• ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #46562  από maestro
 Σάβ Ιαν 15, 2011 4:03 pm
καλως ηρθες Λινα!
ολα καλα ευχομαι..!
 #46564  από Π.Μ79
 Σάβ Ιαν 15, 2011 4:57 pm
lina77 έγραψε: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???!!!!

Χμ χμ χμμμμ, μήπως να βρεις ένα γιατρό που ξέρει να διαβάζει μία μαγνητική? :roll: :roll:
 #46567  από anni
 Σάβ Ιαν 15, 2011 7:00 pm
καλως ηρθες Λινα......... :greetings-waveyellow:
ευχομαι ολα να πανε καλα...
 #46969  από lina77
 Τρί Ιαν 25, 2011 9:26 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΞΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ. ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΥΣΤΗΣ ΝΕΦΡΩΝ,ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ & ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ(ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ), ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΝ ΑΝΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΩΣ :lol: :lol: , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΤΛ.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ.
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ??? ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ.....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ???? ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΑΝ ΑΝ???????
ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ......PLEASE!!!!!

:text-thankyouyellow:
 #46970  από kate2002
 Τρί Ιαν 25, 2011 9:40 pm
MH TRELAINESAI... θα τρελανεις το παιδακι σου!
παρε και αλλη γνωμη, πηγαινε και σε αλλον! και σε άλλον!!
αυτο με το κατουρημα ομως!...πως σε καταλαβαινω...
εγω νομιζω οτι μουμεινε απο τις 3 γεννες μου...
αλλα πάλι, ποιος ξερει;
δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο...
 #47003  από elpida
 Τετ Ιαν 26, 2011 12:41 pm
Γεια σου Lina77!! Να σου ζήσει το μωράκι σου και να είσαι πάντα καλά! Εγώ δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για τις απορίες σου. Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι να μην αφήσεις το πρόβλημά σου, να κάνεις όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται και να βρεις ενα καλό γιατρό που θα σε βοηθήσει. Να είσαι ψύχραιμη και αισιόδοξη. Εξάλλου έχεις έναν τρίχρονο άγγελο που σε χρειάζεται!
Όλα θα πάνε καλά, αν το πιστέψεις και το παλέψεις!
Καλώς μας ήρθες!!!!
 #47021  από lina77
 Τετ Ιαν 26, 2011 6:24 pm
kate2002 έγραψε:MH TRELAINESAI... θα τρελανεις το παιδακι σου!
παρε και αλλη γνωμη, πηγαινε και σε αλλον! και σε άλλον!!
αυτο με το κατουρημα ομως!...πως σε καταλαβαινω...
εγω νομιζω οτι μουμεινε απο τις 3 γεννες μου...
αλλα πάλι, ποιος ξερει;
δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο...
Αυτο ειναι που δεν θελω,να τρελαθω. Και γι΄αυτο το λογο ρωταω αν εχει δικιο οτι ο χρονος θα δειξει και γι΄αυτο το λογο επισης δεν εχω παρει και αλλη γνωμη προς το παρον.

Οι αποψεις σας θα με βοηθησουν να αποφασισω...
 #47040  από Genovefa®
 Τετ Ιαν 26, 2011 9:36 pm
Καλως ορισες!
 #47049  από ΜΑΤΙΝΑ
 Τετ Ιαν 26, 2011 11:08 pm
Π.Μ79 που βρίσκει κανείς αύτους τους γιατρούς????Αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ να διαβάζουν μια μαγνητική...γιατί εγώ πήγα σε τρείς κι απ' ότι κατάλαβα ούτε ένας...Lina μου δεν έχω να πω πολλά,συμπάσχω κι εγω αδιάγνωστη είμαι,και σε εμένα μετά από εγκυμοσύνη τα πρώτα συμπτώματα,και στο δικό μου πόρισμα της μαγνητικής δεν χαρακτηρίζονται οι εστίες,τι να πω άμα βρεις κανα γιατρό της προκοπής σύστησε τον και σε εμένα.Εγώ πάντως ένα έχω να πω,ότι αφού δεν μπορούν να θεραπεύσουν τουλάχιστον ας μπουν στον κόπο να μας εξηγούν.Είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ να μην ξέρουμε γιατί για Χ χρονικό διάστημα είχαμε αστάθεια-ίλλιγγο ο ένας,οπτική νευρίτιδα ο άλλος και τόσα άλλα συμπτώματα,εστίες στην μαγνητική μας και ένας ΣΟΒΑΡΟΣ επιστήμονας δεν υπάρχει να μας μιλήσει ειλικρινά.Σας παρακαλώ βρε παιδιά αν καποιος πιστεύει πως έχει έναν καλό και πάνω απ'όλα ειλικρινή γιατρό ας τον συστήσει και σε εμένα...
 #47120  από NikoleScully
 Πέμ Ιαν 27, 2011 11:06 pm
:text-welcomeconfetti: Λινα!!