε δική τους γλώσσα, λες και απαντάνε /μιλάνε/απευθύνονται σε συναδέλφους τους, και κρίνονται για την πληρότητα και ορθότητα των γνώσεων και της ορολογίας τους .............
Πειραματόζωο υπό παρακολούθηση ...Ναι .. Κάτι τέτοιο θα με ξενέρωνε εντελώς .......
....... :o
Αλλά, ποιός είμαι πάλι εγώ για να κρίνω τον καθένα και να καθορίσω insiders και outsiders ????
(ωχ…. συγνώμη ..) Φίλους και ανεπιθύμητους????
(είδατε ???????????? κι εγω εδώ "αγγλομαθής" γίνομαι, σε κάποιος ίσως εμφανιζόμενος ως ξενομανής και/ή επιδειξίας)
:o
Συμφωνώ λοιπόν σε τούτο :
Μέσα στην πολυφωνία της ιδιαιτερότητας και της ατομικότητάς μας,
ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί ........
Ας είμαστε όμως ελαστικοί και επιλεκτικοί
ΟΚ, σας ακούω/διαβάζω όλους, κι ας μην συμφωνώ μαζί σας απαραίτητα......
Δεν χειραγωγώ, ούτε όμως και χειραγωγούμαι !

Πύργος της Βαβέλ ??..... ίσως .....
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:

Αυτό που είπε ο Φαντομάς είναι το πιο σωστό!
+ 1000 Fantoma κι από μένα ..
Κρατάμε αυτά που μας ακούγονται σωστά!!