• ΑΡΧΙΖΩ REBIF!!!!!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #51410  από Biskoto10
 Κυρ Απρ 17, 2011 5:20 am
maraki12 έγραψε:Αν το χεις πάρει απόφαση, ζήτα το Rebismart.
Υπαρχει αυτο? Γιατι ξερω οτι το αποσυρανε για οικονομικους λογους.
 #51418  από anni
 Κυρ Απρ 17, 2011 12:43 pm
υπαρχει.........και ξανακυκλοφορει.....
εγω αυτο εχω.........
καλο κουραγιο.......
 #51420  από Biskoto10
 Κυρ Απρ 17, 2011 1:16 pm
Εγω για ψυχολογικους λογους το ξαναρχισα μετα απο χρονια υστερα απο μια τελευταια ωση και γιατι η ιντερφερονη ηταν η μονη που δεν μου εκανε φανερες παρενεργειες. Αποτελεσματα δεν εχω δει γιατι εχω αλλα προβληματα που με εχουν ξενερωσει και πλεον θα τα σταματησω ολα ακομα και τα τριπλεξ που εκανα, δεν ειμαι σε θεση πλεον να κανω ταξιδια.
 #51434  από Π.Μ79
 Κυρ Απρ 17, 2011 5:56 pm
maraki12 έγραψε:Αν το χεις πάρει απόφαση, ζήτα το Rebismart. Ενα γκατζετακι ηλεκτρονικο ειναι και σου κάνει τη διαδιακασία αρκετά ευκολη.

Αλλά ρε παιδιά, το Extavia δεν είναι ακριβώς το ιδιο με το Betaferon? Από που κι ως που προτείνουν καθημερινη χρήση? Καινούργιο φρούτο ειναι αυτο?
Είναι ακριβώς το ίδιο φάρμακο με την ίδια ακριβώς δραστική ουσία, αλλά με διαφορετικό όνομα από διαφορετική εταιρεία.
Με λίγα λόγια, ο Γιάννης με άλλα ρούχα.

Επίσης το Extavia είναι μέρα παρά μέρα και όχι κάθε μέρα.
Ένας φίλος, βάζει το Extavia και δεν είναι καθημερινό.
 #51442  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Κυρ Απρ 17, 2011 8:02 pm
Αν και μου φαίνεται λίγο επιπόλαιο,ας το πω, να αλλάζω τις ενέσεις έτσι και αν και δεν γνωρίζω άλλα φάρμακα,εκτός από avonex που έκανα 2,5 χρόνια σχεδόν και extavia,που έκανα μέρα παρά μέρα για 4 μήνες,μου δίνουν δυστυχώς την εντύπωση οι γιατροί,πως κάνουν πειράματα.Αν δεν πιάσει το ένα,δίνουν άλλο.Πιστεύω βέβαια πως δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι.

Που θα μας πάει....θα το πετύχουμε!!!Πόσα έμειναν ακόμα?????Αυτό το Rebismart δεν ξέρω τι είναι.
 #51454  από billios
 Κυρ Απρ 17, 2011 10:38 pm
''Δυνατο'' φαινετε το μαραφετι πραγματι.Για τετοια παπατζιλικια ειμαστε πρωτοι,αλλα απο την αλλη καλο ειναι κι αυτο γιατι θα μπορουσαμε να ειμαστε με σακοραφα ακομα
 #51463  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Απρ 18, 2011 9:04 am
Καλημέεεερα σε όλους!! :greetings-waveyellow:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Εχεις δίκιο sou που νευριάζεις.Κι εγώ πιστεύω πως δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι.Εχω αλλάξει από το 2000 τουλάχιστον 8 νευρολόγους.Και αυτό που μου την "δίνει" πιο πολύ είναι οτι όπως ενημερώθηκα τελευταία από έναν νοσηλευτή,bill,τα χάπια που τα φτιάξανε,τα εγκρίνανε και τα έχουν έτοιμα να τα βγάλουν στην αγορά,δεν τα βγάζουν γιατί έχουν σχεδόν την μισή τιμή από τις extavia!!!!!!Αν δεν είχε φτιαχτεί αυτό το φάρμακο,θα έλεγα ΟΚ,δεν υπάρχει θεραπεία και τέλος.Αλλά να υπάρχει έτοιμο σε αποθήκες και να μην το βγάζουν γιατι δεν θα "βγάζουν"τόσα όσα με τις extavia,είναι εξωφρενικό.Να τις κάνετε εσείς ρε μ.λ.κ.ς και να είστε μουδιασμένοι με πυρετό,ριγος και πονοκέφαλο τις περισσότερες μέρες τις εβδομάδας!!! :angry-jumpinganger: :angry-jumpinganger: :angry-jumpinganger:
Εκείνος ο νοσηλευτής βέβαια μου είπε πως ότι και αν πω,έχω χίλια δίκια και εγώ και όλοι μας,αλλά αν δεν λυθεί το οικονομικό δεν θα το βγάλουν το φάρμακο στην αγορά!
 #51475  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Απρ 18, 2011 1:21 pm
Τι να πω sou.Αυτά μου είπε,αυτά λέω.Υποτίθεται πως είναι πιο πολύ μέσα στα πράγματα εφόσον παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά μέσα από την εταιρία του.Μακάρι να ισχύει αυτό που λες.Μα και τι λόγο είχε να πει ψέμματα?Δεν ξέρω..... :think:
 #51478  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Απρ 18, 2011 1:37 pm
:happy-wavemulticolor:

Ούτως ή άλλως εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε...ΠΩΣ θα είμαστε δεν ξέρω....
 #51481  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Δευ Απρ 18, 2011 2:24 pm
Σωστό κι αυτό.
Μερικές φορές θυμάμαι διάφορες καταστάσεις 15 χρόνια πρίν ας πούμε που η καθημερινότητά μου δεν είχε καμια σχέση με την τωρινή και λέω....που να το φανταζόμουνα πως θα ήταν η ζωή μου έτσι πλέον.Αυτό που λένε "δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει",κυριολεκτικά!!!Θα μου πείς "τώρα το σκέφτηκες αυτό?"Οχι αλλά όταν μου έρχονται διάφορες αναμνήσεις,διαπιστώνω οτι μάλλον ποτέ δεν σκέφτηκα οτι π.χ θα το σκεφτόμουν τόσο πολύ πότε νε παντρευτω και να μην το αποφασίζω ακόμα,γιατι σκέφτομαι το πώς θα είμαι.Μπορεί βέβαια να μην χειροτερέψω και εφόσον όλα είναι καλά με τον άνθρωπό μου πρέπει να προχωρήσω.Αλλά παρόλα αυτά "κολλάω".