• ΑΡΧΙΖΩ REBIF!!!!!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #51278  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Απρ 15, 2011 1:02 pm
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ.2,5 ΧΡΟΝΙΑ AVONEX,4 ΜΗΝΕΣ EXTAVIA ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ REBIF 22 ΤΩΡΑ!!!ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ AVONEX?ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ EXTAVIA..... :scared-eek:
 #51280  από Π.Μ79
 Παρ Απρ 15, 2011 1:43 pm
Ναι έχει και αυτό τις δικές του.

Βασικά έλεγα να σου κάνω πλάκα και να γράψω ''εις ανώτερα'', αλλά σου έμεινε μόνο το Copaxone από τις ιντερφερόνες.

Βγάλε μια φωτό το νευρολόγο σου να δούμε πόσο ευτυχής ''θεράπων'' ιατρός είναι πλιζ. :mrgreen:
 #51282  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Απρ 15, 2011 1:54 pm
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ REBIF.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!!
ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ,ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ....

:text-thankyouyellow:
 #51294  από mortal_engine
 Παρ Απρ 15, 2011 4:30 pm
Αφού η ιντερφερόνη β-1α δεν είχε αποτέλεσμα, ο γιατρός αποφάσισε να την αντικαταστήσει με ιντερφερόνη β-1α, με ένα μικρό διάλειμμα σε ιντερφερόνη β-1β. Σπουδαία προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες του ασθενούς.
 #51317  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Απρ 15, 2011 8:03 pm
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΗΤΑΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ EXTAVIA ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ή ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ REBIF ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!ΑΠΛΑ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟ AVONEX ΣΕ EXTAVIA ΚΑΙ ΑΠΟ EXTAVIA ΣΕ REBIF ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ AVONEX ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ,ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.......ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
 #51322  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Απρ 15, 2011 9:08 pm
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!! :greetings-waveyellow:
 #51324  από LL--MM
 Παρ Απρ 15, 2011 9:42 pm
Παίρνω ρεμπίφ 22 από το νοέμβρη του 1999 ανελλειπώς. Έχω διαβάσει εδώ τόσα περί των της (αν)αποτελεσματικότητάς του και των παρενεργειών, ώστε δεν τολμάω να σου συστήσω πλέον να το πάρεις, άσχετα άν, επί τής ουσίας δεν υπέστην καμία εγώ, ή τουλάχιστον που να διακρίνεται ώς τέτοια... Όμως, εκτός της αρχικής καλυτέρευσης με την καταστολή της ώσης, δεν έχω δει παρά μια αργή, αλλά σταθερή χειροτέρευση... και φοβάμαι να το παρατήσω μην πάθω χειρότερη ;)
Φυσικά, όπως είπα και αλλού, κατά τύχην σταματησα την υπερκατανάλλωση diet coke περίπου την εποχή εκείνη... Τώρα οι σχέσεις αιτίου-αιτιατού...
Όσον αφορά το μολύβι, κατά τη γνώμη μου πάντα, ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΈΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙ ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (τον αέρα, φυσικά, τον βγάζεις μόνη σου πρίν...)

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ είτε το αποφασίσεις τελικά, είτε όχι...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #51344  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Σάβ Απρ 16, 2011 8:57 am
Καλημέρα!!!
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου LL-MM.Το ίδιο φοβάμαι κι εγώ.Τόσα χρόνια ενέσεις,το μούδιασμα προχωρά και η μοναδική βελτίωση που έχω δεί,είναι η ισσοροπία μου μετα την τελευταία κορτιζόνη.¨Εκανα μια φορά extavia με το χέρι αλλά δεν έμπαινε η βελόνα μέσα με τίποτα.Λες και μέσα από το δέρμα να είχε τσιμέντο.Δεν ξέρω αν δεν έκανα ενέσεις πως θα ήμουνα.Αλλά παρόλο που χειροτερεύω,με γοργούς ρυθμούς,δεν τολμάω να σταματήσω γιατί φοβάμαι μην χειροτερέψω κι άλλο.Ξεκίνησε από το πρόσωπο και μέσα σε 2 χρόνια έχει πάει παντού.Ο γιατρός μου είπε πως είμαι και τυχερή στην ατυχία μου και δεν έχει προχωρήσει τόσο,ώστε να μου έχει δημιουργήσει σοβαρά κινητικά προβλήματα.Κι αν γίνει αυτό αν τις σταματήσω?Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα...
:cry: :cry: :cry:
 #51354  από LL--MM
 Σάβ Απρ 16, 2011 11:58 am
Η έλλειψη ισσορροπίας είναι σαφώς εξειρετικά σηματική: Επειδή είχα περάσει από τριπλό κάταγμα στον αστράγαλο, εγχείρηση (και μια καραμπινάτη ώση) δυό χρόνια πριν τη διάγνωση, τη θυμάμαι σαν εφιάλτη, όπου τα δεκανίκια ήταν μια αιτία που δεν πιστοποιήθηκε τότε η σκπ. Μπορούσα να κάνω πέντε, δέκα ή είκοσι βήματα δίχως να σταματήσω αλλά το επόμενο ήταν αδύνατο... Επίσης, ανάπτυξα ένα σφοδρό "έρωτα με το πάτωμα", όπου είτε μου έρχονταν αυτό κατάμουτρα, είτε το χάζευα σα χαμένη με την ανάγκη να ξαπλώσω το ταχύτερο... Όσον αφορά τις ενέσεις, πιάσε το δέρμα στη μέση χαμηλα, ή ψηλά στο πόδι με τον αντίχειρα και το δείχτη και πάρε την ένεση σα να ήταν μολύβι... Τα μαραφέτια και άλλα έμβολα (μου) ήταν, από την αρχή κιόλας, πολύ προβληματικά...
:happy-partydance:
 #51401  από maraki12
 Κυρ Απρ 17, 2011 12:52 am
Αν το χεις πάρει απόφαση, ζήτα το Rebismart. Ενα γκατζετακι ηλεκτρονικο ειναι και σου κάνει τη διαδιακασία αρκετά ευκολη.

Αλλά ρε παιδιά, το Extavia δεν είναι ακριβώς το ιδιο με το Betaferon? Από που κι ως που προτείνουν καθημερινη χρήση? Καινούργιο φρούτο ειναι αυτο?