• Emotion Pictures

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #38663  από geor.gia
 Κυρ Σεπ 12, 2010 11:28 am
LL--MM έγραψε:Συγγνώμη, παιδιά, αλλά γιατί να παμε εκεί;;; Ο τόπος είναι γεμάτος καφενεία... Και μάλιστα, αυτό τον καιρό στην Αθηνα, στην Ιπποκράτους χαμηλα, ο Χόντος άνοιξε, επί τέλους, "ρουφ-γκάρντεν" πολύ προσβάσιμο...

Κατά τ'άλλα, και τα περί καφέ φαίνονται εφικτά, πείτε ημερομηνίες... Κατά προτίμηση, αυτή τη βδομάδα, να είμαι στην Αθήνα...
κατ αρχην να διευκρινισω οτι ουτε εμενα με ενδιαφερει να δω τα της εκδηλωσης ιδιαιτερα. (εχω ενα αναλογο σκεπτικο με εσας. ισως οχι το σκληρο αλλα εχω... την κεντρικη ιδεα του ποστ απο οτι ειδα τη συλλαβατε :)

ενα μερος πολυ προσβασιμο οπως λεει η LL-MM ειναι μια καλη προταση για τους πιο πολλους φανταζομαι...

διαθεση να υπαρξει και να ειναι σε μερα που μπορουμε οι πιο πολλοι. πχ μια κυριακη και περιπου κατα τις 12 π.χ.

ριξτε ιδεες και χαμογελα.....

διαθεση να υπαρχει πρωτα και πανω απο ολα......
 #38669  από LL--MM
 Κυρ Σεπ 12, 2010 11:42 am
geor.gia έγραψε:
LL--MM έγραψε:Συγγνώμη, παιδιά, αλλά γιατί να παμε εκεί;;; Ο τόπος είναι γεμάτος καφενεία... Και μάλιστα, αυτό τον καιρό στην Αθηνα, στην Ιπποκράτους χαμηλα, ο Χόντος άνοιξε, επί τέλους, "ρουφ-γκάρντεν" πολύ προσβάσιμο...

Κατά τ'άλλα, και τα περί καφέ φαίνονται εφικτά, πείτε ημερομηνίες... Κατά προτίμηση, αυτή τη βδομάδα, να είμαι στην Αθήνα...
κατ αρχην να διευκρινισω οτι ουτε εμενα με ενδιαφερει να δω τα της εκδηλωσης ιδιαιτερα. (εχω ενα αναλογο σκεπτικο με εσας. ισως οχι το σκληρο αλλα εχω... την κεντρικη ιδεα του ποστ απο οτι ειδα τη συλλαβατε :)

ενα μερος πολυ προσβασιμο οπως λεει η LL-MM ειναι μια καλη προταση για τους πιο πολλους φανταζομαι...

διαθεση να υπαρξει και να ειναι σε μερα που μπορουμε οι πιο πολλοι. πχ μια κυριακη και περιπου κατα τις 12 π.χ.

ριξτε ιδεες και χαμογελα.....

διαθεση να υπαρχει πρωτα και πανω απο ολα......
Δυστυχώς, το συγκεκριμμένο, καθ'ότι μαγαζί, είναι κλειστο τις κυριακές... Και δεν ξέρω και αν πουλάνε και το άρωμα του ανωτέρω κούκλου... Δεν ήξερα ότι επιδιδόταν σε τέτοιες επιχειρήσεις, όταν άνοιξα τη wikipedia να τον βρώ... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Σεπ 12, 2010 11:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #38671  από geor.gia
 Κυρ Σεπ 12, 2010 11:44 am
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ καλα λες!!!!!! σορυ. λοιπον η επιλογη δικια σας... εγω μονο τα μαγαζια γυρω απο το ελενα ξερω ετσι κ αλλιως..... :oops:
 #38812  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 13, 2010 6:07 pm
Πρώτα απ' όλα συντρόφισσες και σύντροφοι να πω τη γνώμη μου. Κατάπτυστοι οι διάφοροι λεφτάδες (απο σόι) και νεόπλουτοι που για να προβάλλουν τις απαίσιες σοβαντισμένες μουράκλες τους επιδίδονται σε αγαθοεργίες, φιλευσπλαχνίες, αναπηροχοροεσπερίδες και άλλες μ@λ@κίες. Αν στόχος κάτι τέτοιων δήθεν συμπονετικών εκδηλώσεων είναι η αυτοπροβολή χέσε μέσα. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να παραγνωρίσω την ευεργετική επίδραση που έχει στην υγεία (σωματική και ψυχική) κάποιων ανθρώπων με αναπηρία, η ενασχόλησή τους με πρωταθλητισμό ο οποίος δυστυχώς απο αρχαιοτάτων ετών έχει ανάγκη απο σπόνσορες. Το θέμα νομίζω οτι είναι μεγάλο και επιπόλαιοι αφορισμοί δεν βοηθάνε.
Με τη συνάντηση αναπήρων παίδων και κορασίδων τι έγινε; Κανονίστηκε τίποτα ή το θέμα έχει μεταφερθεί στο chat; Παρακαλώ εάν κανονιστεί κάτι ενημερώστε και εμάς τους τσοπάνηδες γιατί μέχρι να καταλάβουμε πως μπαίνεις σε chat (τρομάρα μας) θα έχουν γίνει οι επόμενοι Ολυμπιακοί (και παραολυμπιακοί) Αγώνες στην Αθήνα. :text-thankyouyellow:
 #38821  από geor.gia
 Δευ Σεπ 13, 2010 6:51 pm
Γιαννη δεν κανονιστηκε τιποτα. και οτι κανονιστει θα ειναι εκει που θα μπορει να δει πας ενδιαφερομενος (οποιουδηποτε επαγγελματος :teasing-tease: ... εμας δε μας νοιαζει το επαγγελμα αλλωστε... η καλη παρεα μας νοιαζει φιλτατε :-D )

λοιπον αυτο με το ελενα ηταν γιατι εκει εκανα τα παιδια μου και ξερω μονο εκεινη την περιοχη και οχι και πολυ καλα μαλιστα. ετσι για να εξηγουμαι αυτο. απο κει και μετα προτεινετε και κανονιζουμε. και ολοι οι νεοπλουτοι ας κανουνε βουτιες ...μην πω τιποτα αλλο 8-)
 #38823  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 13, 2010 7:06 pm
Κανένας έμπειρος απο διοργάνωση τέτοιων συναθροίσεων;