Mary_d_ath θα ήθελες πολύ να είναι ο Κριός το καλύτερο ζώδιο,αμ δε?και τι σύμπτωση είσαι και κριός?
και επειδή οι δίδυμοι υπερτερούμε ,είμαστε the best!!!
Αύριο 4/6 έχω τα γενέθλιά μου!!!μην ξεχάσετε να μου ευχηθείτε!!!

κλείνω τα 44(αισίως)
και έχω να κάνω και την ενεσούλα μου ,κατά τις 7 το απόγευμα,οπότε καταλαβαίνετε.....
ΓιούληΚ ,και εγώ τώρα το καλοκαίρι δεν πολυβγαίνω ,βαριέμαι απίστευτα ,εκτός από την ζέστη,για καφέ μόνο βράδυ μαζί με περπάτημα...και μετά νάνι -νάνι ,νωρίς -νωρίς...
το χειμώνα ,είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα,τι πρωί δουλειά κλασικά όπως και τώρα το καλοκαίρι,το απόγευμα ,ή θα πηγαίνω γυμναστήριο δύο με τρείς φορές την εβδομάδα,δύο φορές την εβδομάδα παρακολουθώ κάποια σεμινάρια που με ενδιαφέρουν(ψυχολογίας)στην Αγ.Παρασκευή,κάποια μέρα κομμωτήριο,αισθητικό,μανικιούρ,οπότε πάει η εβδομάδα πέρασε και δεν με φτάνει κιόλας...και από τον Οκτώβρη ξεκινάω σπουδές στο ανοικτό πανεπιστήμιο,οπότε πρέπει να διαβάζω ,τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα...
τώρα που τα διαβάζω είναι πολλά...το σπίτι ,τα παιδιά,ο σύζυγος?μάλλον πρέπει να αναδιοργανώσω το πρόγραμμα ,αλλά δεν θέλω να αφήσω τίποτα
λοιπόν σκέφτηκα ...θα βάλω την μαμά μου να μαγειρεύει,τον άντρα μου να σιδερώνει(έχω πάρει και stirella)την κόρη μου να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει,τον γιό μου να ξεσκονίζει,εγώ θα βάζω κανένα πλυντήριο το βράδυ....εντάξει τα τακτοποίησα
ουφ!!!κουραστικώς ο προγραμματισμός!!!
ααααα....μένω νότια προάστια....καλημέρα σε όλους!!!!

θα είναι σίγουρα χαρούμενη μέρα!!!
Η LL-MM αν θυμάμαι καλά έχει γενέθλια σε λίγες μέρες!!!