• Κρατικές - Κοινωνικές Υπηρεσίες για την ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #1283  από admin
 Πέμ Ιαν 29, 2009 11:08 pm
Μετά από προτροπή κάποιων μελών του MSSociety.gr για καλύτερη οργάνωση του Forum προς όφελος όλων των επισκεπτών, ήταν αναγκαίο να δημιουργηθεί η κατηγορία αυτή.

Οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάρτηση με περιεχόμενο κάποια κρατική ή κοινωνική υπηρεσία (όπως το περιβόητο επίδομα αναπηρίας) θα πρέπει να γίνεται εδώ και όχι στην Γενική Συζήτηση.

Σας ευχαριστούμε ! :D
 #1284  από manos81
 Παρ Ιαν 30, 2009 8:16 am
ego katethesa ta xartia mou stin protovathmia epitropi tis nomarxias gia na mou dosoun gnomateusi na parw anapiriko autokinito.sto sigekrimeno autokinito glitonw 3500 euro.giati na min ta ekmetaleutoume ta pronomia tis pathisis mas...afou etsi kialios na alaksoume kati den mporoume.. :(
 #1285  από Μαρία
 Παρ Ιαν 30, 2009 10:18 am
Μάνο για να σου εγκρίνουν αναπηρικό αυτοκίνητο δεν πρέπει να σε έχω βγάλει με άνω του 80% αναπηρία γιατί κάτι τέτοιο έχω διαβάσει
 #1292  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιαν 30, 2009 6:05 pm
Παιδιά είναι σίγουρο ότι με αναπηρία 67% ο κάθε ένας δικαιούται αφορολόγητο αυτοκίνητο. Όμως για να δικαιούσαι αυτοκίνητο πρέπει να κριθείς με τέτοιο ποσοστό από τη συγκεκριμένη Υ.Ε. της Νομαρχίας.
 #1293  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Ιαν 30, 2009 7:41 pm
Παιδιά μην ξεχάσετε πως δικαιούστε και θέση στάθμευσης από το Δήμο που ανήκετε μπροστά στο σπίτι σας.
 #1409  από LL--MM
 Πέμ Φεβ 12, 2009 11:36 pm
Δυστυχώς, αυτό ισχύει μόνο για βαριές αναπηρίες (αμαξίδια). Ακόμα κι άν μερικοί δήμοι είναι πιο ελαστικοί, αυτό καθιστα εξαίρεση... :evil:. Η κυκλοφορία εντος δακτυλίου στην Αθήνα "επιτρέπεται"* βάσει προδιαγραμμένου δρομολογίου που υπογράφεται από την τροχαία, η οποία, όταν δει το σταμματημένο αυτοκίνητο θα γράψει μεν κλίση, οπότε και θα αναγκαστείτε να πάτε να την ακυρώσετε, κανονικά όμως θα δεχτούν την ακύρωση δε :mrgreen: . Αυτό δε συνιστά ακριβώς "άδεια" αλλά μια "ανοχή" της αρχής, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που είναι η ΣΚΠ. :P :P :P

*ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ
 #1705  από LL--MM
 Σάβ Μαρ 14, 2009 11:56 am
Δε νομίζω να υπαρχουν πλέον κόκκινες πινακίδες, αλλά η θέση κάτω από το σπίτι είναι εξασφαλισμένη για τα καροτσάκια, η πρακτική των διάφορων δήμων όμως,μπορεί να διαφέρει :roll:
 #1757  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Τετ Μαρ 18, 2009 12:02 am
Να κανω μια ΄΄χαζή΄΄ ερώτηση ρε παιδιά; :oops: :oops:

Μου χορήγησε η ΑΥΕ ποσοστό αναπηρίας >67% για 2 χρόνια με την συμπλήρωση << ανίκανος για οποιαδήποτε εργασία για 2 χρόνια>>.

Μετά τα 2 χρόνια θα <<θεραπευτώ>> ως δια μαγείας;;;; :?: :?: :x :evil: :twisted:

Και πως θα προκύψει το νέο ποσοστό;;;;

Ή μήπως θα έχει βρεθεί η θεραπεία (μακάρι :!: :!: ) μέχρι τότε;; :?: :?:

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;;;:: :roll: 8-) :twisted: :D :x

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ.: Μην με παρεξηγήσετε!! Απλώς είμαι καινούργιος στο.......κουρμπέτι. 8-) ;)
 #1758  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Μαρ 18, 2009 9:56 am
Δυστυχώς Βασίλη με τα μέχρι σήμερα δεδομένα δεν θεραπεύεσαι . Αυτό που γίνεται είναι ότι ξαναπερνάς ΑΥΕ .