• ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #45413  από LL--MM
 Πέμ Δεκ 23, 2010 11:14 pm
ΑΜΗΝ!!!
 #45414  από βικυ
 Πέμ Δεκ 23, 2010 11:24 pm
Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα
 #45416  από litsa
 Πέμ Δεκ 23, 2010 11:41 pm
Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
ευχες.jpg
ευχες.jpg (73.16 KiB) Προβλήθηκε 692 φορές
 #45420  από soulla
 Παρ Δεκ 24, 2010 12:09 am
τελικά είναι άσχημες μερες οι γιορτές...μακάρη να μπορούσα να νοιώσω όλα όσα νοιωθει ένα παιδάκι που δεν έχει εγνοιες_που σίγουρα δεν είναι το δικό μου το παιδί δυστυχώς του χάρισα πολλά προβλήματα και δεν αλλάζει αυτό...
αρχη_μηνιά και αρχή-χρονια και αρχή_όμορφα χρόνια να ρθουν ξανά...νοιώθω ότι υπάρχει η ελπίδα αλλά τελικά ίσως και να φοβάμαι....ΕΓΏ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟς ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΣΚΠ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ...ΓΙΝΕΤΑΙ...ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΕΡΕς
 #45422  από litsa
 Παρ Δεκ 24, 2010 1:29 am
σουλοβιτσ... θα περάσουν γρήγορα αυτές οι μέρες...
ντε και καλά πρεπει να φαμε λεει πολύ ... να ντυθούμε .. χαχαχα
και να παμε σε συγγενεις..

αααααα!!!!!!!!!!! κομμένα αυτά... τόσο όσο...
θα φάμε ... και θα παμε βόλτα οπου θέλουμε και άν!!!!!!!!!

ναι να περάσουν γρήγορα, ήρεμα και καλά!!!!!!!

φιλια..
 #45430  από petros
 Παρ Δεκ 24, 2010 9:40 am
Ευχομαι σε ολους σας να βρειτε την προσωπικη σας ευτυχια και σε ολους μας το 2011 να γινει μια χρονια με πολλα και καλα νεα και η αρχη του τελους της ασπονδης φιλης μας....

Χαμογελο, αισιοδοξια αγαπη και ελπιδα να σας συντροφευουν....
 #45437  από maria E
 Παρ Δεκ 24, 2010 1:09 pm
Παιδακια μου,ευχομαι σε ολους μας μεσα απο την καρδια μου να περασουμε ομορφες γιορτες με ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ αγαπη!!!! :greetings-waveyellow:
 #45454  από petaloudas
 Παρ Δεκ 24, 2010 3:49 pm
Χρόνια πολλάαααααααα.... ωπ.. άκυρο..

Χρόνια καλάααααααααααααααα... :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

Εύχομαι σε όλους και στον κάθε έναν ξεχωριστά, να είστε υγιής και ευτυχισμένοι, και να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε!!! :romance-kisscheek:

Καλές γιορτές!!! :happy-bouncymulticolor:
 #45500  από Fotini
 Σάβ Δεκ 25, 2010 3:53 pm
Και από μένα καλές γιορτές σε όλους!!!Ευχαριστώ για την 'παρέα' κ την συμπαράστασή σας διαβάζοντας σας αυτή την δύσκολη χρονιά που πέρασα...
Μακάρι το 2011 να είναι καλύτερο για όλους μας!!!! Καλή δύναμη σε όλους κ κυρίως ΥΓΕΙΑ το κατά δύναμιν!!