• AVONEX (forked)

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #46508  από Maraki28
 Πέμ Ιαν 13, 2011 11:33 pm
Καλό κουράγιο ΔΙΑ εγώ τη δική μου ενεσούλα θα τη χτυπησω αύριο, τη δεύτερη. Για να δούμε πως θα πάει αυτή τη φορά?! :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
 #46509  από passenger
 Πέμ Ιαν 13, 2011 11:43 pm
ΔΙΑΣ έγραψε:Παιδιά.Γεια σας μόλις πήρα την εβδομαδιαια δόση AVONEX. Επι 8 χρόνια τώρα!!και δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευτυχής!για τον λόγο οτι της επόμενες 12 ώρες θα εχώ της παρενέργειες!!!!! :happy-bouncymulticolor: :obscene-hanged:

Δια εισαι ο πρωτος που βλεπω οτι αντεξε το AVONEX περισσοτερο απο μενα. 6 χρονακια περιπου.Ελπιζω να εισαι καλα. Εμενα με κραταγε πολυ καλα χωρις ωσεις, αλλα πραγματικα με κουρασε αυτο το ανχος καθε Δευτερα βραδυ.
Βεβαια ελπιζω οι ελπιδες ολων μας με την ΧΕΝΦΑ να επαλυθ. ωστε να σταματησουμε αυτα τα κ....κα. Ως τοτε..... :scared-eek: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #46641  από ΔΙΑΣ
 Δευ Ιαν 17, 2011 7:30 pm
Μαράκι!!!!ευχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!!!!πάνω από όλα χρειάζεται θετική σκέψη!Αμα το έχεις αυτό όλα τα άλλα λύνονται. :romance-caress:
 #46642  από ΔΙΑΣ
 Δευ Ιαν 17, 2011 7:38 pm
passenger έγραψε:
ΔΙΑΣ έγραψε:Παιδιά.Γεια σας μόλις πήρα την εβδομαδιαια δόση AVONEX. Επι 8 χρόνια τώρα!!και δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευτυχής!για τον λόγο οτι της επόμενες 12 ώρες θα εχώ της παρενέργειες!!!!! :happy-bouncymulticolor: :obscene-hanged:

Δια εισαι ο πρωτος που βλεπω οτι αντεξε το AVONEX περισσοτερο απο μενα. 6 χρονακια περιπου.Ελπιζω να εισαι καλα. Εμενα με κραταγε πολυ καλα χωρις ωσεις, αλλα πραγματικα με κουρασε αυτο το ανχος καθε Δευτερα βραδυ.
Βεβαια ελπιζω οι ελπιδες ολων μας με την ΧΕΝΦΑ να επαλυθ. ωστε να σταματησουμε αυτα τα κ....κα. Ως τοτε..... :scared-eek: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Αγαπητέ passenger,είμαι πολύ καλά στην υγεία μου!!και εγώ ελπίζω να γίνει κάτι με την ΧΕΝΦΑ!!!
 #46647  από maria E
 Δευ Ιαν 17, 2011 11:31 pm
Τhank you!!!

Ειμαι σιγουρη οτι μονο καλο θα μας κανει!
 #46651  από petros
 Τρί Ιαν 18, 2011 9:25 am
τα συγχαρητηρια μου ...απλα. :clap:
 #46653  από soulla
 Τρί Ιαν 18, 2011 9:46 am
και τα δικά μου :clap: :clap: και ο θεός μου βοηθός σας..μας
 #46659  από chryssa
 Τρί Ιαν 18, 2011 10:59 am
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ιδεα και το στησιμο του site ...... :clap: :clap: :clap:
 #46676  από Στάθης
 Τρί Ιαν 18, 2011 1:04 pm
Sou, Neutralis, mortal_engine κτλ. ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τον κόπο σας να στήσετε αυτό το blog. Ελπίζω και είμαι σίγουρος πως θα βάλει ένα μεγάλο λιθάρι στο θέμα της ΧΕΝΦΑ στην Ελλάδα.

Εννοείται πως το ανάρτησα και στα άρθρα-νέα και ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα να αντλώ ειδήσεις από το blog για την ενότητα άρθρα-νέα μας πάντα με διασύνδεση πίσω στο πρωταρχικό κείμενο.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια !!
 #46679  από FANTOMAS
 Τρί Ιαν 18, 2011 2:17 pm
Μπράβο στον Admin , για αυτό χαίρομαι που είμαι εδώ και τώρα και εκεί http://ccsvitalk.gr/blog/

γιατι βλέπω πως μόνοι μας πρεπει να βγαλουμε το φίδι απο την τρύπα, ή όπως έλεγε ο Παππούς μου '' ο σκύλος που πονάει γαβγίζει'' .....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7