«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
τελικά είναι άσχημες μερες οι γιορτές...μακάρη να μπορούσα να νοιώσω όλα όσα νοιωθει ένα παιδάκι που δεν έχει εγνοιες_που σίγουρα δεν είναι το δικό μου το παιδί δυστυχώς του χάρισα πολλά προβλήματα και δεν αλλάζει αυτό...
αρχη_μηνιά και αρχή-χρονια και αρχή_όμορφα χρόνια να ρθουν ξανά...νοιώθω ότι υπάρχει η ελπίδα αλλά τελικά ίσως και να φοβάμαι....ΕΓΏ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟς ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΣΚΠ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ...ΓΙΝΕΤΑΙ...ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΕΡΕς
όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την σιωπή σου.πως είναι δυνατόν να καταλάβει τα λόγια σου...
σουλοβιτσ... θα περάσουν γρήγορα αυτές οι μέρες...
ντε και καλά πρεπει να φαμε λεει πολύ ... να ντυθούμε .. χαχαχα
και να παμε σε συγγενεις..
αααααα!!!!!!!!!!! κομμένα αυτά... τόσο όσο...
θα φάμε ... και θα παμε βόλτα οπου θέλουμε και άν!!!!!!!!!
ναι να περάσουν γρήγορα, ήρεμα και καλά!!!!!!!
φιλια..
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
Ευχομαι σε ολους σας να βρειτε την προσωπικη σας ευτυχια και σε ολους μας το 2011 να γινει μια χρονια με πολλα και καλα νεα και η αρχη του τελους της ασπονδης φιλης μας....
Χαμογελο, αισιοδοξια αγαπη και ελπιδα να σας συντροφευουν....
Αν θες να διορθώσεις τελίτσες στην μαγνητική... υπάρχει και το photoshop.
Εύχομαι σε όλους και στον κάθε έναν ξεχωριστά, να είστε υγιής και ευτυχισμένοι, και να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε!!!
Καλές γιορτές!!!
It's not easy to explain it
The effect she has on me
Make a dumb man talk and a blind man see
That sweet little mystery...
Και από μένα καλές γιορτές σε όλους!!!Ευχαριστώ για την 'παρέα' κ την συμπαράστασή σας διαβάζοντας σας αυτή την δύσκολη χρονιά που πέρασα...
Μακάρι το 2011 να είναι καλύτερο για όλους μας!!!! Καλή δύναμη σε όλους κ κυρίως ΥΓΕΙΑ το κατά δύναμιν!!