• AVONEX

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #45752  από Maraki28
 Πέμ Δεκ 30, 2010 6:42 pm
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους μας.
Σήμερα μου είπε ο γιατρός μου να ξεκινήσω AVONEX :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
Λέω να την ξεκινήσω απο την αλλη εβδομάδα. Φοβάμαι όμως πάαααρα πολύ!
Θέλω συμπαράσταση και συμβουλές please!!!!!! :romance-caress: :romance-caress:
Καλή χρονιά σε όλους!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #45756  από Μαρία
 Πέμ Δεκ 30, 2010 7:29 pm
Καλησπέρα Μαρία και Χρόνια Πολλά!!!
Αυτη τη στιγμή κάνεις κάποια αλλη θεραπεία η ξεκινας πρωτη φορα;
 #45765  από Maraki28
 Πέμ Δεκ 30, 2010 10:17 pm
Παίρνω εδώ και 6 μήνες MODIOTAL για τη χρονια κόπωση αλλά ιντερφερόνη πρώτη φορά!! :( :( :(
 #45767  από Neutralis
 Πέμ Δεκ 30, 2010 10:43 pm
Καλά κάνεις και φοβάσαι. Περισσότερο δε, πρέπει να φοβάσαι την άγνοια.

Για παράδειγμα, αυτή την άγνοια: "The exact relationship between MRI findings and your overall health is not fully understood."

http://www.avonex.com/proven-effective-ms-therapy.xml

Ούτε οι ίδιοι δε γνωρίζουν ποιά η ακριβής σχέση ανάμεσα στα ευρήματα της μαγνητικής και την υγεία του ασθενή.

Και όμως, συνταγογραφούν σα να γνωρίζουν.
 #45773  από costas
 Πέμ Δεκ 30, 2010 11:48 pm
Ολα θα πάνε καλά !!!! Γιατί όμως δεν σου δίνει κάτι άλλο ο γιατρός σου έχουν βγει πολλά νέα σκευάσματα!!!!!! :romance-caress:
 #45782  από mortal_engine
 Παρ Δεκ 31, 2010 12:58 am
Αφού σε τρομάζει η ιδέα, μήν το παίρνεις το ρημάδι. Άλλωστε είναι ΑΧΡΗΣΤΟ όπως και τα άλλα σκευάσματα για την ΠΣ. Βολή στο γάμο του καραγκιόζη. Κάνε καλύτερα καμιά δίαιτα Swank, να 'χει τουλάχιστον αποτέλεσμα η προσπάθεια.

Για τις φλέβες δε λέω. Κάτι θα πήρε το αυτί σου εδώ μέσα.
 #45784  από Νικολέττα
 Παρ Δεκ 31, 2010 1:17 am
γεια σου κι από εμένα...
εγώ θα σου έλεγα απλά να εμπιστευτείς τον γιατρό σου αρχικά, και εν συνεχεία να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.... Καλή επιτυχία!!! :romance-caress:
 #45785  από Blessed!
 Παρ Δεκ 31, 2010 1:22 am
ΚΑΝΕΝΑ χημικό φάρμακο χωρίς αιτία, στόχο και βεβαίωση για μηδαμινές παράπλευρες απώλειες!

Πρώτα η διατροφή όπως είπε και ο φίλος mortal-engine. Συν τα υπόλοιπα για ΧΕΝΦΑ εάν χρειάζεται.
Καλή Επιτυχία με δύναμη, Μπορείς!
 #45789  από litsa
 Παρ Δεκ 31, 2010 1:33 am
Εγω θα πω το εξής:

εφόσον δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ αποδειχθεί
πως παροτρύνεται καποιον να παρει ή να μην παρει ενα φάρμακο??

Υπάρχει και η χενφα ναι οκ ... ουτε αυτή εχει αποδειχθεί όμως...

Θέλει μέτρο και ζύγισμα κάθε φορά σε ότι λέμε ... γιατί είπαμε ο καθένας ειναι μοναδικός,
και εκεί που βοηθάει το φαρμακο σε καποιον, μπορεί σε καποιον αλλο να μην βοηθάει... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #45792  από petaloudas
 Παρ Δεκ 31, 2010 3:28 am
Σωστά, απεταξάμην τις συμβάσεις... πείτε φτάνει στις συμβάσεις... Και για τον πόλεμο κατά των συμβάσεων, πλέον υπάρχει και όπλο... οι προσφορές...

Εικόνα :doh: :doh:

Maraki28, εφόσων εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!! Τίποτα περισσότερο από την ίδια την ασθένεια και τη φύση της, η οποία είναι ήδη παρούσα στη ζωή σου... Αν δε φοβάσαι αυτήν, μη φοβάσε τίποτα άλλο...

Από εδώ, και από όποιο άλλο φόρουμ, μπορείς να πάρεις συμπαράσταση απεριόριστη, και ενημέρωση επίσης απεριόριστη... επίσης και γνώμες... όλα αυτά υπό αξιολόγηση από εσένα...

Μπορείς να αξιολογήσεις και να εμπιστευτείς ανάλογα...