• ΑΥΠΝΙΕΣ-ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #40395  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 27, 2010 4:42 pm
Κώστα, η γυναίκα σου είμαι, για μένα είπες οτι ροχαλίζω βρε ακαμάτη; :violence-hammer:

ΣΗΜ. Ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας. Συμβαίνουν σε όλα τα αρσενικά!!!
 #40399  από FANTOMAS
 Δευ Σεπ 27, 2010 5:08 pm
Τώρα θα πω κάτι με πάσα επιφύλαξη , αλλα νομίζω οτι μετά τον Ιούνιο όπου και έκανα την επέμβαση (ΧΕΝΦΑ) βελτιώθηκε ο ύπνος μου κατά πολλή και τα Stilnox 10mgr τα έχω πλέον στο κομοδίνο μου για ψυχολογικούς λόγους.
 #40402  από Π.Μ79
 Δευ Σεπ 27, 2010 6:18 pm
Πίστευα ότι ήμουν ψυχάκιας όταν με έπαιρνε ο ύπνος στο MRI :lol:

Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι μόνος μου και ότι δεν πάω εγώ ανάποδα στο δρόμο. :-D

Από ύπνο μια χαρά τα πάω. Έχω βουλωμένες σφαγίτιδες που μου προκαλούν ένα σωρό συμπτώματα, αλλά δε τους επέτρεψα να μου διαταράξουν τον ύπνο. :-D
 #40413  από Νικος
 Δευ Σεπ 27, 2010 9:25 pm
Απο που το ξεθαξατε αυτο το topic παίδες?
Ανησυχώ πρέπει όπως και δηποτε να ανανεώσουμε λίγο την ύλη
ωραίο thread πάντως ήταν, κυλούσε η κουβέντα σφαίρα
Θωμά και Πάρη σας έχω μια πρόταση, να πάρουμε ένα μηχανιμα MRI στα 3
την ΔΕΗ μόνο ποιος θα την πληρώνει?????????
 #40417  από katerina76s
 Δευ Σεπ 27, 2010 10:37 pm
παιδια και εγω κοιμαμαι στην μαγνητικη...η νοσοκομα ανησυχουσε μηπως φοβαμαι και εγω ειχα ριξει κατι υπνους..με ξυπνησε...
 #40420  από Genovefa®
 Δευ Σεπ 27, 2010 11:15 pm
εγω εχω παντα κλειστα τα ματια αλλα δεν τα καταφερα ποτε να κοιμηθω...
Εκτος μαγνητικου ομως απλα ακουμπαω μαξιλαρι...
 #40421  από passenger
 Δευ Σεπ 27, 2010 11:34 pm
Τελικα ειμαστε πολοι που :sleeping-yellow: στην μαγνητικη...
Εγω εκανα ασκησεις χαλαρωσης για το ψαροτουφεκο οταν εκανα μαγνητικη, και με πηρε ο υπνος. Απο τοτε το εφαρμοζω παντα.Δυστηχως παντα κανω θωρακα , αυχενα και εγκεφαλο. (πολυυυυ ωρα μεσα).Το σπαστικο ειναι οτι με ξυπναει ο νοσοκομος για το σκιαγραφικο
 #40425  από litsa
 Δευ Σεπ 27, 2010 11:51 pm
καλά !!!
εγώ στην αρχη το βίωσα παρα πολύ άσχημα!!!
ειχα φοβηθεί πάρα πολύ και κυρίως αγχωθεί απο ενα βλαμένο νοσηλευτή!!!!!!!!!
μην κουνιέσαι μην αναπνέεις .. .
αστα να πανε
ε ...στην συνέχεια ..έμαθα...

αλλά να κοιμηθώ??? μπα δεν το βλέπω
χαχαχαχαχα
που θα παει θα γινει και αυτό.. ελπιζω βεβαια να μην ξανακάνω μαγνητική...
όνειρο θερινής νυκτός...
 #40466  από κωστας
 Τρί Σεπ 28, 2010 12:40 pm
Γιάννης έγραψε:Κώστα, η γυναίκα σου είμαι, για μένα είπες οτι ροχαλίζω βρε ακαμάτη; :violence-hammer:

ΣΗΜ. Ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας. Συμβαίνουν σε όλα τα αρσενικά!!!

χαχαχα!γιαννη μετα την επεμβαση ευτυχως κοιμαμαι κονονικα βεβαια επειδη καθε βραδυ επαιζα μπουνιες με την γυναικα μου λογω ροχαλητου την εδιωξα και κοιμαται στον καναπε(ευτυχως που δεν χωραω γιατι θα κοιμομουν εγω στον καναπε)!σχετικα μεο τον τομογραφο που αναφερετε σκεφτομαι να μην ξανακανω μαγνητικη δεν ξανα μπαινω σε τετοιο φερετρο!
 #40481  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 28, 2010 2:31 pm
Αχ... Με τον ύπνο έχω πάρει κι εγώ διαζύγιο... Σπάνια τον απολαμβάνω πραγματικά...
Ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να με αποσυντονίσει και το μάτι γαρίδα!! Τις προάλλες άκουγα έναν ενοχλητικό θόρυβο και δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, έτσι σηκώθηκα να διερευνήσω και βρήκα από που προερχόταν!! Από το ρολόι που ήταν 2 δωμάτια πέρα!! :lol:
Μόλις έβγαλα τις μπαταρίες ήταν σίγουρα πιο εύκολο να αποκοιμηθώ...
Σε γενικές γραμμές, παλεύω μέχρι να με πάρει ο ύπνος και άμα με πάρει, τότε σα να πέφτω σε κώμα... 3 ξυπνητηρια βάζω κι αν ακούσω έστω κι ένα, θα 'ναι θαύμα!! :lol:
Ευτυχώς, με ξυπνάνε τα ανθρώπινα ρολόγια και πάντα θα πετάγομαι και θα πιάνω την καρδιά μου παραπονούμενη γιατί με ξύπνησαν τόσο "βίαια"!! :lol: :lol: