• γειας ειμαι η kaiti

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #4637  από kaiti
 Τετ Μάιος 27, 2009 9:52 pm
Γειας σας ειμαι η kaiti...
εχω ms απο το 2002,τα 2 πρωτα χρονια ημουν σε αρκετα καλη κατασταση απο εκει και επειτα με πηρε ο devil.τωρα περπαταω με δυσκολια,τον απριλη εκανα το πενθημερο σχημα κορτιζονης ομως ειδα μια μικρη βελτιωση,ελπιζω να βελτιωθω και αλλο γιατι αλλιως...
η γιατρος μου ειπε να κανω κορτιζονη μια φορα το μηνα για μεγαλο χρονικο διαστημα.
υπαρχει καποιος απο εσας που εχει κανει αυτο το σχημα κορτιζονης??? σε αυτο το διαστημα κανατε και ενεσεις (πχ rebif)???
εχει κανει καποιος mabthera??? μου το προτεινε και αυτο η γιατρος...
 #4638  από elena
 Τετ Μάιος 27, 2009 10:18 pm
Καλησπέρα kaiti,δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που λες ,εκτός από 5 μέρες κορτιζόνη στο νοσοκομείο όταν νοσηλεύτηκα στις αρχές της διάγνωσης πριν από 3 χρόνια,και πριν 1 χρόνο χαπάκια κορτιζόνης,και την κλασική ιντερφερόνη που κάνω εδώ και 3 χρόνια.

Αλλά οι υπόλοιποι έχουν κάνει διάφορα πράγματα οπότε θα σου απαντήσουν :D

καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα,καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!!
 #4672  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:27 am
Καλώς όρισες Καίτη! Το δικό μου ιστορικό είναι μεγαλούτσικο και περίπλοκο και ακολουθώ τώρα λίγο προχωρημένη θεραπευτική αγωγή. Οπότε καλύτερα να σου απαντήσουν τα παιδιά που ακολουθούν τα ίδια περίπου θεραπευτικά σχήματα με τα δικά σου! Να είσαι καλά και να ξέρεις ότι είμαστε όλοι εδώ! Θα τα λέμε
 #4738  από Maria77
 Πέμ Μάιος 28, 2009 2:10 pm
Καλώς ήρθες Καίτη :) Εύχομαι όλα να σου πάνε καλύτερα απο εδώ και πέρα...
Εγώ εδώ και 3,5 χρόνια έκανα Αvonex και τώρα θα ξεκινήσω Tysabri! Κορτιζόνη κάνω όταν παρουσιαστεί κάποιο επεισόδιο :( Εσύ δηλαδή τώρα δεν κανεις κάποια θεραπεία και θα κάνεις κάθε μήνα κορτιζόνη ή κάνεις παράλληλα και κάποια θεραπεία? Δεν κατάλαβα... :roll:
 #4739  από manos81
 Πέμ Μάιος 28, 2009 2:12 pm
kalos orises kaiti. kalos irthes ston kosmo tis koukouroukou.....oloi trone koukouroukou ektos apo emas.. :(
 #4753  από mary_d_ath
 Πέμ Μάιος 28, 2009 4:50 pm
Γειά σου Καίτη και "καλωσήρθες"!
 #4846  από kaiti
 Πέμ Μάιος 28, 2009 11:23 pm
ευχαριστω για το καλωσορισμα...μαρια στη ερωτηση που εκανες η θεραπεια που εκανα ηταν το rebif22...αλλα δε εκανε και κατι οποτε η γιατρος ειπε τελος...μετα τη κορτιζονη ισως να ακολουθησω το σχημα της κορτιζονης καθε μηνα...αλλα δε ξερω αν ταυτοχρονα θα κανω και αλλη θεραπεια...???ισως να ακολουθησω τη θεραπεια :P mad thera :P .............

υ.γ. με λενε kaiti και οχι καιτη.... :D
 #4850  από maraki12
 Παρ Μάιος 29, 2009 12:51 am
Καλώς ήρθες κι από μένα!!

Σόρυ κιόλας.. αν κατάλαβα το όνομα σου είναι ούτως ή άλλως με ξένους χαρακτήρες?
Εξωτικό ακούγεται.. :) :)
 #4851  από LL--MM
 Παρ Μάιος 29, 2009 2:13 am
Hi there :!: