• Σύντεκνοι/ισες ξεκουνηθείτε!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #44477  από Blacksand
 Σάβ Δεκ 04, 2010 9:14 pm
Τώρα που γυρίζει και είναι ζεστό το θέμα,ψηθείτε όσοι θέτε και μπορείτε για συνάντηση στα πάτρια εδάφη

Το που και το πότε θα συζητηθούν,θα το λύσουμε.
Το θέμα είναι να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέτε να γνωριστούμε.Ωραία ήταν στην Αθήνα που μαζεύτηκαν εκεί τα παιδιά.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συμπεριλαμβάνονται: Οι προαπαιτούμενες ρακές :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: , μετά θα ακολουθήσει γλέντι και χορός :banana-stoner: :banana-dreads: ,και στο τέλος,όπως προστάζει το έθιμο,θα πέσουν και οι απαραίτητες μπαλοθιές :violence-pistoldouble: :violence-uzi: (το νού σας στους ρουφιάνους της αστυνομίας και "στσι γερόντους".

Υ.Γ.1) Αντε ψηθείτε

Υ.Γ.2) Δε θα φλυαρώ και απο κοντά τόσο πολύ,μην ανησυχείτε :violin: :obscene-hanged:

Υ.Γ.3) δες Υ.Γ.1)
 #44483  από maraki12
 Κυρ Δεκ 05, 2010 12:22 am
Count me in! :) :)

Στέλιο περιμένουμε λίγο για συμμετοχές και κανονιζουμε μετά..

Μέσα και για το skype. Να τα ρίχνουμε εδώ τα ids?
 #44496  από georgeand
 Κυρ Δεκ 05, 2010 12:25 pm
Blacksand έγραψε:Τώρα που γυρίζει και είναι ζεστό το θέμα,ψηθείτε όσοι θέτε και μπορείτε για συνάντηση στα πάτρια εδάφη

Το που και το πότε θα συζητηθούν,θα το λύσουμε.
Το θέμα είναι να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέτε να γνωριστούμε.Ωραία ήταν στην Αθήνα που μαζεύτηκαν εκεί τα παιδιά.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συμπεριλαμβάνονται: Οι προαπαιτούμενες ρακές :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: , μετά θα ακολουθήσει γλέντι και χορός :banana-stoner: :banana-dreads: ,και στο τέλος,όπως προστάζει το έθιμο,θα πέσουν και οι απαραίτητες μπαλοθιές :violence-pistoldouble: :violence-uzi: (το νού σας στους ρουφιάνους της αστυνομίας και "στσι γερόντους".

Υ.Γ.1) Αντε ψηθείτε

Υ.Γ.2) Δε θα φλυαρώ και απο κοντά τόσο πολύ,μην ανησυχείτε :violin: :obscene-hanged:

Υ.Γ.3) δες Υ.Γ.1)
και εγω μεσα ειμαι :handgestures-salute: :handgestures-salute:
 #44498  από Blacksand
 Κυρ Δεκ 05, 2010 12:45 pm
Ωραία!Εχουμε φτάσει ήδη ένα τραπέζι.2 από Ηράκλειο και εγώ ξέρω και τον γιώργοσφ που μου είπε οτι ψήνεται.Αντε να μαζευόμαστε να δούμε που θα γίνει.

Σου και εγώ το ψήνω για skype.Βάζω λάπτοπ για τη συνάντηση αλλά δεν έχω καλή κάμερα.....ούτε καλό λάπτοπ έχω.....
 #44518  από giorgos-sf
 Κυρ Δεκ 05, 2010 6:30 pm
Αντε καναμε καρε :banana-stoner: :banana-stoner: φυσικα και ειμαι μεσα ενημερωστε με μονο που και ποτε!!!
 #44582  από Blacksand
 Δευ Δεκ 06, 2010 3:41 pm
Επειδή το γοργόν και χάρην έχει,εγώ προτείνω ακόμη και αυτό το ΣΚ για καφεδάκι που έχει ακόμα καλό καιρό.

Αν και είμαι Ρέθυμνο, δεν με νοιάζει να πεταχτώ προς Ηράκλειο μεριά αν εκεί κοντά είστε περισσότεροι.

Ελπίζω να μην μου τύχει κάτι εώς τότε,το μιλάμε
 #44609  από maraki12
 Τρί Δεκ 07, 2010 12:11 am
Αν θέλετε και οι υπόλοιποι, το κάνονίζουμε για Σάββατο κάπου μεταξυ 12 και 5?
 #44629  από manos81
 Τρί Δεκ 07, 2010 12:21 pm
LIPON KIEGW EIME MESA ALA OXI AYTO TO SAVATOKIRIAKO
EXW KAI TO BEBE!TO TRIHMERO 17-18-19 THA EIME HRAKLIO