To ΕXTAVIA να ξέρεις ότι βγήκε μετά την Betaferon και από άλλη εταιρία και είναι ακριβώς ίδια Ιντερφερόνη και όλο το σκεύασμα !Απλά το εβγαλε και άλλη εταιρια με την μόνη διαφορά στην ονομασία.....και δεν διαφέρει σε τίποτλ΄ άλλο ! Αν για κάποιον λόγο.....(τι είναι αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.......? ) δεν σου γράφουν το EXTAVIA ζήτα να σου γράφουν την Betaferon ! Πες το πρώτα στον γιατρό σου για εξακρίβωση όσων σου είπα εγώ ο.....κομπογιαννίτης !
Αλήθεια...., δεν τον ρωτάς γιατι αυτήν και οχι την άλλη να δεις τι θα σου πει !Εμάς μας είπε οτι θα μας κανει καλυτερη δουλειά και μετα που το έψαξα.....έγινε της ........, ασε να μην το πω καλυτερα !
Αλήθεια...., δεν τον ρωτάς γιατι αυτήν και οχι την άλλη να δεις τι θα σου πει !Εμάς μας είπε οτι θα μας κανει καλυτερη δουλειά και μετα που το έψαξα.....έγινε της ........, ασε να μην το πω καλυτερα !
kate2002 έγραψε:Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚ. ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕς ΤΗς ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΖΥΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΤΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ. ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΟΡΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ-ΚΟΥΡΙΕΡ-ΠΑΣΤΕΡ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ... ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ.
ΕΠΙΣΗς, ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚ.ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ EXTAVIA DE MOY TO EDVSAN, GIATI ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗς ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕς ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΤΙ ΜΛΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.