• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #39773  από jou
 Τετ Σεπ 22, 2010 2:48 pm
Καλησπέρα σε όλους σας. Πήρα και εγώ την μεγάλη απόφαση...
Αφού έκανα το Triplex το οποίο σας παραθέτω...

Εκ της διερεύνησης Doppler στις διάφορες θέσεις δεν αναγνωρίζεται σύνδρομο ανεπάρκειας των σφαγίτιδων φλεβών οι οποίες επανελέγχονται φυσιολογικές και με φυσιολογικά φάσματα ροής χωρίς την αναγνώριση παλινδρόμησης.
Αναγνωρίζεται όμως στις εκφύσεις αμφοτέρων των σφαγίτιδων η παρουσία μεμβρανών άμφω που πιθανών δημιουργούν φαινόμενο βαλβίδας ιδιαιτέρως σε 45 ύπτια και καθήμενη θέση όπου αυξάνονται οι ταχύτητες ροής και αναγνωρίζεται μετρίου βαθμού συμφόρηση.

Έκλεισα για την δευτέρα ραντεβού για την "διάνοιξη" των φλεβών που προφανώς παρουσιάζουν πρόβλημα.

Τα συναισθήματα μου μπερδεμένα αλλά είμαι βέβαιη ότι ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι η διαδικασία αλλά ξέρω ότι κάνω το ΣΩΣΤΟ.
Θα σας ενημερώσω σύντομα για τα αποτελέσματα.
Να είστε και να περνάτε όλοι καλά... :greetings-waveyellow:
 #39775  από giannis
 Τετ Σεπ 22, 2010 2:57 pm
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Με υγεία. Έχεις τις ευχές μου ολόψυχα. Είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε super και μετά θα χαιρόμαστε όλοι. :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner:
 #39777  από κωστας
 Τετ Σεπ 22, 2010 3:08 pm
jou η διαδικασια που αναφερεις δεν ειναι τιποτα,ουτε πονας ουτε ταλαιπωρησε γι'αυτο μην αγχωνεσαι καλη συνεχεια να εχεις ολα θα πανε καλα!!!
 #39784  από βικυ
 Τετ Σεπ 22, 2010 4:15 pm
Good luck!
 #39819  από Π.Μ79
 Τετ Σεπ 22, 2010 7:53 pm
Να'μαι και γω: :-D

Διάγνωση: Μάιος 2010.

Συμπτώματα: Ζαλάδες, πονοκεφάλοι, λαβυρινθικά συμπτώματα, βουητό στα αυτιά, άπειρη κόπωση.

19/09/2010: Triplex σφαγίτιδων φλεβών.

Αποτέλεσμα: Συμφόρηση με στοιχεία τοιχωματικής παλινδρόμησης αμφοτερόπλευρα μα κυρίως δεξιά που ελέγχεται και μείωση διατομής αγγείου και μεγαλύτερες ταχύτητες ροής. Στις εκφύσεις των σφαγίτιδων, αναγνωρίζεται η παρουσία ψευδομεμβρανών.
Αντίδραση Valsava: Θετική.
Έντονος στροβιλισμός στις βάσεις των σφαγίτιδων.
Συνιστάται έλεγχος με αγγειογραφία στις σφαγίτιδες και την άζυγο φλέβα.

Παλεύω να κλείσω ραντεβού στο Αττικό Νοσοκομείο, να πάω για τη διάνοιξη.

Η αλήθεια είναι ότι, ανυπομονώ να ξεφορτωθώ τις ζαλάδες και τους πονοκεφάλους και αυτό το απαίσιο βουητό στα αυτιά.
Η επέμβαση δε με αγχώνει καθόλου, γιατί αφενός έχω κάνει πολλά χειρουργεία στη ζωή μου αφετέρου βλέπω τις δικές σας εμπειρίες και κανείς δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα (πόνο, επιπλοκές κλπ).

Εύχομαι να γίνει γρήγορα απλά.

Επίσης εύχομαι καλό κουράγιο σε όλες/όλους μας :)
 #39821  από FANTOMAS
 Τετ Σεπ 22, 2010 7:59 pm
Αυτά βλέπουν οι συνταγογράφοι μας και αγχώνονται καλή απελευθέρωση παιδιά :banana-angel:
 #39826  από maria2
 Τετ Σεπ 22, 2010 8:34 pm
paidia na rotiso
posoi apo sas pou exete kanei tin epemvasi exete dei diafora kai na krateisai.
ego pou tin ekana vlepo pos ola einai mia xara alla uparxoun ores pou me pianoun auta pou eixan fugei,den xero ti ginetai.......
 #39828  από tas
 Τετ Σεπ 22, 2010 9:03 pm
jou μη φοβάσαι την επέμβαση,είναι .............μια βόλτα στο πάρκο,όπως κάποιος έχει ξαναγράψει.
Καλή επιτυχία. :greetings-waveyellow:
 #39829  από kate2002
 Τετ Σεπ 22, 2010 9:35 pm
παιδια ολα να πανε καλα! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #40041  από FANTOMAS
 Πέμ Σεπ 23, 2010 3:45 pm
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ η επέμβαση για την ΧΕΝΦΑ είχε κάτι το μεμπτό ή το ύποπτο υπήρχε περίπτωση να την έγκρινε μια ιδιωτική ασφαλιστική όπως έγινε με εμένα ?????

Αυτές ψάχνουν τα ΠΑΝΤΑ για να κόψουν χρήματα αλλά εδώ ούτε ευρώ δεν μου έκοψαν
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 41