• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48584  από βικυ
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:34 am
Γιαννη περαστικα σου.

Σε οσους συναντηθουν σημερα ευχομαι καλη διασκεδαση . :)
 #48587  από panos59
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:49 am
1. Πολλή καλημέρα σε όλους!
2. Βίκυ, ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες!
3. Η ώρα μιας ακόμα μεγαλειώδους συνάντησης πληστιάζει!
4. Όλα προχωράνε καλά και τελικά, δόξα τω Θεώ, απουσίες δεν θα έχουμε!
5. ΝΑΙ ....ο μίστερ Μελεκούνιας θα είναι εκεί !!!! :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:

THE TIME HAS COME TO PUSH THE BUTTON !

[youtube]H2hzVV2Nwfs[/youtube]
 #48588  από ahilleas
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:56 am
Καλή διασκέδαση σε όλες και όλους τους Αθηναίους φίλους μου !!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!!!
 #48604  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Φεβ 27, 2011 2:16 pm
ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημαιοστολίστηκα, παρφουμαρίστηκα και κατάφερα να ξεκουνήσω, αφού πέρασα όλο το πρωί με τα πόδια ψηλά για να "στανιάρει" το κορμί και να ανταπεξέλθει, πήρα την κόρη μου και τη φίλη της που φιλοξενούμε (οι οποίες θα πήγαιναν σινεμά στο Mall και εγώ θα έμενα ανεπηρέαστη να απολαύσω την παρέα σας), έφτασα με το γαμωσκούτερ στο γαμωσταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου, πήρα θέση "βολής" στην αποβάθρα, ενημέρωσα τις βιόλες μου τι θα κάνουν ακριβώς σε περίπτωση που κάποια μείνει έξω από το τρένο, κόλλησα το χαμόγελο της Colgate στα σφραγισμένα μου δοντάκια και το τρένο ήρθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά ΦΕΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν μεγάλο το gap between the train and the platform (μην χέσω τα αγγλικά τους), αλλά τελικά το πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Ηταν ότι το τρένο ήταν πολύ ψηλότερο από το ύψος της αποβάθρας.
Η security του σταθμού -η οποία συνέπασχε- μου είπε ότι έχουν στο 1ο βαγόνι μία πτυσσόμενη ράμπα, αλλά και πάλι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ηλεκτροκίνητο σκούτερ.
Της ζήτησα λύση και μου είπε πως -κατόπιν συνεννόησης με το σταθμό ΗΣΑΠ της Αττικής- στο ύψος του 3ου βαγονιού, υπάρχει μικρότερο ύψος μεταξύ συρμού και αποβάθρας, οπότε και θα είχα πρόσβαση. Ευχαρίστησα και ξεκινήσαμε η κομπανία για το σταθμό της Αττικής. Πλην όμως τα μικρά κουράστηκαν και κρύωναν και λίγο πριν φτάσουμε στην Αττική, εγκαταλείψαμε την προσπάθεια και γαμωγυρίσαμε πίσω βρίζοντας δυνατά σε όλο το δρόμο και αγοράζοντας πάστες ποντικάκια, περιοδικά, καπνό, κόκα κόλες και ό,τι άλλο βρέθηκε στο δρόμο μας.

Η ώρα είναι πια 2:13 μμ κι εγώ εξακολουθώ να βγάζω καπνούς κι απ'τ'αυτιά.

Στην επόμενη συνάντηση ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ γιατί αυτό το Σάββατο, θα κάνω αναγνωριστική όλων των σταθμών του τρένου και μετρό.

Φιλιά σε όλους σας. Περιμένουμε τα νέα σας.
 #48606  από Μαριάννα
 Κυρ Φεβ 27, 2011 2:35 pm
αμαν βρε Μιμίκα τι ηταν αυτο που 'παθες εμ ειναι να μην βγαζεις καπνους
Πως λενε να φτασεις στην πηγη και να μην πιεις νερο ποοο αντε δεν πειραζει κρατα για την επομενη συναντηση και για τους υπολοιπους καλα να περασετε!!!!!
 #48614  από popi
 Κυρ Φεβ 27, 2011 5:01 pm
Γυρισα πριν απο λιγο!
Λοιπον, η παρεα ειναι ΑΠΑΙΚΤΗ! Για αλλη μια φορα αισθανομαι ενθουσιασμενη που εχω τη τιμη να σας γνωριζω, να ειμαι μια απο εσας, να μπορω να περναω τοσο ομορφα με εσας, να περιμενω ηδη απο τωρα τον Πανο και τον Γιαννη να κανονισουν την επομενη συναντηση. Ευχαριστω ολους σας-και ειμαστε πολλοι-και τον καθενα ξεχωριστα, για την υπεροχη μερα που με κανατε να περασω.Μιμικα, κανε τα αδυνατα δυνατα να εισαι εκει την επομενη φορα. ΑΞΙΖΕΙ.(Υ.Γ. Σας ζηλευω που θα μεινετε κι αλλο, ενω εγω επρεπε να φυγω. Περιμενουμε εκτενη αρθρα και σχολια)
 #48616  από panos59
 Κυρ Φεβ 27, 2011 6:21 pm
Επεράσαμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα!
Επεράσαμ' όμορφα και τούτη τη φορά!

[youtube]B9zUblSS3DA[/youtube]
Καληνύχτα! Καληνύχτα!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
 #48618  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Φεβ 27, 2011 7:38 pm
Γκάνιαξα από τη στενοχώρια μου
Συνημμένα
imagesCAOMG3OC.jpg
imagesCAOMG3OC.jpg (2.85 KiB) Προβλήθηκε 994 φορές
 #48621  από chryssa
 Κυρ Φεβ 27, 2011 7:58 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
η παρεα ειναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι ΚΗ
ΜΙΜΙΚΑ μη στενοχωριεσαι .... θα ξανασυναντηθουμε !!. :happy-wavemulticolor:
 #48626  από maria E
 Κυρ Φεβ 27, 2011 8:31 pm
Επειδη δε θελω να γινομαι κουραστικη δε θα ξαναπω οτι πιαστηκε ο τωλος μου...
Θα πω μονο οτι ΠΑΓΩΣΕΕΕΕ ο τωλος μου!(μουφα οι σομπιτσες!!)

Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους για τα χαμογελα και την παρεα σας,καθε φορα περναω καταπληκτικα.Ειμαστε και γαμω τα παιδια!!!
Σας φιλω ολους!!! :romance-kisscheek:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24