• Εσείς θα ανοίγατε το θέμα ή όχι?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #42860  από Κατερίνα
 Δευ Νοέμ 08, 2010 9:40 am
Καλημέρα!
αύριο είναι το προγραμματισμένο ραντεβού μου
στο Γενικό Κρατικό!Μου το είχανε κλείσει πριν απο έξι μήνες,
προ επέμβασης δηλαδή!Τότε ένας φοβερός,εκπληκτικός,σούπερ ντούπερ,
νευρολόγος στο άκουσμα του τρίπλεξ που ήθελα να κάνω με είχε ειρωνευτεί
και μου είπε:"πήγαινε,κάνε μια αγγειογραφεία και έλα,εδώ θα είμαι,να δούμε
τι θα σου βρούνε!?!"

και σας ρωτάω τώρα εγώ,να πάρω τα φιλμ της επέμβασης μαζί μου και
να του πω "να βρε καραγκιόζη τι μου βρήκανε,τρεις στενωμένες φλέβες,
η μία 70%,η άλλη 90% και η άζυγος 100%" ?εεεεεεε να τα πάω?
απο τη μία σκέφτομαι να μην πω τπτ γιατί θα με συγχήσουν,απο την
άλλη το θέλω τόσο μα τόσο πολύ! :violence-hammer: :violence-hammer:
 #42861  από soulla
 Δευ Νοέμ 08, 2010 9:46 am
κατερίνα μου εγω το είπα στον γιατρό μου...είμαστε μεγάλα παιδιά και νομίζω υπεύθυνοι για τις πράξεις μας....
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... 2F&h=0f11f
μακάρι πάντα να μπορώ να αποφασίζω εγώ για μένα ....
 #42864  από kate2002
 Δευ Νοέμ 08, 2010 10:29 am
katerina, ki egv to eipa, ston enαν απο τους δυο...
ο οποιος μου ειπε: "ααααααααα! σοβαρα βρε παιδι μου;;;;; παντως αυτος δεν ειναι λογος να σταματησεις τις ενεσεις!!!! ασχετο το ενα με το άλλο!!!"
στον αλλον, του νοσοκομειου, απλα δεν ξαναπηγα...
γνωμη μου, πες. :violence-uzi:

...και μετα πες μας :teasing-tease:
 #42873  από litsa
 Δευ Νοέμ 08, 2010 1:02 pm
:sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:

na to peisssssssssssssssssss
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #42879  από Κατερίνα
 Δευ Νοέμ 08, 2010 1:21 pm
Πριν λίγο με πήραν απο το νοσοκομείο και μου αλλάξαν το
ραντεβου για σήμερα το απόγευμα!Άρα το πιο πιθανό είναι να λείπει ο
καραγκιόζης και να τα πω στην Καραγεωργίου...δηλ θα χυθεί
λιγότερο αίμα! :laughing-rolling: :laughing-rolling:
μ'αυτήν δεν έχω πρόβλημα,ο άλλος ήταν εριστικός!
kate τι σου είπε ο άλλος στο νοσοκομείο?εγώ στον ιδιώτη δεν
έχω ξαναπατήσει!στο νοσοκομείο πάω
για να κάνουν τον κλινικό έλεγχο και να είμαι σίγουρη οτι όλα κομπλέ!
το βλέπω και μόνη μου οτι είναι λες και δεν είχα ποτέ ms,αλλά κάνουν
και κάτι άλλα κόλπα που δεν έχω καταλάβει γιατί τα κάνουν... :-D
σκέψου οτι στατιστικά θα είχα μπει τουλάχιστον δύο φορές για κορτιζόνη,για τι άλλο
για τα μάτια μου όπως πάντα,αλλά μετά την επέμβαση τίποτα απολύτως! :eusa-dance:
 #42882  από kate2002
 Δευ Νοέμ 08, 2010 1:47 pm
Λοιπον κατερινα...
πρωτα ειχα μιλησει στον ιδιωτη ντοκτορ. πρωτη αντιδραση θετικοτατη... "αν ειναι να νιωσεις καλυτερα, μη λες μετα πως θα μπορουσες να κανεις κατι αλλα δεν" κλπ.. μαλιστα επικοινωνισε αυτοπροσωπως για ντοπλερ φλεβων, μουδωσε και τα τηλ...
στο νοσοκομειο, ο μεγαλος ηταν καθετος: ειναι μαλακιες, δεν ισχυει τιποτα, παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους, κριμα οποιος τους πιστευει -περι χενφας... Ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ-ΕΓΛΗΜΑΤΙΑς του αιωνα ο Ζαμπονι, απο τις λιγες φορες που ακουσα κεφαλαια ΟΧΙ_ΠΟΤΕ_ΟΧΙ
η αλλη εκει, πανω κατω την ιδια, αλλα πιο ηπια αντιδραση. κανε τωρα τη θεραπεια σου, ψαξτο κι απο κει, αλλα μην ελπιζεις, ειναι μπαρουφες, δεν υπαρχει τιποτα σχετικο στην παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα...

στο νοσοκομειο εμενα ποτε δε μου εκαναν κολπα... :techie-studyingbrown:
παντα ελεγαν οχι, ξεκαθαρα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
πες μου σε παρακαλω, τι κολπα σου κανουν :pray: :think: :think:

επισης εχω να παω νοσοκομειο απο τον απριλη, και στον εξωτερικο γιατρο απο το μαη...

:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: αισθανομαι τελεια, οσο μπορω δηλ. με 3 μωρα παιδια, αντρα στην αποτοξινωση, δουλεια απο τα ξημερωματα και σπιτι... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #42890  από litsa
 Δευ Νοέμ 08, 2010 4:46 pm
τελικά ΚΑΙ οι γιατροί ειναι άνθρωποι...
χεχε χΕ!!!

φοβούνται την αλλαγή στην οικονομία της τσεπης τους και στην αλλαγή της θεραπείας που θα πρεπει να δώσουν!!!

καημένοι.... μήπως λέω μήπως χρειαζονται ψυχοθεραπεία για να το αντέξουν??????????
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #42901  από LL--MM
 Δευ Νοέμ 08, 2010 8:44 pm
sou έγραψε:
litsa έγραψε:τελικά ΚΑΙ οι γιατροί ειναι άνθρωποι...
Με την πολύ ευρεία έννοια του όρου, όμως... Δυστυχώς, εδώ, ούτε δέκα "διευρύνσεις Ζαμπόνι" δε μας φτάνουν... :cry:
Λιτσάκι μου χρυσό, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, καμιά φορά... Εκτός βέβαια άν εννοείς αυτο: :violence-stickwhack:
Εγω, βέβαια, θα προτιμούσα αυτό, αλλά πού... :romance-caress:
 #42913  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 09, 2010 8:26 am
Μίλησα με 3 νευρολόγους για το θέμα αυτό:

1ος) Πάρη, αυτά είναι βλακείες, δεν έχει αποδεικτεί τίποτα, και βουλωμένες να είναι οι σφαγίτιδες και η άζυγος, δε δημιουργείται πρόβλημα στον εγκέφαλο.

2ος) Ναι το έχω διαβάσει, καλύτερα να μιλήσεις με έναν αγγειοχειρουργό, γιατί αν το πράγμα είναι όντως έτσι, μιλάς με λάθος ειδικότητα.

3ος) Πάρη, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά. Δε μπορώ να σε αναγκάσω να συνεχίσεις τα φάρμακα, δε μπορώ να ξέρω αν όντως η ΣΚΠ είναι αυτοάνοση ή όχι, δε μπορώ να ξέρω αν η ιντερφερόνη θα σε έχει καλύτερα ή όχι.
Υποτίθεται ότι πάμε με αυτά που είναι πιο αποδεκτά, χωρίς αυτό να θεωρείται ευαγγέλιο.
Μίλα με έναν αγγειοχειρουργό, κάνε τη διάνοιξη και άμα δεις ότι τα συμπτώματα που έχεις, μειωθούν ή εξαφανιστούν, τότε μαζί σου εγώ.

Μίλησα και με 2 αγγειοχειρουργούς.

1ος) Κοίτα, μια διάνοιξη με καθετήρα, δεν είναι τίποτα το φοβερό και τρομερό. Είτε ο Ζαμπόνι έχει δίκιο είτε όχι, θα ανοικτούν οι φλέβες και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

2ος) Οι νευρολόγοι δε ξέρουν τι τους γίνεται. Κάνε τη διάνοιξη όσο πιο γρήγορα μπορείς, ενώ περπατάς ακόμα.

Τα σχόλια δικά σας, γιατί εγώ πραγματικά έμεινα speechless.