• Nευροανάδραση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39680  από kiriakidouchr
 Τρί Σεπ 21, 2010 11:25 pm
Καλησπερα σας και ευχομαι τα νεα μου να ειναι καλα για ολους μας!!!!!!!!!!
Επισκευτηκα σημερα μια κλινικη η οποια ασχοληται αποκλειστικα με τα νευρα και τον εγκεφαλο.
Παρακατω σας παραθετω το link της σελιδας της εταιριας και οτιδηποτε πληροφοριες θελετε θα σας ενημερωσω διοτι δν ξερω απο που να αρχισω!!!!
Να σας πω οτι εκλεισα ηδη ραντεβου για εγκεφαλογραφημα και θα σας ενημερωνω σχετικα.
Σας φιλω :eusa-dance:
 #39682  από Νικος
 Τρί Σεπ 21, 2010 11:43 pm
Γεια σου Κυριακή :greetings-waveyellow:
και οι νευρολόγοι (οι πραγματικοί όχι οι νευρολόγοι-ψυχίατροι) με τα νευρά και τον εγκέφαλο ασχολούνται
Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως ειδικά αν είναι και ερευνητικό κέντρο

το :text-link: ξέχασες ερωτευμένη είσαι?
 #39686  από kiriakidouchr
 Τρί Σεπ 21, 2010 11:57 pm
Νικος έγραψε:Γεια σου Κυριακή :greetings-waveyellow:
και οι νευρολόγοι (οι πραγματικοί όχι οι νευρολόγοι-ψυχίατροι) με τα νευρά και τον εγκέφαλο ασχολούνται
Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως ειδικά αν είναι και ερευνητικό κέντρο

το :text-link: ξέχασες ερωτευμένη είσαι?
Α πα πα καλαααααααα, ναι μην δινεις σημασια,αχαχαχαχαχα!!!!
Μακαρι να ημουν ερωτευμενη Νικο μου οχι δν ειμαι!!!
Λοιπον το Link einai ειναι:http://www.neuroanadrasis.com/
Ζηταω συγνωμη :?
Εντωμεταξυ με το οτι ασχολουνται με νευρα και εγκεφαλο εννοουσα οτι δν εχουν καποιον αλλον αποτερο σκοπο καταλαβες?
Σιγουρα οι νευρολογοι ασχολουνται με τη παθηση μας αλλα πραγματικα διαβασε λιγο το site και θα καταλαβεις πιστευω περισσοτερα!!!!
Φιλακια
 #39688  από Νικος
 Τετ Σεπ 22, 2010 12:01 am
kiriakidouchr έγραψε: διαβασε λιγο το site και θα καταλαβεις πιστευω περισσοτερα!!!!
Φιλακια
okiiiiiii ;)
 #39734  από κωστας
 Τετ Σεπ 22, 2010 12:03 pm
kiriakidouchr έγραψε:Καλησπερα σας και ευχομαι τα νεα μου να ειναι καλα για ολους μας!!!!!!!!!!
Επισκευτηκα σημερα μια κλινικη η οποια ασχοληται αποκλειστικα με τα νευρα και τον εγκεφαλο.
Παρακατω σας παραθετω το link της σελιδας της εταιριας και οτιδηποτε πληροφοριες θελετε θα σας ενημερωσω διοτι δν ξερω απο που να αρχισω!!!!
Να σας πω οτι εκλεισα ηδη ραντεβου για εγκεφαλογραφημα και θα σας ενημερωνω σχετικα.
Σας φιλω :eusa-dance:
καλημερα κυριακη!πολυ ενδιαφερον ειναι αυτο το θεμα αλλα απ'οτι καταλαβα δεν μπορει να βοηθησει αν εχεις κηνιτικα προβλημα,μπορει να βοηθησει καποιες διαταραχες αν εχεις υπνου,συγκεντρωσης η ισως και καταθλιψη!πρωτη φορα το ακουσα τον ορο νευροαναδραση!εσυ για ποιο λογο θα πας?εχεις ενημερωθει σχετικα?αν εχεις καμια πληροφορια θα ηθελα να την μαθω ευχαριστω και να'σαι καλα!
 #39813  από kiriakidouchr
 Τετ Σεπ 22, 2010 5:42 pm
Κωστα μου καλησπερα!!!
Λοιπόν καταρχην ονομαζομαι Χρυσάνθη, δν φταιτε εσεις εγω φταιω απλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους χαχαχαχαχα!!!!!
Λοιπον καλο μου.....η κοπελα που ολως τυχαια μου αναφερε την κλινικη αυτη μου ειπε οτι η ειχε ατομο παραλυτο και το πηγε στη κλινικη αυτη και το πηγε εκει.
Εχοντας λοιπον εγω σελιδα για τη σκληρυνση στο facebook πηρε το θαρρος χωρις να με ξερει και μου εστειλε.
Εγω φυσικα ετρεξα κατευθειαν και πηγα να μαθω διοτι απο τη σελιδα δν καταλαβα και πολλα και η ενημερωση που πηρα ειναι η εξης:
Οι ανθρωποι αυτοι και το μηχανημα που εχουν σε βοηθανε να εξασκησεις οτι νευρο δν εχει καταστραφει να λειτουργησει και παλι και σου φερνουν την λειτουργια του εγκεφαλου σου σε μια ισσοροπια.Ταυτοχρονα καταπολεμουν το αγχος και και τα παρεμφερει του!
Ασχολουνται και με πολλες περιπτωσεις ατομων που πασχουν απο σκληρυνση.
Κοιταξε εγω θα το δοκιμασω και φυσικα θα ενημερωνω και εσας.
Αυριο εχω ραντεβου για εγκεφαλογραφημα προκειμενου να διαπιστωθει αρχικα που ακριβως αντιμετωπιζεται το μεγαλυτερο προβλημα με εμενα.
Κατοπιν θα αρχισω τις συνεδριες.
Ελπιζω να ημουν κατανοητικη Κωστα μου και να σε βοηθησα!!!
Οτι αλλο χρειαστεις μου λες φυσικα.
 #39816  από Νικος
 Τετ Σεπ 22, 2010 7:26 pm
Ξανά γεια Χρυσανθη
να ξεκινήσω λέγοντας ότι η ματιά σου είναι πολύ φρέσκια κάτι σαν οξυγόνο ένα πράγμα :text-thankyouyellow: for that

και τώρα ετοιμάσου για ένα τεράστιο post

μου κίνησε το ενφιαφέρον χτες και είπα να το κοιτάξω λίγο ποιο προσεκτικά το θέμα, έμαθα ταυτόχρονα μερικά πολύ ωραία πράγματα

Η Nευροανάδραση ασχολείται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα σχετικά χαμηλών συχνοτήτων που παράγει ο εγκέφαλος μας 12 με 15 Hz

Ο αμερικάνικος FDA έχει εγκρίνει την συγκεκριμένη τεχνική ως θεραπεία για Χρόνια Κατάθλιψη
ταυτόχρονα έχουν κάνει πάρα πολύ μελέτη και στον αυτισμό, σε διαταραχές της προσοχής, επιληπτικών κρίσεων και εδώ είναι το ενδιαφέρον :
Στις ημικρανίες

Επίσης τα ατομα φαίνονται σοβαροί επιστήμονες, μου άρεσε πάρα πολύ που σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη του Dr. Barry Sterman, η συνεργάτης του τονίζει :
and again i want to say that i am a psychiatryst not a neurologist
=
και να ξαναπώ πως είμαι ψυχολόγος όχι νευρολόγος
μου αρέσουν τα ατομα που κάνουν focus στον τομέα τους και δεν το παίζουν ελβετικός σουγιάς
Η συνέντευξη είναι εδώ 40λεπτη? αν αντέξεις να την ακούσεις, η συγκεκριμένη κλινική πιστεύω έχει αρκετά να προσφέρει πάντα προσωπική άποψη

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικος την Κυρ Οκτ 10, 2010 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #39837  από chryssa
 Τετ Σεπ 22, 2010 11:12 pm
Χρυσανθη :greetings-waveyellow:
:text-thankyouyellow: για τα λιγα λεπτα χαρας που μου προσφερες !!!
ονειρευτηκα.....τα αυτονοητα.....
μακαρι να ειναι ......λιγο αληθινα οσα λενε :pray: .....περιμενω νεα σου
 #39939  από κωστας
 Πέμ Σεπ 23, 2010 10:20 am
να'σαι καλα χρυσανθη ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!!!
 #39949  από kiriakidouchr
 Πέμ Σεπ 23, 2010 10:59 am
Νικο μου χαιρομαι παρα πολυ που σε ενδιεφερε το θεμα και ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Παιδια δν μπορειτε να φανταστητε!!!!!Εγω γενικοτερα κιολας υποφερω απο ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ και που λεει ο λογος μονο αυτο να φτιαξει και η ψιλοκαταθλιψουλα που εχω ......... θα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!
Πραγματικα οταν βγηκα απο εκει μεσα και κατεβηκα κατω απο τη μια γελαγα και απο την αλλη ξεσπασα στα κλαμματα :confusion-seeingstars:
Σημερα θα παω να κανω το ηλεκτροεγκεφαλογραφημα για να δουμε τα ατιμα τα νευρακια μου!!
Σιγουρα θα σας ενημερωνω για το καθε τι!
Απλα πραγματικα με συγκινησε το γεγονος οτι δν υπαρχει ουτε ληψη φαρμακων, ουτε καποια επεμβαση, βεβαια σου ξεκαθαριζουν οτι δν ειναι και η θεραπεια για τη σκπ αλλα σιγουρα σου εγγυουντε μια καλυτερη ποιοτητα ζωης που θα βοηθησει πολυ!!!!!!
Λοιπον σας ζαλησα..............!!!!!!!!!1
Εγω πανω απο ολα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εισαστε κοντα μου :bow-yellow:
Φιλακια πολλα!!!!! :eusa-dance: