Δεν ειναι τυχαιο παντος να με βοηθαει τοσο πολυ η αντιβιωση,ισως να υπαρχει και καποιος ιος,ισως καποιες εξετασεις αιματος(αντισωματων,παιδικες λοιμωξεις) με βοηθησουν!δεν εiναι τυχαιο το οτι το Asiklovir εχει βοηθησει ασθενεις με σκπ!μπορει δλδ η σκπ εκτος απο χενφα να'ναι και κατι αλλο!πολλα ερωτηματικα ρε παιδια και δεν εχουμε εναν νευρολογο να συνεργαστουμε χωρις να σου λεει παρε ανοσ/κο αν θελεις ειναι η μονη λυση,αλλιως αναπηρος!εγω προσωπικα εχω γινει γιατρος του εαυτου μου εκει με οδηγησαν ολη την ημερα να ψαχνομαι και να διαβαζω για την παθηση μηπως βρω κατι που να με βοηθησει,δυστηχως δεν γινεται αλλιως!στην κατασταση που ειμαι τωρα ευθυνοντε δυο νευρολογοι λογω των φαρμακων που μου εχουν δωσει,δεν θελω να τους παρει ολους η μπαλα αλλα ειδικα στα παιδια που διαγνωστηκαν προσφατως τους λεω να μην τους εμπιστευοντε η να προσεχουν τι φαρμακα τους προτεινουν!11,5 χρονια εχω την παθηση και αυτοι που με εχουν βοηθησει στην αντιμετωπιση της σκπ ειναι ενας 80χρονος πρακτικος και αλλος ενας παππους με καποιες συμβουλες στην διατροφη κανενας γιατρος,ελεος!!!που ειναι οι γιατροι με τις πολλες γνωσεις,που σπουδαζουνε χρονια???παρε μια ενεση τωρα και περιμενε το 2011 θα βγουν κατι θαυματουργα χαπια θα σωθεις!απο το 2000 ακουγα απο τους γιατρους οτι ειμαι σε καλη κατασταση και με αυτη την θεραπεια θα'σαι μια χαρα και τωρα φλερταρω το καροτσι!το γελιο ηταν οτι καθε φορα που σταματουσα μια "θεραπεια" ημουν καλυτερα!συμπερασματικα για να μην σας ζαλιζω μερικοι γιατροι ειναι κοπανοι και μπορει να σου καταστρεψουν την ζωη,δεν ειναι θεοι λεφτα θελουν μονο,δεν ενδιαφερονται!!!