• Emotion Pictures

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #38573  από geor.gia
 Σάβ Σεπ 11, 2010 8:47 am
δε ξερω αν το γνωριζε κανεις απο εδω... εγω το ειδα στην τηλεοραση να το διαφημιζουν και τελικα φαινεται ενδοαφερον

παραθετω το λινκ

http://www.google.com/hostednews/epa/ar ... SCVxbQ_mkA

:) :greetings-waveyellow:
 #38592  από geor.gia
 Σάβ Σεπ 11, 2010 12:44 pm
εγω παντως δε το ειπα για κακο... απλα θεωρησα οτι ισως καποιος ενδιαφερεται να παει (και για να ειμαι ακομα πιο ειλικρινης... ) σκεφτηκα οτι ισως ηταν ενα μικρο κινητρο να συναντιομασταν ολοι μαζι και ας μην πηγαιναμε εκει...

συγνωμη αν εκανα λαθος
 #38613  από chryssa
 Σάβ Σεπ 11, 2010 3:33 pm
:greetings-waveyellow:

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον sou .........μου αρεσει ομως και η σκεψη της geor.gia
σκεφτηκα οτι ισως ηταν ενα μικρο κινητρο να συναντιομασταν ολοι μαζι και ας μην πηγαιναμε εκει..

:think: :think: τι λετε ; :roll:
 #38615  από Π.Μ79
 Σάβ Σεπ 11, 2010 3:43 pm
Ένας ωραίος καφές, παραμένει πάντα ένας ωραίος καφές. :-D

Οπότε, επειδή και μένα δε μ'αρέσουν οι στημένες εκδηλώσεις, καλύτερα να βρούμε μια καλή αφορμή να τα πούμε και από κοντά, να κράξουμε γενικώς τα κακώς έχοντα, αλλά και να συζητήσουμε διάφορα άλλα πράγματα.

Δεν είμαστε απλά ασθενείς με σκπ, είμαστε πάνω απ'όλα άνθρωποι με ενδιαφέροντα, με τα καλά και τα κακά μας και δε χρειαζόμαστε την Βαρδινογιάννη και την κάθε κυρά και κύριο της υψηλής τάξης να μας ''λυπούνται''.
 #38617  από Isolexion
 Σάβ Σεπ 11, 2010 4:24 pm
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαφωνώ με την georgia. Πάντα κάτι με χάλαγε με τους special olympics, ίσως επειδή με χαλάνε οι Ολυμπιακοί αγώνες γενικότερα!!!

Αλλά μιας και ανοίκω στους μη πάσχοντες θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχουν και άλλα συναισθήματα εκτος απο την λύπηση, όπως είναι η αγάπη.
Δεν αναφέρομαι στις καλοστεκούμενες 60άρες, μιλάω για αυτούς που πραγματικά νοιάζονται...
 #38621  από kate2002
 Σάβ Σεπ 11, 2010 4:43 pm
sou έγραψε:Μα ποιος είπε ότι είναι κακό;
...Ίσως γιατί μου θυμίζουν τη χοντρή κυρία, δημόσιο υπάλληλο στο μητρώο της εφορίας, που αρέσκεται να πηγαίνει σε τέτοιες, ίσως για να δείχνει τη νέα της τσάντα. Εεεεεε ...από καλλιτεχνική ανησυχία, εννοούσα.
σταυρο, δεν ειναι οοοοοοολοι οι εφοριακοι ετσι :character-oldtimer:
ουτε και οι δημοσιοι υπαλληλοι γενικοτερα :handgestures-salute:
 #38632  από Νικος
 Σάβ Σεπ 11, 2010 5:37 pm
Ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον :!:
Ένα ντοκιμαντέρ που θα άφορα τις ζωές πραγματικών ανθρώπων
θα το δω οπωσδήποτε
:text-goodpost:
 #38640  από chryssa
 Σάβ Σεπ 11, 2010 9:09 pm
:obscene-smokingpimp: :angry-tappingfoot:ενα μικρο κινητρο να συναντιομασταν ολοι μαζι μην....αλλαζετε το θεμα.... :sad-pacing: :mrgreen:

geor-gia αναλαμβανεις προεδρος συντονιστικης επιτροπης ;; :character-oldtimer:
εγω σε ψηφιζω :clap: :clap: :clap:
βγαλε ανακοινωση :techie-typing: :text-callme: και φυγαμε :auto-driving: η πιο σωστα... καθομαστε για καφε face to face :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
την ωρα του καφε αναλυουμε τα της εκδηλωσης ...ολες οι αποψεις δεκτες :handgestures-salute:
 #38642  από Νικος
 Σάβ Σεπ 11, 2010 10:25 pm
Ελπίζω μόνο να έχει περισσότερο να κάνει με την ζωή των ατόμων με ALS
πάρα με καλητεχνικές ανησυχίες και φωτο-ρυθμικά σόου :banana-rainbow:
γεια σου χρύσσα :greetings-waveyellow:
 #38643  από LL--MM
 Σάβ Σεπ 11, 2010 10:30 pm
Συγγνώμη, παιδιά, αλλά γιατί να παμε εκεί;;; Ο τόπος είναι γεμάτος καφενεία... Και μάλιστα, αυτό τον καιρό στην Αθηνα, στην Ιπποκράτους χαμηλα, ο Χόντος άνοιξε, επί τέλους, "ρουφ-γκάρντεν" πολύ προσβάσιμο...

A, και κάτι "σχετικό" με την εκδήλωση: Ένας νοτιοαφρικανός αθλητής, ήθελε να παραβγεί με τους υγιείς στο τρέξιμο, ενώ τα πόδια του είναι ακρωτηριασμένα: Ύπέστη πόλεμο απο τους "κανονικούς" αθλητές, τρομάρα τους, διότι έλεγαν ότι οι λάμες που αντικαθιστούσαν τα πόδια του, του έδιναν πολύυυ μεγάλο πλεονέκτημα εναντίον τους... Πως τολμούσε, δηλαδή ο ανάπηρος, δε ντρεπόταν; ΑΙΣΧΟΣ! Ποιος νόμιζε πως είναι; Aφου οι παραολυμπιακοί έγιναν γι αυτους του είδους του γιατί να ενοχλει τους ανθρώπους με την ύπαρξή του;... Έχεις δίκαιο πάλι, Σταύρο!

http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Pistorius

http://www.oscarpistorius.co.za/ Και τί κούκλος που είναι! Αν είχε πόδια, μέχρι και στο Χόλυγουντ θα τον άφηναν να πάει !

Κατά τ'άλλα, και τα περί καφέ φαίνονται εφικτά, πείτε ημερομηνίες... Κατά προτίμηση, αυτή τη βδομάδα, να είμαι στην Αθήνα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Σεπ 12, 2010 12:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.