• Nευροανάδραση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #42291  από tasos n
 Τρί Οκτ 26, 2010 8:26 pm
γεια σας
εψαχνα μια τετοια συζητιση
Ο γιος μου (12ετων) εχει ημικρανιες και ξεκηνισε νευροαναδραση
εχει κανει 7 συνεδρειες
ημουν πολυ επιφιλακτικος με τη διαδικασια αλλά σαν να μου φενετε οτι τα πραγματα πανε καλά
ασφαλη συμπερασματα δεν εχω βγαλει ακομα
εαν τελικα εχει αποτελεσμα ειναι σωτηρια για πολλους ανθρωπους (ξερουν αυτοι που υποφερουν)
φιλια
 #42397  από kiriakidouchr
 Παρ Οκτ 29, 2010 11:00 am
tasos n έγραψε:γεια σας
εψαχνα μια τετοια συζητιση
Ο γιος μου (12ετων) εχει ημικρανιες και ξεκηνισε νευροαναδραση
εχει κανει 7 συνεδρειες
ημουν πολυ επιφιλακτικος με τη διαδικασια αλλά σαν να μου φενετε οτι τα πραγματα πανε καλά
ασφαλη συμπερασματα δεν εχω βγαλει ακομα
εαν τελικα εχει αποτελεσμα ειναι σωτηρια για πολλους ανθρωπους (ξερουν αυτοι που υποφερουν)
φιλια
Τασο μου καλημερα, δν συγκρινονται τα αποτελεσματα πραγματικα!!!
Καταρχην κατι το οποιο μου κανει φοβερη εντυπωση ειναι οτι δν κουραζομει καθολου κατι που στη σκπ ειναι πολυ συχνο φαινομενο.
Εχω να νοιωσω κουραση πολυ καιρο τωρα και επισης ημικρανιες 2 σε διαστημα τοσο μεγαλο??????
Ταυτοχρονα σκευτομαι διαφορετικα, πιο ΚΑΘΑΡΑ θα ελεγα και εχω συνεχως διαθεση να κανω πραγματα και οχι να ειμαι συνεχεια στο κρεβατι η σε μια καρεκλα γιατι νοιωθω κουραση.
Αυτο οπως εχετε καταλαβει και ολοι σας ειναι το ποιο σημαντικο για μενα γιατι ειχα χασει τη ζωη μου.
Ευχομαι να εχω και περισσοτερα θετικα να εχω να σας πω απλα ο λογος που δν γραφω ειναι να σιγουρευτω οτι ειναι απο τη νευροαναδραση και οχι εντυπωση μου.
Καλα εκανες και εγραψες το παιδακι σου :clap:
Θα το βοηθησει σε πολλα πραγματα και οχι μονο στις ημικρανιες :-D
Σε χαιρετω και ευχομαι οτι καλυτερο :happy-cheerleadersmileygirl: