Passenger,το γεγονός ότι δεν παρακινείς τους άλλους να τρέξουν για αποκατάσταση. Έτσι ωστε να γίνουν σε αυτούς τα πειράματα και οταν θα είσαι σιγουρος για τα αποτελεσματα να πας κι εσύ.Σε τιμά ιδιαιτέρως...Λυπάμαι, αλλά παρακινήσεις δεν παρακινήσεις αυτό θα γίνει τελικά.Γι αυτό μη το συνεχίζεις please.H επιστήμη προχωράει,πρέπει να ενημερωνόμαστε κι ο καθένας να αποφασίζει το καλύτερο για τον εαυτό του.The end.
sou : Όλα τα γραφόμενα μπορεί ο κάθε ασθενής να τα τυπώσει και να τα συζητήσει με το γιατρό του. Αυτός είναι ο στόχος, άλλωστε. Να έχουμε feedback από τους ειδικούς και όσο μπορούμε να τους ενημερώσουμε. Βέβαια, έχω βρει εδώ πολύ χαζό κόσμο και κάνω τον έξυπνο με τις μελέτες που δεν καταλαβαίνουν. Αυτό είναι λίγο προσβλητικό για τους συνομιλητές, αλλά ας το παρακάμψουμε. Αποκλείεται, δηλαδή, να θέλω απλά να ενημερώσω; Πολλά μέλη υποβάλλουν τα ερωτήματα στους ιατρούς τους και παρουσιάζουν και papers. Ποιά είναι η αντίδραση; Ποιά είναι η απάντηση; Φαντομά;
Αφου έκανα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και κυνήγαγα το Νευρολόγο για να πάρω απάντησεις , τελικά '' ΝΑΙ Η Σ.Κ.Π ''ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ'' ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΑΝΩΣΗ'' και '' ΝΑΙ δεν ξέρουμε τι δουλειά κάνουν τα φάρμακα και είμαστε ακόμα στο σκοτάδι..... '' ''έχουμε πολλή δρόμο ακόμα μπροστά μας ....'' και άλλες τέτοιες μ....ες που ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΩ ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΩΡΑ , τέλος τα ψέματα για μένα, προτοιμώ τον δρόμο της γνώσης που με κάνει πιο δυνατό παρόλα αυτά που περνάω , παρά τον δρόμο της ''ευτυχίας'' που φέρνει η άγνοια.... θέλω τα όργανα μου δυνατά(νεφρα, συκώτι, καρδια κλπ) και όχι καταστρεμένα με τις δήθεν θεραπείες τους, ετσι ώστε ΑΝ και ΌΤΑΝ βρεθεί η ΘΕΡΑΠΕΙΑ να είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω