• AVONEX

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #45799  από Neutralis
 Παρ Δεκ 31, 2010 9:31 am
εφόσον δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ αποδειχθεί
πως παροτρύνεται καποιον να παρει ή να μην παρει ενα φάρμακο??
Η αυτοάνοση θεωρία ΔΕΝ έχει αποδειχθεί. Εσείς γιατί την παροτρύνετε να το πάρει; Μέχρι να αποδειχθεί, ας μην το πάρει. Περισσότερη ζημιά θα κάνει, παρά καλό.

Maraki28, εφόσων εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!!
Αυτή η τυφλή εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε/ο,τιδήποτε είναι επιζήμια. Πώς είσαι σίγουρος πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα; Θα απολογηθεί άραγε ο γιατρός της αύριο μεθαύριο αν τα πράγματα δεν πάνε καλά; Γιατί σκορπίζουμε βεβαιότητες που έχουν κάψει την πλειοψηφία των ασθενών; Ποιόν θεράπευσε ο νευρολόγος ever?

Ας μην κάνει ΧΕΝΦΑ, ούτε αυτή έχει αποδειχθεί. Αλλά Αβονέξ γιατί; Νομίζω πως η κοπέλα πρέπει να αφήσει το Αβονέξ στην άκρη και να αρχίσει απλά να ψάχνει μόνη της τί έκανε η ανοσοκαταστολή στην σκλήρυνση τόσα χρόνια, τί σημαίνει σκλήρυνση και γιατί δε μας πήγε πουθενά η αυτοάνοση θεωρία.
 #45814  από Maraki28
 Παρ Δεκ 31, 2010 1:24 pm
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο και τις συμβουλές σας.
Πάντως για του λόγου το αληθές το γιατρό μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ γιατί όταν με ανέλαβε ήμουν στο μαύρο μου το χάλι και τώρα πάω πολύ καλύτερα.
Καλή χρονιά σε όλους με χρόνια καλά και πολλά!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :banana-dreads: :happy-wavemulticolor: :happy-jumpeveryone:
 #45844  από George Good News
 Παρ Δεκ 31, 2010 10:24 pm
Μπααα... Οι πρωτες φορες ισως ειναι λιγο δυσκολες! Κατι σα να εχεις προγραμματισει να αρρωστησεις λιγακι με πυρετο! Σε λιγες ωρες ομως θα εισαι καλα! Και μετα απο καποιο διαστημα μπορει να μη νιωθεις και απολυτως τιποτα! Το εχω κανει 150 φορες :-D