• ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #46535  από lina77
 Παρ Ιαν 14, 2011 11:27 pm
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ-ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:
ΕΙΜΑΙ 33 ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ, ΠΑΡΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ(ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ)-ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΛΑ ΟΚ.
ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2009 ΕΩΣ ΑΡΧΕΣ 2010 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΜΗΝΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ, 2/10 Η ΟΡΑΣΗ (ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ (ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΨΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ) ΞΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ(ΙΔΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ), ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ,ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΤΛ. ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α Δ Ι Α Γ Ν Ω Σ Τ Η!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΕΥΡΚΙΝΙΣΤΗ Σ.Κ.Π. Η ΟΡΑΣΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ 8/10, ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΠΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ.
ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΗΗΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ....
ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΑΛΛΑ Μ'ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ(ΞΕΡΕΤΕ: ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΚΤΛ.)
ΝΙΩΘΩ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!!!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
 #46536  από soulla
 Παρ Ιαν 14, 2011 11:38 pm
[youtube]4KNvkodLbFI[/youtube]να χαίρεσαι το παιδάκι σου...και μακάρι να έχεις καλή πορεία :romance-kisscheek:
μακάρι να μπορούσα να πω με σιγουριά να μην φοβάσαι :romance-kisscheek:
 #46537  από yiannis62
 Σάβ Ιαν 15, 2011 12:04 am
kalos orises .sou efchome to kalitero
 #46539  από chryssa
 Σάβ Ιαν 15, 2011 9:02 am
:greetings-waveyellow: lina77
:text-welcomeconfetti:
καλη συνεχεια ..... και καλη δυναμη !! :romance-kisscheek:
 #46543  από kate2002
 Σάβ Ιαν 15, 2011 10:11 am
καλωςηρθες!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
ολα θα παν καλα
 #46546  από βικυ
 Σάβ Ιαν 15, 2011 10:31 am
:text-welcomewave:
 #46550  από Π.Μ79
 Σάβ Ιαν 15, 2011 11:24 am
Καλωσόρισες Λίνα. :greetings-waveyellow:

Πώς γίνεται να βλέπουν εστίες και πάλι να σε έχουν αδιάγνωστη?
Πώς γίνεται να έχεις παρουσιάσει σε 2 διαφορετικές χρονικές στιγμές, 2 διαφορετικές ώσεις και πάλι να σε έχουν αδιάγνωστη?

Νομίζω πρέπει να πάρεις μία πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.

Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι χαίρομαι που επιτέλους ένας οφθαλμίατρος σε έστειλε σε νευρολόγο.
Οι δικοί μου 6 οφθαλμίατροι που πήγα, μου δίναν σταγόνες και ο ένας μου είπε να πάω σε ψυχολόγο.
 #46556  από maraki12
 Σάβ Ιαν 15, 2011 1:11 pm
Καλως ήρθες Λίνα πατριώτισσα!
Μ'αρεσει η αντιδρασή σου. Ό,τι κι αν έρθει θα το αντιμετωπίσεις. Μην χανεις το χρονο σου να ανησυχεις. Εδω θα μαστε να τα λεμε. Και μπορουμε και απο κοντα καμια φορα ;)

Υ.Γ. Πάρη είσαι ατυχος οπως και άλλοι βεβαια απο δω μέσα. Αν και εμενα, που μου το είπε ο οφθαλμίατρος την πρωτη μέρα του ;πρώτου; συμπτώματος ("ΣΚΠ", "μαγνητικη", "νευρολόγος") μου ριξε μια κεραμίδα νααα (μετα συγχωρήσεως) :laughing-rolling:
 #46558  από ΜΑΤΙΝΑ
 Σάβ Ιαν 15, 2011 2:21 pm
Λινα μου παρομοια περιπτωση και η δικια μου.......κι εγω 8 μηνες μετα την γενηση της κορουλας μου εμφανισα συμπτωματα και πολλαπλες εστιες στην μαγνητικη και αλλα χωρις μεταβολη της εικονας στις επομενες μαγνητικες που εχω κανει.Μονο που εμενα μου ειπαν πως οι εστιες δεν ειναι χαρακτηριστικες για σκληρυνση.......Τοτε τι σκ#@# ειναι δεν μπορω να καταλαβω.Αν μπορει καπιοος ας απαντησει.Ευχομαι να πανε ολα καλα για εσενα και τουλαχιστον εσυ να εχεις να κανεις με περισσοτερο ειλικρινεις ιατρους απ' οτι εγω..........
 #46560  από lina77
 Σάβ Ιαν 15, 2011 3:09 pm
ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Π.Μ79, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ: ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ Τ2 ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΑΚΤΙΝΩΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΛΟΙΩΔΗ ΛΕΥΚΗ ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΩΠΟΒΡΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΦΩ??!!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!!!!!!! :romance-kisscheek: