• Κρατικές - Κοινωνικές Υπηρεσίες για την ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #1763  από LL--MM
 Τετ Μαρ 18, 2009 3:45 pm
Aυτή η γνωμάτευση είναι για το ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων που θα σου καταβάλλει τα χρήμματα. Για μόρια έχεις την απλή της Νομαρχίας η του ΙΚΑ. :|
 #4630  από mariak
 Τετ Μάιος 27, 2009 7:34 pm
Μιμίκα αυτό που λες για τη θέση στάθμευσης κάτω από ποιες προϋποθέσεις ισχύει;και ποιες είναι οι διαδικασίες για να το διεκδικήσεις;Ευχαριστώ :P
 #4685  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Μάιος 28, 2009 1:01 am
Απευθύνεσαι στο Δήμο που ανήκεις και ρωτάς ποια έγγραφα απαιτούνται για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης μπροστά στο σπίτι σου. Σου δίνουν ένα χαρτί με τα απαιτούμενα, τα συγκεντρώνεις, τα υποβάλλεις στο Δήμο σου κλπ
 #4744  από mariak
 Πέμ Μάιος 28, 2009 3:07 pm
Ευχαριστώ πολύ Μιμίκα,ελπίζω το αδέρφι μου να βρει άκρη,γιατί στο Δήμο που ρώτησε της είπαν πως δεν ξέρουν.Ξέρει κανείς αν τέτοια θέση δικαιούσαι μόνο αν έχεις πάρει αυτοκίνητο αδασμολόγητο?γιατι η αδελφή μου το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει πριν νοσήσει ή, για να το πω σωστά,πριν διαγνωστεί. :|
 #6653  από akis1985
 Τρί Ιουν 30, 2009 5:09 pm
γεια σας ρε παιδια!!!ειμαι καινουργιος στην παρεα.
Πριν λιγο καιρο, μου διεγνωσαν σκληρυνση κατα πλακας.ειμαι 23 χρονων-φοιτητης.
Μηπως καποιος παλαιοτερος θα μπορουσε να με καθοδηγησει λιγο,σχετικα με καποια επιπλεον δικαιωματα που ισως να εχω τωρα?(μακαρι να μην τα ειχα ποτε)Για παραδειγμα,ακουσα οτι εχουμε καποια επιπλεον μορια για διαγωνισμους προσληψης στο δημοσιο.τι ακριβως ισχυει?δικαιουμαι καποιο επιδομα?και σχετικα με την στρατευση?
οποιος γνωριζει κατι(ακομα και κατι σχετικο που παρελειψα να ρωτησω),ας με βοηθησει.
θα ειμαι ευγνωμων!!!
 #6656  από LL--MM
 Τρί Ιουν 30, 2009 5:36 pm
Για το επίδομα, ρώτα το ασφαλιστικό ταμείο των γονέων σου, ή τη νομαρχία, αν δεν υπάρχει εξωϊδρυματικό. Προτεραιότητα παίρνουν οι εκπαιδευτικοί, όπως φάινεται εδώ, άλλα μόρια για προσλήψεις στον οαεδ παίρνεις από επιτροπή του ΙΚΑ, όπως έχουμε πει και αλού μήν ανησυχείς, ψάξε, τα περισσότερα γραμμενα κάπου εδώ είναι... :D

Κι άν δε βρείς καθόλου, εδώ είμαστε... Στο στρατό, φτάνει να τους πας τη γνωμάτευση δημοσίου νοσοκομείου, αλλά μπορεί να θέλουν να σε περάσουν κι από επιτροπή, οπότε κράτα τους και τις μαγνητικές σου και τα υπόλοιπα αποδεικτικά...
 #6657  από αλεξανδρος1
 Τρί Ιουν 30, 2009 5:51 pm
Για τον στρατό όταν έρθει η ώρα να πάς παρουσιάζεσαι κανονικά και προσκομίζεις γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου που να αναφέρει την πάθησή σου. Μετά κανονίζουν απο εκεί να σε στείλουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο που περνάς επιτροπή που θα κρίνει την σωματική ικανότητα. Στην επιτροπή πρέπει να έχεις μαζί σου όλες τις πρόσφατες εξετάσεις που έχεις κάνει για να μην σε πηγαινοφέρνουν 30 φορές.
 #36657  από vjohnny
 Κυρ Αύγ 22, 2010 1:57 pm
:sad-pacing:

καλό μεσημέρι,
είμαι καινούργιος στο forum κ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μόλις προχθές εμφανίστηκε μπροστά μου. Είμαι ανασφάλιστος, και προκειμένου να λαμβάνω τη θεραπεία μου είχα βιβλιάριο απορίας απο τη Νομαρχία. πρόσφατα κατέθεσα τα χαρτιά μου προκειμένου να το ανανεώσω (όπως συνέβαινε κάθε χρόνο, μάλιστα είχα κ 15% συμμετοχή ;;!!) κ μόλις προχθές με ενημέρωσαν ότι απορίφθηκε η αίτηση ανανέωσης γιατί έχω κάποια ακίνητη περιουσία (μικρή συνιδιοκτησία απο κληρονομιά τουπατέρα μου!!!) κ ανναρρωτιέμαι πως θα μπορώ να λαμβάνω τη θεραπεία που χρειάζομαι σε μηνίαία βάση.
όποιος μπορεί να με πληροφορήσει σχετικά με το πως/που θα πρέπει να κινηθώ, θα με βοηθούσε αφάνταστα

ευχαριστώ πολύ
 #37237  από vjohnny
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:12 pm
ευχαριστώ πολύ,
το κοιτάζω αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάτι συγκεκριμμένο. το μόνο που διαπιστώνω είναι ότι πολλοί είναι σε ίδια ή παρόμοια κατάσταση