ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ kaiti ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!

Σκλήρυνση κατά πλάκας
kaiti έγραψε:η γιατρος μου ειπε να κανω κορτιζονη μια φορα το μηνα για μεγαλο χρονικο διαστημα.Λοιπόν kaiti το συγκεκριμένο σχήμα το έκανε κάποιο διάστημα η γυναίκα μου αλλά δεν ξέρω πως εννοείς το μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι γίνεται μία φορά τον μήνα για 6 μήνες. Το έκαναν την στιγμή που κανένα άλλο από τα υπάρχοντα δεν βοηθούσε πριν 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Σταμάτησαν δε την πέμπτη φορά γιατί κυριολεκτικά έκαναν 3 ώρες να βρουν φλέβα. Όπως μας είχαν πει τότε για το συγκεκριμένο σχήμα δεν υπάρχουν έρευνες αλλά αναφέρεται στην βιβλιογραφία.
υπαρχει καποιος απο εσας που εχει κανει αυτο το σχημα κορτιζονης???
aoratos έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση σου. θα ηθελα ομως να μου πεις εαν μαζι με τη θεραπεια επαιρνε και και καποιες ενεσεις(οπως rebif)...???kaiti έγραψε:
Λοιπόν kaiti το συγκεκριμένο σχήμα το έκανε κάποιο διάστημα η γυναίκα μου αλλά δεν ξέρω πως εννοείς το μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι γίνεται μία φορά τον μήνα για 6 μήνες. Το έκαναν την στιγμή που κανένα άλλο από τα υπάρχοντα δεν βοηθούσε πριν 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Σταμάτησαν δε την πέμπτη φορά γιατί κυριολεκτικά έκαναν 3 ώρες να βρουν φλέβα. Όπως μας είχαν πει τότε για το συγκεκριμένο σχήμα δεν υπάρχουν έρευνες αλλά αναφέρεται στην βιβλιογραφία.