• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #48753  από LL--MM
 Τρί Μαρ 01, 2011 10:58 pm
Γι αυτό και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ονομάζονται τώρα, κατ'ευφημισμόν και επίσημα, "άτομα με ειδικές δεξιότητες", είτε είναι "σταρ" είτε όχι... Πρόκειται όμως, για ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ και με τα εκάστοτε ίδια προβλήματα... και πάντα, "more often than not", όπως λένε οι "πέραν της Μάγχης φίλοι μας", δυσανάλογα μεγάλα...
ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:έτσι κι αλλιώς όλοι μας είναι διαφορετικοί, κανένας δεν εντάσσεται στη μάζα. Οι διαφοροποιήσεις απόψεων και σκέψεων δε μας διαχωρίζουν? αυτά δεν είναι ιδιαιτερότητες?
Όταν δεν έχουν επιπτώσεις εξαναγκασμού πρός συμμόρφωση και/ή αποκλεισμού, οι διαφορές δεν έχουν τόση σημασία...
Πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να δουλεύουν!!!!!!
Είναι διαφορετικό να μην δίνεις προσοχή στις ιδιαιτερότητες = ούτε καν τις παρατηρώ και δεν με ενοχλούν, ούτε με σοκάρουν και διαφορετικό να μη θέλω να βλέπω μπροστά μου τις ιδιαιτερότητες.
Ποιός θα ομολογήσει ποτέ ότι ΔΕ βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία; Αντίθετα, η διαφοροποίηση ΛΟΓΩ αναπηρίας θεωρείται λογική... και σε όλους τους τομείς που ανέφερα...
Η διαφορά μεταξύ των δύο εκδοχών είναι λεπτή αλλά δυστυχώς ουσιαστική: μπελάς μεγάλος να την ψάχνεις κάθε φορά… Κάποιος συνδικαλιστής (του κλάδου της) ζήτησε από γνωστή μου να βγεί στην τηλεόραση και να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΑΜΕΑ συνάδελφοί τους, ιδίως για να υποδείξει ότι η «άλλη πολιτική πλευρά» δεν έκανε τίποτα. Πρόβλημα: Ούτε η «δική του» έχει κάνει και κάτι, διότι, όπως ξέρουμε όλοι, στην Ελλάδα ειμαστε, σε κάθε επάγγελμα και κάθε επίπεδο… Του πρότεινε λοιπόν εκείνη, να πάρει ένα άτομο «δηλωμένο» από το δικό του πολιτικό χώρο: Ο συνάδελφος τους αυτός, μόλις το άκουσε, έγινε έξω φρενών:
«Δεν είμαστε καλά, να βγώ εγώ στην τιβή για να μην ξανασταυρώσω δουλειά μετά; :teasing-nutkick: Εγώ, μόνο μέσα στο συνδικάτο θα μιλήσω άν είναι, είμαστε σαν όλους τους άλλους, να μη δίνουμε και δικαιολογίες να μας πετάξουν έξω! Χριστιανοί στο τσίρκο της Ρώμης νομίζει πως είμαστε; Δυστυχώς, θα είμαι άρρωστος την ερχόμενη βδομάδα!»

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ΜΑΣ επιβάλλει τις ιδιαιτερότητες ΜΑΣ παρά τη θέλησή ΜΑΣ, ούτε στον επαγγελματικό, ούτε και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο
και ούτε στους χορευτές αυτούς, φυσικά.
ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:Την καθημερινότητά τους δεν μπορώ να την ξέρω για να σου πω πως είναι ως άνθρωποι, πάντως ως χορευτές, αυτό που μπορώ να δω είναι εκπληκτικοί και μπράβο τους
Μπράβο σε οποιονδήποτε καλό χορευτή στο θέατρο και την παράσταση, Αλλά δεν υπάρχουν με μόνο σκοπό να μας διασκεδάζουν! ούτε αυτοί ούτε καν οι υγιείς χορευτές...
Η Λίτσα όμως μας εξέθεσε κι άλλου είδους μεγαλείο προς χειροκρότημα εδώ... Την καθημερινότητα αυτην... Αυτό "της ανθρώπινης προσπάθειας για να μη μιζεριάζουμε". Όμως, το μεγαλειο εκείνο, δεν είναι ιδιαιτερότητα των χορευτών αυτών, αλλά το διαθέτουν και όλοι οι ΑΛΛΟΙ ομοπαθείς που προσπαθούν να βοηθήσουν γύρω τους παρά τις ανυπέρβλητες δυσκολίες. Θα μας έβαζες εδώ "κοινούς" χορευτές;;; (και εκτός καφενείου μάλιστα :P )
Και, στο τέλος-τέλος, άν αυτοί οι χορευτές δε χορεύουν παρά μόνο μεταξύ τους, αποδεικνύουν ότι είναι, ή τουλάχιστον, ότι θεωρούνται από τους ομοίους τους "κοινούς" χορευτές, ώς "ειδικοί"... Το μεγαλείο που ανέφερε η Λίτσα όμως, KAI ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ, είναι εγκλημα εναντίον των χορευτών αυτών να εκτίθεται (να το χαζεύουμε εμείς) στο θέατρο...

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ: ΝΙΣΑΦΙ Ο "ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ"... Όταν λυθούν προβλήματα τόσο θεσμικά, όσο και κίνησης, είμαστε όπως όλος ο κόσμος... Σα να μη μας έφτανε το προβλημα υγείας, να εξαναγκαζόμαστε και σε υπερβάσεις, για την πλάκα ακόμα και αυτών που θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα...

Να σας βάλω και τα έργα κάποιου άλλου αναπήρου; Αλλά οι φωτογραφίες βγήκαν τεράστιες, δεν τολμώ να τις βαλω εδω... Πάντως, ο Λωτρέκ "μόνο" νάνος ήταν, αλλά και τόοοοσα χρόνια δε θυμήθηκε πιά κανένας πως "είχε κάποιο πρόβλημα"

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Goulue.jpg
http://14gym-laris.lar.sch.gr/drupal/?q ... se-lautrec
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Ιουν 10, 2011 12:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #49945  από Thor
 Παρ Μαρ 25, 2011 12:03 pm
Tα παιδια αυτα τι φανταστικα εκτελουν το χορευτικο

[youtube]kpdZAA644qc[/youtube]
 #50010  από Thor
 Παρ Μαρ 25, 2011 8:55 pm
Και αφου δειτε το προηγουμενο βιντεο το οποιο σε καποιους θα ειναι απεχθες θεαμα
δειτε και το επομενο το οποιο επισης θα ειναι απεχθες και μετα εκφραστειτε οπως νομιζει ο καθενας

[youtube]Wy8hOOvM0t0[/youtube]
 #50012  από Biskoto10
 Παρ Μαρ 25, 2011 9:07 pm
Thor έγραψε:Και αφου δειτε το προηγουμενο βιντεο
Γιατι εισαι σιγουρος οτι το ειδαμε? :greetings-waveyellow:
 #50018  από Thor
 Παρ Μαρ 25, 2011 10:21 pm
Biskoto10 έγραψε:
Οσοι το δουν μπορει καποιος να τρωει ολο μπισκοτα και να μην θελει
 #50027  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 26, 2011 10:35 am
Γειά σου Thor, μήπως είσαι απόγονος του Κανάρη????
Προβλέπεται καινούριο μπουρλότο στο φόρουμ, ετσι και αρχίσει ο καθένας
να εκφέρει την γνώμη του χαχαχα!!!
 #50028  από Thor
 Σάβ Μαρ 26, 2011 10:46 am
Biskoto10 έγραψε:
Μπισκοτο απευθεινεται κυριως σε αγορια να δουν τις υπεροχες γαμπες της χορευτριας.
Μιμικαμ έγραψε:Γειά σου Thor, μήπως είσαι απόγονος του Κανάρη????
Προβλέπεται καινούριο μπουρλότο στο φόρουμ, ετσι και αρχίσει ο καθένας
να εκφέρει την γνώμη του χαχαχα!!!
Τοτε ρε συ Μιμικαμ να μην μιλαει κανενας να συμφωνουμε ολοι και να διαβαζουεμ αποσπασματα του Νιτσε
 #50030  από maraki12
 Σάβ Μαρ 26, 2011 11:03 am
Trolling και σβησμένες αφιερώσεις...
 #50070  από LL--MM
 Σάβ Μαρ 26, 2011 8:57 pm
Λυπάμαι που η γνώμη μου δεν είναι επαρκώς "καλόγουστη", διότι πλέον ο μόνος τρόπος να ...τραβήξουμε την προσοχή είναι τα παραπάνω, αλλά υπάρχουν ΚΑΙ τα παρακάτω...
Και ακόμα και τα άτομα που βλέπουμε να χορεύουν ή να καταφέρνουν ότι εμείς δε θα μπορούσαμε ποτε, ΔΕΝ θέλουν να τραβήσουν την προσοχή. Επιτρέψτε αυτο το στοιχείο, το γεγονός μάλλον, τουλάχιστον...
http://www.guardian.co.uk/uk/video/2011 ... NETTXT3486
Ααααμα εκφραστείτε ΚΑΙ επ αυτού,του βίντεο, σου ρίχνω όσα θαυμαστικά θέλεις, Θώρ, για τα όντως αξιοθαύμαστα άτομα αυτά, απλά πιστεύω ότι είναι μια βιτρίνα, το δέντρο που κρύβει τό δάσος. Όοολοι κάνουμε όοοτι θέεελουμε, βέβαια...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα

Υ.Γ.: Δεν ξέρω αρκετά γερμανικά για να διαβάσω το Νίτσε στο πρωτότυπο, εξ άλλου ο "παππούλης μου ο Χανς Κ.", απέδωσε τα πράγματα πιό κατανοητά... Kαι για το Μπισκότο μας, δε βρήκα άλλα "ανοιχτά" ομόνυμα... έψαξα όλο το google... Προφανώς, τα μπισκότα, πλέον, σπανίζουν :oops: :( Εικόνα

Δε θα τα έλεγα καλύτερα από τη Μιμίκα παρακάτω: Σκοπός μας είναι τελικά απλά το να τραβήξουμε την προσοχή;;; Και πόσο καλύτερα θα αισθανόμαστε οι υπόλοιποι (αλλά, και αυτό είναι το τραγικό) οι εικονιζόμενοι, ΑΦΟΥ απαθανατιστούνε;;;

Η ζωή τους (μας) είναι καθεμέρα, όχι στην όποια παράσταση: Σε τι αντιστοιχεί η καθημερινότητά τους; Και η δική μας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Μαρ 27, 2011 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #50082  από Μιμικαμ
 Κυρ Μαρ 27, 2011 9:18 am
Thor,
Με συγχωρείς, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τον τόνο της απάντησής σου, εάν δηλαδή
ηταν ειρωνικός, χλευαστικός, η απλά εξέφρασες την άποψή σου!!!
Αυτό που εχω να σου πω, είναι οτι ναι ο Νίτσε με εχει βοηθήσει αρκετές φορές σε
πολύ δύσκολες κατάστάσεις μου, με έκανε να βρίσκω τον τρόπο ν'αντλώ δύναμη
από μέσα μου και να υπερνικώ τα οποια εμπόδια, τα βιβλία του είναι ενας διθύραμβος
της μοναξιάς, η οποία είναι απαραίτητη κάποιες φορές για να ανακαλύπτουμε τον
βαθύτερο εαυτό μας, ωστε να αντιμετωπίζουμε με ωριμότερο τρόπο τις αντιξοότητες
της ζωης!!!
Οσο αφορά τα βίντεο, ναι τά παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή, ομολογουμένως
οι γάμπες της κοπελιάς η οποία λικνίζεται στους ρυθμόυς του ροκ, είναι αρκετά καλές,
οσο για τον νεαρό, No comment!!!!
E, για το δεύτερο βίντεο τι να πω, ο ηρωικός πατέρας, που έβγαλε σε κοινή θέα τον
δύσμοιρο γιό του, πουλάει ομολογουμένως πολύ, σαν θέαμα!!!
Να δούμε, τι αλλο θα δούμε!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 37