• Εσείς θα ανοίγατε το θέμα ή όχι?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #42915  από kate2002
 Τρί Νοέμ 09, 2010 9:28 am
sou έγραψε:..... Στη χειρότερη, την ξαναστενεύουμε ρε αδερφέ!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :handgestures-salute:
 #42948  από Κατερίνα
 Τρί Νοέμ 09, 2010 2:34 pm
Πήγα λοιπόν και τι το ήθελα?Το μετάνιωσα!
η πιεσή μου είχε φτάσει στο κόκκινο και δεν είχα μπει
για εξέταση ακόμα!είδα και άκουσα πολλά απο τους γύρω!
εκτός του ότι είχαν χάσει το ιστορικό μου και καθόμουν και
ξαναέλεγα την ιστορία της με ms ζωής μου,
ο εξονυχιστικός κλινικός έλεγχος ήταν να κάνω κουτσό και να
παίρνω το δάχτυλο απο τη μύτη μου και να το ξαναβάζω!
φοβερό! "είσαι καλά" μου λέει! ναι αυτό το βλέπω κι εγώ...
τίποτα άλλο να δεις που δεν μπορώ να δω εγώ μήπως?
δεν ανέφερα τπτ για την επέμβαση και ορκίστηκα στον
εαυτό μου να μην ξαναπατήσω εκει!
"πες μου σε παρακαλω, τι κολπα σου κανουν" :laughing-rolling:
στον κλινικό έλεγχο εννοώ kate μου,αλλά όπως είδες ούτε τα
βασικά δεν μου κάνανε!! :violence-hammer:
της είπα οτι σταμάτησα τις ενέσεις και ακόμα θυμάμαι τον
τρόμο στα μάτια της!!
"μπορείς όποτε θες να τις ξαναξεκινήσεις"
"μα φυσικά γιατί όχι?πέρναγα τόσο ωραία και μου πρόσφεραν
τόσα πολλά" :obscene-hanged:
 #42954  από kate2002
 Τρί Νοέμ 09, 2010 4:31 pm
Eίπα κι εγω... τι κολπα κανουν εκει! αυτο το "τρελο" με τη μυτη κι εμενα μου τοκαναν! :obscene-buttmoon: κολοτουμπα δεν... :banana-dreads: μου ζητησαν, κι απορρω! :think:

να σας αναφερω οτι με ξανα-ξανα-ξανα πηραν τηλ. απο την εταιρια των ενεσεων που...εκανα.
-κ.Δ..., πως τα πατε με την θεραπεια σας;
-Μια χαρα, ολα καλα.!
-Συνεχιζετε κανονικα; Μήπως διακοψατε για καποιο λόγο;
-Οχι καλε, κανονικοτατα συνεχιζω. Μα γιατι ρωτατε; όλα πολυ καλα. ειμαι απολυτα ικανοποιημένη,Ευχαριστώ.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

ή να τογραφα στα ανεκδοτα;;; :techie-studyingbrown:
 #42961  από LL--MM
 Τρί Νοέμ 09, 2010 6:00 pm
LL--MM έγραψε:
sou έγραψε:
litsa έγραψε:τελικά ΚΑΙ οι γιατροί ειναι άνθρωποι...
Με την πολύ ευρεία έννοια του όρου, όμως... Δυστυχώς, εδώ, ούτε δέκα "διευρύνσεις Ζαμπόνι" δε μας φτάνουν... :cry:
Λιτσάκι μου χρυσό, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, καμιά φορά... Εκτός βέβαια άν εννοείς αυτο: :violence-stickwhack:
Εγω, βέβαια, θα προτιμούσα αυτό, αλλά πού... :romance-caress:
O ... που "με παρακολουθεί" τόσα χρόνια, σε δημόσιο νοσοκομείο: "Αυτά τα είπαμε*, σύρε στη Φεράρα άν επιμένεις...". Είτανε τόσο επιθετικός καθ' όλη την εξέταση και νευριασμένος, που αρχικά μου αρνήθηκε να γραψει τη συνταγή για το φάρμακο που μου έγραφε κανονικά, στελνοντάς με στον παθολόγο μου γι αυτό... Με τα πολλά, έδωσε τη συνταγή σε μια από τις γραμματείς...

*Προ εξαμήνου είχε αρνηθεί να με δεί, αλλά όταν τον ρώτησα στο διάδρομο άν είχε ακουστά το Ζαμπόνι απάντησε λακωνικά "Μόνο αρνητικά!" Ούτε να είχα πραγματικές μαντικές ικανότητες, καμιά φορά...

Δυστυχώς, το άν είναι άνθερωποι ή όχι, δεν μας αφορά, παρά όσο φέρονται ανθρώπινα σε μας και όχι "γενικώς και αορίστως..."