Καλησπέρα σε όλους σας. Πήρα και εγώ την μεγάλη απόφαση...
Αφού έκανα το Triplex το οποίο σας παραθέτω...
Εκ της διερεύνησης Doppler στις διάφορες θέσεις δεν αναγνωρίζεται σύνδρομο ανεπάρκειας των σφαγίτιδων φλεβών οι οποίες επανελέγχονται φυσιολογικές και με φυσιολογικά φάσματα ροής χωρίς την αναγνώριση παλινδρόμησης.
Αναγνωρίζεται όμως στις εκφύσεις αμφοτέρων των σφαγίτιδων η παρουσία μεμβρανών άμφω που πιθανών δημιουργούν φαινόμενο βαλβίδας ιδιαιτέρως σε 45 ύπτια και καθήμενη θέση όπου αυξάνονται οι ταχύτητες ροής και αναγνωρίζεται μετρίου βαθμού συμφόρηση.
Έκλεισα για την δευτέρα ραντεβού για την "διάνοιξη" των φλεβών που προφανώς παρουσιάζουν πρόβλημα.
Τα συναισθήματα μου μπερδεμένα αλλά είμαι βέβαιη ότι ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι η διαδικασία αλλά ξέρω ότι κάνω το ΣΩΣΤΟ.
Θα σας ενημερώσω σύντομα για τα αποτελέσματα.
Να είστε και να περνάτε όλοι καλά...
Αφού έκανα το Triplex το οποίο σας παραθέτω...
Εκ της διερεύνησης Doppler στις διάφορες θέσεις δεν αναγνωρίζεται σύνδρομο ανεπάρκειας των σφαγίτιδων φλεβών οι οποίες επανελέγχονται φυσιολογικές και με φυσιολογικά φάσματα ροής χωρίς την αναγνώριση παλινδρόμησης.
Αναγνωρίζεται όμως στις εκφύσεις αμφοτέρων των σφαγίτιδων η παρουσία μεμβρανών άμφω που πιθανών δημιουργούν φαινόμενο βαλβίδας ιδιαιτέρως σε 45 ύπτια και καθήμενη θέση όπου αυξάνονται οι ταχύτητες ροής και αναγνωρίζεται μετρίου βαθμού συμφόρηση.
Έκλεισα για την δευτέρα ραντεβού για την "διάνοιξη" των φλεβών που προφανώς παρουσιάζουν πρόβλημα.
Τα συναισθήματα μου μπερδεμένα αλλά είμαι βέβαιη ότι ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι η διαδικασία αλλά ξέρω ότι κάνω το ΣΩΣΤΟ.
Θα σας ενημερώσω σύντομα για τα αποτελέσματα.
Να είστε και να περνάτε όλοι καλά...