• Σύντεκνοι/ισες ξεκουνηθείτε!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #45013  από manos81
 Πέμ Δεκ 16, 2010 12:21 am
lippon!tha eimai eky!kalos thane o keros
toulaxiston den tha kanei to psofokrio pou ekane to perasmeno savato :teasing-neener:
 #45019  από georgeand
 Πέμ Δεκ 16, 2010 8:25 am
maraki12 έγραψε:Λοιπόν κοπέλια. Ανακεφαλαιώνουμε..

Σάββατο 18/12 (παραμεθαύριο :) ) 14:00 Haagen Dazs στο Τάλως ή και Flocafe αν έχει καλό καιρό καθώς έχει πιο πολλά τραπέζια έξω.

Για να γνωριστούμε, ας βρεθούμε διπλα στις κυλιόμενες.

Και εγω μεσα :clap: :clap: :clap: :clap:
 #45113  από Blacksand
 Σάβ Δεκ 18, 2010 11:50 am
O καιρός γαρ εγγύς! Αντε να ξεκινάμε σιγα-σιγά.
Καλό δρόμο σε όσους απο εμάς θα βγούν στην εθνική και καλή συνάντηση.
(φτάσαμε αισίως τις τέσσερις σελίδες μπράβο!)
Φιλιά :-D
 #45117  από elenipir
 Σάβ Δεκ 18, 2010 12:17 pm
Καλα να περασετε !!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
Αν και αυτο ειναι σιγουρο!!!!
 #45141  από litsa
 Σάβ Δεκ 18, 2010 7:25 pm
συντεκνοι ηντα κάμνετε??????
εσυνατήθειτε????

φιλια πολλλα!!!!!
 #45160  από Blacksand
 Σάβ Δεκ 18, 2010 9:53 pm
litsa έγραψε:συντεκνοι ηντα κάμνετε??????
εσυνατήθειτε????

φιλια πολλλα!!!!!
Αυτά είναι ροδίτικά ή κρητικά? :shock:

Λοιπόν συναντηθήκαμε τα είπαμε,ήπιαμε το καφεδάκι μας,φάγαμε τα μπιφτέκια μας και περάσαμε πολύ ωραία.Για πρώτο καφεδάκι καλά τα πήγαμε και ελπίζω στον επόμενο να είμαστε περισσότεροι.

Γιώργο σφ μπερδευτήκαμε στην συνεννόηση.Σούλλα τελικά η φίλη σου δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου.Πάντως πιστεύω οτι λέμε ενδιαφέροντα πράγματα και αξίζει να βρισκόμαστε και να ανταλλάσουμε όλοι απόψεις και απο κοντά.

Το κορυφαίο έγινε στο τέλος!Λίγο μετά που κράζαμε γενικά τους γιατρούς,τσουπ! φεύγοντας τρακάρουμε έναν απ'αυτούς!!
Αν δεν κάνω λάθος είδε εμένα πρώτα απο μακρυά,με χαιρετάει,τον χαιρετάω,χαμογελάω,χαμογελάει,γυρίζει το βλέμμα,βλέπει τους υπόλοιπους,παγώνει το χαμόγελο,η έκφραση του προσώπου γίνεται απο γελαστή σε έκπληκτη,φεύγω,τα υπόλοιπα παιδιά πήγαν προς το μέρος του.

Τη συνέχεια θα μας την πούν εδώ
 #45181  από georgeand
 Κυρ Δεκ 19, 2010 7:33 am
Blacksand έγραψε:
litsa έγραψε:συντεκνοι ηντα κάμνετε??????
εσυνατήθειτε????

φιλια πολλλα!!!!!
Αυτά είναι ροδίτικά ή κρητικά? :shock:

Λοιπόν συναντηθήκαμε τα είπαμε,ήπιαμε το καφεδάκι μας,φάγαμε τα μπιφτέκια μας και περάσαμε πολύ ωραία.Για πρώτο καφεδάκι καλά τα πήγαμε και ελπίζω στον επόμενο να είμαστε περισσότεροι.

Γιώργο σφ μπερδευτήκαμε στην συνεννόηση.Σούλλα τελικά η φίλη σου δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου.Πάντως πιστεύω οτι λέμε ενδιαφέροντα πράγματα και αξίζει να βρισκόμαστε και να ανταλλάσουμε όλοι απόψεις και απο κοντά.

Το κορυφαίο έγινε στο τέλος!Λίγο μετά που κράζαμε γενικά τους γιατρούς,τσουπ! φεύγοντας τρακάρουμε έναν απ'αυτούς!!
Αν δεν κάνω λάθος είδε εμένα πρώτα απο μακρυά,με χαιρετάει,τον χαιρετάω,χαμογελάω,χαμογελάει,γυρίζει το βλέμμα,βλέπει τους υπόλοιπους,παγώνει το χαμόγελο,η έκφραση του προσώπου γίνεται απο γελαστή σε έκπληκτη,φεύγω,τα υπόλοιπα παιδιά πήγαν προς το μέρος του.

Τη συνέχεια θα μας την πούν εδώ
ελα ρε σοβαρα ποιος ηταν
Eγω ρε γαμωτο εφυγα νωριτερα φτου τα καλλητερα εχασα
Την επομενη φορα να καλεσουμε και καποιον απο αυτους
 #45184  από maraki12
 Κυρ Δεκ 19, 2010 9:55 am
Γιώργο καλημέρα!

Ήταν αυτός που μελετούσαμε ;) 3 ώρες ότι ασχολειται μόνο με μαγνητικές και προτοκολλα και μάλλον θα νόμιζε οτι ετοιμάζουμε καμια ανταρσία, έτσι μαζεμενοι απο όλες τις ακρες της Κρήτης.. χιχιχι

Στο θέμα τώρα... Στον καφέ περάσαμε πολύ ωραία :) :) Μας βοηθησε και ο καιρός. Με το καλό να βρεθούμε και στο επομενο και να μαστε περισσότεροι! Είναι ωραιο να βάζουμε φάτσες στα nickname :greetings-waveyellow: